Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h_zolee

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kész, takarodjon ki az összes arab Európából! És vigyék magukkal a törököket, pastukat, afrikaiakat, meg tudja az ég, miféle jövevényeket. Nincs tovább. Elég volt. (Szolgálati közleményként felhívom a figyelmet arra, hogy innen csak az olvassa tovább, aki nem ódzkodik a nyers megfogalmazásoktól,…..
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
h_zolee 2015.06.09 15:32:23
@recommented: +1 arra, h ez a comment jobb a posztnál :-)
A "Polereczky" történet egy magyar katonáról szól, aki egy MiG-21-es vadászgéppel akarta elakarta hagyni az országot. De vajon miképpen jutott olyan elhatározásra, mi motiválta, hogy külföldre szökjön, és éppen miért vadászrepülővel akart dezertálni? A kérdésekre a választ…..
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
h_zolee 2015.01.08 11:50:23
@subtotal: "nem kell irigykednem" :-) ott a pont, be is fejezem a kommentolvasást :-) Ennél találóbb ma már úgysem lesz. :-)

(sajnos a miénkhez nem a vékonyított magyar bunkó-kreszkönyvet adták, így az irányjelzőt is használom és szabályosan szoktam parkolni, illetve időnként az elsőbbségemről is lemondok... az általánosítókon meg csak nevetek.)

Azzal együtt, ez a piroson áthajtás kezd bosszantó méreteket ölteni. Volt olyan, hogy csak azért nem lett GTK két autó, mert nem rajtoltam rendesen a zöldnél... ott jött keresztben valaki a full pirosban, kb 70-nel. És mi volt az... szivar Audi! LOL)
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
h_zolee 2014.05.27 11:43:53
@haggyadaszt: nem jó skatulyában lenni :) indexelek is, amikor csak tudok, hogy kitörjek belőle. :)

@hülyemelós: a főcsoportodba vedd bele a bringást is. ugyanis egymással is a lehető legagresszívebbek. Nálam egyedül ők verik ki a biztit, akármilyen járművel, gyalog, vagy akár én magam is bringával vagyok.

