Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potyapetya

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
w Tudjuk, hol laksz 2011.05.03 08:30:00
Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy.…..
potyapetya 2011.05.03 10:39:21
@szudajev: Egyetertek. Tovabbi furcsasag, hogy a holttestet gyorsan bedobtak a tengerbe, ami mellesleg tobb, mint ezer km-re volt a rajtautes helyszinetol. A gyorsasag okakent az iszlam eloirasait hozzak fel, ami teny, hogy a mielobbi temetest szorgalmazza - na de nem a tengerben...

Ezzel lehetetlenne valt az azonositas, kesobbi fuggetlen DNS vizsgalat. Mindenki kenytelen lesz beerni a hivatalos fedosztorival.

Szerintem kozos megegyezessel nyugdijba ment, mint "elso szamu kozellenseg", egy szep szinjatek kereteben, a 10. evfordulon.

Valakiknek ez igy jo, mint ahogy a WTC elleni merenylet is jo volt valakiknek.
potyapetya 2011.05.03 11:47:13
@nem akar az ökörcsorda legelni: Szerintem ez gyenge erv. Van epp eleg lakatlan sziget is az oceanon, ahova nehezkes elzarandokolni.

Egyebkent jut eszembe: a mekkai zarandoklatnak resze, hogy a hivok megkovezik a Satant jelkepezo kooszlopokat. Azok tovebe kellett volna eltemetni. :) Ott jol megkapna a magaet. A szaudiaknak meg van gyakorlatuk a zarandok tomegek kezeleseben.
Onlinemarketing blog Panda Péter 2011.01.13 23:22:32
A nagyobbik lányom (lassan 9 éves...) mondta, hogy meg szeretne nézni egy filmet, amit pár hónapja látott. A címét nem tudja... De arra emlékszik, hogy szerepel benne négy vagy öt gyerek, meg van valami panda, és jól tudnak verekedni. "Nem emlékszel, apa?"Apa nem emlékszik.…..
potyapetya 2011.01.14 11:02:47
@algi: Én is. Ebből látszik, hogy mi se láttuk. :))
Dani már április vége óta próbál rávenni arra, hogy menjek el vele valamikor a hatodik kerületben található Kínai-Koreai-Ételbárba. Kissé rideg, nem túl szép kockás-terítős hely, ahol azonban fantasztikusan főznek, valami ilyesmit mondott. Valószínűleg inkább azt mondta, hogy…..
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
potyapetya 2011.01.03 11:07:32
@gftamas: plusz még hozzávesszük a reptéri bevezető utat és környékét.... Balkán-Alsó
w Magyar Gyermek XI. 2010.12.19 10:33:00
Jézus, Hanuka, hajléktalanok, Stohl - gyerekeknek. ..
Szellemlakótelep Zhengzouban   Kína a 21. század nagy rejtélye: az elmúlt évtizedben bemutatott szédületes gazdasági növekedése és világban betöltött egyre nagy szerepe egyre inkább átformálja a távol-keleti nagyhatalomról alkotott képünket. Kínáról nem lehet elégszer…..
Néha az embernek kínjában is vigyorognia kell. Akkor különösen, mikor az ország talán egyetlen komolyan vehető, gazdasági szakemberekből álló csoportja bír mérhetetlen naivitással. Talán az a baj, hogy a naivitás nem egy kézzel megfogható, megmérhető, kiszámolható…..
potyapetya 2010.12.14 09:50:56
@Vili bácsi:
Nem pontosan emlékszel. Két szereposztás volt:
1. Bérczi István - Müller Kati
2. Makray Kati és három lánya
Ez utóbbiak a Schmitt família.

De amúgy jogos "Tévétornászasszony Ura" titulus. :)
Gergely nem naív, viszont kitartó. 90 Ft-ért is visszamegy a kúthoz és megnézeti a biztonsági kamera felvételét, ahol szerinte tisztán látszik: a pénztáros a vásárlás után kidobta a blokkot és kevesebbet adott vissza. Rég nem olvastam nálad benzinkúti story-t, remélem nem…..
Egy nő áll meg kisbuszával egy park mellett, kidobja a kávés poharat, közben a medáljával matat és elmerengve nézi a focizó lányokat. Aláfestő zenének a Perfect Day szól. Visszaül az autóba, megigazít valami papírt a táskájában, kitolat, majd mikor előre indulna, a kocsi…..