Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiiish

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először csak óriásplakáton találkoztam az ERSTE legújabb kampányával, és ezen láttam Matyit, aki a ludat szorongatva ült a bankfiókban, miközben azt lehetett olvasni a feje felett, hogy párosan szép az élet. Ebből én speciel arra következtettem, hogy Matyi a lúddal kavar, ami -…..
Fiiish 2009.08.06 10:30:21
@navajonki14: @Bravo Bateman: Lol na igen ez már jobb :) Kár hogy ilyet nem adhatnak le tv-be. Pedig több ember jegyezné meg a reklámot így mint az eredetit...
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
BeN97 Maestro, music... Cakk-cakk! 2009.06.22 17:36:00
Maestro, music... Cakk-cakk! Ha már egyszer multimédiás mobil számítógép, akkor a kamera után a zenebonának is illik néhány szót szentelnem. Ha némi-nemű audió performanszra szeretném rábírni az N97-et, alapvetően két lehetőségem nyílik. Egyrészt ki tudom hangosítani a…..
Fiiish 2009.06.23 10:32:52
like just a playground. vörös. 2009.06.08 22:20:00
               ezt a képet a minap fedeztem fel, de csak ma délután futott át a gondolat az agyamon, hogy esetleg jobban meg kellene nézni. :) rászántam 10 percet a dologra. igen, ha úgy tetszik, gyönyörködtem…..
Fiiish 2009.06.18 14:30:44
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
Képet kell feltölteni, helyszínt választani, és kísérő szöveget írni. Link: www.hajutazas.hu/ ..
Nyeremények A 10 legjobb pontszámot elérő játékos nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája focilabda és - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D pohárkészlet (4 db pohárral) A 11-25. helyezést elérő játékosok nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D…..
A Kit Kat új nyereményjátékában, egy frappáns ötletért egy karton Kit Kat-tel ajándékoznak meg, ha pedig filmet is feltöltesz, amiben utánozol egy gépet, akár egy 50 000 Ft-os Media Markt utalványt is nyerhetsz! Link: www.gepszunet.hu/..