@ZYLO: néha elég egy villantás az elakadásjelzővel és meg van oldva. Aki magas lovon ül, szándékosan nem képes erre, de mindegy is. Azt pedig a lehető legkevesebben veszik tudomásul, hoyg a forgalomban a kooperáció előbbre visz, mint az öncélú törtetés.
h_zolee 2014.05.27 11:50:18
@haggyadaszt: Márpedig az :-)))))))))))
Új sorozatot indul ma, ugyanis arra kértem az országfelelősöket, írjanak arról, hol és hogyan nyaralnak a környezetükben élők. Elsőként a magyarok körében is egyre népszerűbb bolgár tengerpartra látogatunk el Max val segítségével. Kiderül, miért kötelezően szőrös a…..
Nektek volt már olyan érzésetek az új Nemzeti Dohányboltok bármelyikébe betérve, hogy akárhogy is próbál jópofizni a pult túloldalán lévő, mégiscsak egy sunyi tolvajnak adod a pénzed? A fideszes lenyúlós biznisz sötétített üvegű templomaiban eleddig kétszer voltam…..
h_zolee 2013.07.04 17:28:24
Talán még emlékeztek rá, hogy pár hónapja arra kértem az országfelelősöket, írjanak arról, milyenek az emberi kapcsolatok abban az országban, ahol élnek. Nos, még mindig jönnek az írások, ma B. posztját olvashatjátok Franciaországról és arról, vajon tényleg olyan…..
h_zolee 2013.07.03 11:56:17
@Amarante: szvsz a legtöbb posztnál (mármint ebben a blogban) igaz, h a kommentekből többet tudunk meg...
Ma hajóra szállunk, és kicsit bepillantunk az ottani életbe, igaz, Tibor írása annak elsősorban pozitív oldalát emeli ki. Mottója szerint „a bátrak néha nagyobb utat járnak be egy pillanat alatt, mint mások egy életen át". Nyilván sokan egyoldalúnak találjátok majd a…..
h_zolee 2013.07.01 13:40:39
@zseketto88: nézdmá, egy ismerős :-)
A mai sztori az újrakezdésről szól. Az alaphelyzet akár tipikusnak is mondható (sajnos...), lakáshitel, adósságok, majd munkanélküliség, végül külföld. Mária esetében ez Skócia lett – a részletek pedig jöjjenek a posztban (a képekért külön köszönet). „A 40-es…..
Miután ezekben a napokban ér véget az iskolaév Magyarországon úgy gondoltam, érdekes lenne egy oktatással kapcsolatos poszt. Szerencsére tőlem függetlenül így gondolta Tilmir is, aminek eredménye ez a nagyon érdekes írás a svájci iskolarendszerről, illetve a továbbtanulás…..
Határátkelő Darth Vader tánca 2013.06.07 06:54:00
Akadt már poszt Kínából, de nehéz lenne azt állítani, hogy a külföldön letelepedő magyarok egyik kedvenc célországa lenne. Nem csak ezért érdekes persze Szabina posztja, hanem azért is, mert kiderül, miért nem okoz örömet ott a shoppingolás, mitől ínyenckaja a csirkeláb és…..
h_zolee 2013.06.07 12:17:42
@én már a fény gyermeke vagyok: @Philosoraptor: @DieNanny:
Én azt értem. Elkalandozik a beszélgetés, azt én vágom. Na mindegy, nem akarok konkrét példát idézni, nekem a stílussal-személyeskedéssel van problémám. Régebben akárhányszáz comment volt, érdemes volt végigolvasni.
Számomra mindig különösen érdekes, miként látja Magyarországot valaki, aki „félig kint van, félig bent", azaz aki magyarként, de máshol felnőve, szocializálódva szembesül a haza valóságával. Réka mai írása azonban nem csak azért érdekes, mert Svédországban nőtt fel,…..
SF.blog Fantasztikus macskák 2013.05.13 12:27:32
  A macskák egyszer átveszik az uralmat a világ felett, ez most már bizonyos. Az embereket pedig rabigába hajtják, ennek előjelei már most is láthatóak, amikor az éjszaka közepén felkelsz, hogy beengedd házikedvenced, vagy a kanapén több helyet hagysz neki, mint magadnak... A…..
h_zolee 2013.05.14 14:32:15
Bevallom, örömmel olvastam a mai történetet, mert kicsit más szemszögből mutatja be Magyarországot – kicsit talán másképp láttatva a mindennapokat. Írója, Móni, angol férjével 36 év után költözött vissza Magyarországra, és bár akad, ami nem tetszik neki, most mégis…..
h_zolee 2013.05.13 18:31:50
@DieNanny: értem és köszi a választ! Amiket leírtál, azokat én is hallottam. A mentalitáson, hőszigetelésen és tücskön-bogáron túl: az EU-n belül délinek számító országok gazdasága nem igazán szárnyal mostanság :-).
Esküszöm, nem direkt terveztem így, de ma ismét egy amerikai történet következik, méghozzá egyenesen Chicagóból, ahová Domonkos némi bécsi kitérővel jutott el. Mint kiderül, noha az a legsimább megoldás, ehhez még megnősülnie sem kellett. Ami persze csak vicc, de az biztos,…..
h_zolee 2013.05.13 09:23:55
@hagyma: irtam neked a blogmotoron keresztül privátban, meg-e kaptad azt?
Kevés nehezebb helyzet akad annál az ember életében, mint ha öt év után kényszerből el kell hagynia azt az országot, ahol már berendezkedett és otthon érzi magát. Így járt mai szerzőnk, Zsófi is, aki a jelek szerint egyre csökkenő reménnyel próbálja a diákvízumát…..
h_zolee 2013.05.08 11:34:44
@Saman: +1 !!! Én rendszeresen olvasom a határátkelőt az összes commenttel együtt, mert itt kivételesen színvonalasak a hozzászólások. De ettől a commenttől tovább nem olvasom ezt, mert ehhez már nincs mit hozzátenni, ennyi a lényeg és kész.

