Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom552

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társtalanság, szingliség, magány. Ha ezeket a gyakori fogalmakat használjuk, az emberek fejében általában egy 30 és 50 év közötti nő képe rajzolódik ki, aki vagy elvált, vagy sosem volt férjnél, macskákat tart és egyedül sírja tele a papír zsebkendőjét vasárnap délutánonként a romantikus filmek…..
Tom552 2016.01.17 16:29:10
A valóság olyan, amilyenné színezed. Ha ebből a szempontból hasznavehetetlen a környezted, akkor egyszerűen válogasd meg az ismerőseidet, hogy melyiket mire használod.
Ezek nem az alapösztöneink. Ezek a félelmek a lehúzástól és a leordibálástól. Ez felvett, tanul viselkedésből fakadó félelem és „csömör”. Nem pedig alapösztön. Nem mondod el mi a problémád, mert eleve arra számítasz, hogy bunkón viselkednek veled. Még rosszabb, ha még nem találtad meg azt a fórumot, ahol ki tudod beszélni magadat.
DE!
Ha képes vagy megvetni és lenézni mindazokat, akik agyatlan, arrogáns homonculussá akarnak változtatni téged, aki a környezetére vetíti ki, vagy az alkoholba fojtja a problémáit ahelyett, hogy kibeszélné és megoldaná azokat, akkor már meg is tetted az első lépéseket, hogy EMBER legyél.

Nyilvánosság előtt? Hát ez attól függ, hogy mit jelent? TV-ben? Legfeljebb ha megfizetik.
15 perccel később úgyis elfelejtik. Munkahelyen? Minek? Sok a hülye.
Család? Nem. Sőt, a család a legrosszabb! Nem tudom, hogy nálatok ez hogy van, de nálunk úgy van, hogy minden hibámról és problémámról 200%-ig csakis én tehetek. (Apám halála után én lettem a legidősebb férfi három nő mellett. Tehát mindig mindenről én tehetek.)
Interneten? Csak is ott tudom. Az is nyilvánosság. Bár anonim, de jelenleg csak ez áll rendelkezésemre.

Viszont tévedsz. Ez nem ideális helyzet, mert én meg tudom oldani. Én tudom alkalmazni.
Ha ez számodra mégis csak egy ideális helyzet, akkor kívánom, hogy te is megtaláld azt a fórumot, ahol ki tudod beszéli magadat.
Sok siket kívánok! :)