Aki a szépre és jóra, jószándékra, az emberekkel való jó kapcsolatra, más országban megszokott épelméjű emberi viszonyokra akar alapozni, az ne Mo-n keresgéljen. Ellenben ha jól érzi magát a poszt tolója agresszív, ignoráns, arrogáns, egymáson átgázoló, megkeseredett emberek közt, akkor csak jöjjön.
h_zolee 2013.05.08 11:39:11
@Barátusz: igen. És a pénzügyi azonosságot is megkérdőjelezném.
h_zolee 2013.05.08 11:46:47
@Barátusz: Din Serpahis-nak válaszoltál, és az ő üzenetében van, h szerinte ugyanazt az anyagi színvonalat itthon is hozni lehet. Én pedig a Te válaszoddal egyetértve és azt mintegy kibővítve bátorkodtam megjegyezni, h nemcsak a környezet kellemetlenebb itt, de azt az anyagi színvonalat nem olyan biztos, hogy tartani lehet. Ha egyáltalán talál a képzettségének megfelelő pozit.
Napi Maflás A CSOPORTÉPÍTÉS 2013.04.23 22:06:37
A hatékony csoportépítés receptje egyszerű. Első lépésként kiválasztottság tudatot kell csöpögtetni a társaságba, beléjük sulykolni, hogy olyasmit gyakorolnak, ami az átlagemberek fölé emeli őket. Kell egy közös cél, és legalább ilyen fontos valamilyen ellenségkép, mert a…..
h_zolee 2013.04.24 13:55:10
@doggfather: olvasd visszafelé is, érdmes :)

@Tapmancs: én pedig egyáltalán nem lennék benne biztos.
Az amerikai egészségügyről sokan gondolják azt, hogy ismerik (leginkább talán a rengeteg kórházsorozat miatt), ám a valóság kissé talán más, mint amilyennek elképzeljük. A rendszer finoman szólva is kissé ellentmondásosnak tűnik, legalábbis innen, a távolból. Hogy milyen…..
„Maga a tömegkommunikációs eszköz az üzenet, a tartalom csak a szelet hús, amit a betörő visz magával elménk házőrzőjének megtévesztésére...” -Marshall McLuhan- Marshall McLuhan szavai valamikor a 60-as években kerültek leírásra, korát kicsit meghaladó módon. Azokban…..
A Bors infói szerint kezd a Tv2-nek kicsit kényelmetlen lenni, hogy a Mokka egyik műsorvezetője egyre többször szerepel a bulvársajtóban válása örvén. Demcsák Zsuzsa legutóbb a meglepően visszafogott Hajdu Péternél járt, és beszélt magánéletéről, de csak óvatosan, az…..
h_zolee 2012.10.18 16:55:44
@fénycsepp: nem ugyanaz a személy? :)
Nemrég tértem vissza egy hathónapos dél-amerikai utazásról, aminek az elején úgy döntöttem, hogy spórolási célzattal megpróbálkozom a CouchSurfinggel, amivel korábban minimális tapasztalatom volt Európában. Ami alapvetően rossz volt. Így aludtunk például egy vasfogú…..
h_zolee 2012.10.08 13:46:57
@phaszfej: :)
Tizenhat és tizenhetedik vendégeim Marek Rykiel (25) és Janek Rygiel (21) Varsóból, Lengyelországból érkeztek. Ők az első pár vendégeim. Marek egy televíziónál dolgozik grafikusként, Janek építészhallgató a varsói egyetemen. Mindketten vegetáriánusok, mint én. A…..
h_zolee 2012.10.05 12:36:54
@shitgun: a mostani indexfőoldal miatt olvasgatom a posztokat és a helyesírásos kifogásodtól eltekintve nagyon ül a kommented :-) (ennél sokkal csapnivalóbb helyesírású poszt-tolók is tolnak posztot. Konkrétan: manapság, ha egy poszt első három sorában nincs tíz olyan hiba, ami miatt már általános ötödikben megbuktatnának bárkit, akkor egy blog helyesírása már jónak mondható.)

A "blogger"-nek: a comment-box miért a láblécbe került? Ha rövid a poszt, és hosszú a jobb oldali hasáb, akkor teljesen hülyén néz ki az egész. Elsőre azt hittem, tiltva vannak a kommentek.