Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabikirály

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
Bő két éve szolgál nálam a Tehén. Annak idején azért vettem benzinest, mert bár SUV-ban elfogadhatónak tartom a dízelt, Toyotás Józsi azt mondta, semmiképpen ne vegyek használt dízel Toyota terepjárót, mert ő évtizedek óta foglalkozik Toyotákkal, de ilyet (jó használt dízel…..
Gabikirály 2009.04.16 15:45:45
@McK: Tökéletesen egyetértek veled! Igazad van! Ez uszítás! Pl.: ilyen összehasonlítás állná meg a helyét,hogy : Ford Explorer vs. Tehén, vagy Swift vs. Toyota Starlet. Meg ugye mondanom sem kell,hogy ezzel megint a Suzukisokat alacsonyítják le és hurrogják le őket,holott ő is ugyan olyan ember,mint a többiek!Meg miért mindig csak a Suzukival hasonlítgatnak?Ennyi pénzért más új autót is lehet már kapni ami sokkal gagyibb és legóbb( pl.: Logan,Picanto,Panda stb... ),mint a Suzuki.Meg azért azt ne feledjük,hogy elvégre a Suzuki csak egy japán márka!
Gabikirály 2009.04.20 00:14:31
@Opelfan: Te meg látom nem lehetsz egy nagy szövegértési képességekkel ellátott tag! Én a szövegemben nem használtam az "egy kategória" kifejezést,és a "kategórián belüli" kifejezést sem! Látsz valahol ilyet? Soha nem állítottam ilyet,csak azért megközelítőleg hasonlóak a paramétereik!Egyébként halkan megsúgom,hogy a Suzukikban Fiat és Peugeot dieselek vannak / a Swift-ben Fiat / , és valószínűleg ezért van velük probléma!Úgyhogy köze nincs a márkához! De az Opelekben is Fiat-diesel van,meg persze Isuzu /japán/. A Kia diesele pedig tényleg jó,mert erős és takarékos egyszerre! Az alap Kia benzines meg kit hat meg,hogy erősebb,mint a Swiftben?Sztem elég a Suzukiék 92 pacija ilyen kasztninak!Akkor nézz szét VW-ék fele,ahol például az alap Octavia nagy hajóbárka kasztniját 75 lóra bízta! Mi az? Lehellet! És mellé nagy fogyasztás! Stb,stb...
Gabikirály 2009.04.27 00:50:10
@Opelfan: 1.Nem koptattam a billentyűket,mert érintőképernyős készülékről írtam!
2.Te írsz feleslegesen!Nem tudod megérteni,hogy tisztában vagyok,hogy mit kell összehasonlítani mivel!?!
3.Látsz te olyat,hogy én a Pandát hasonlítgatom a Picanto-val v.milyen téren számadatokkal alátámasztva?Nem hiszem!
4.Én a helyedben hasraesnék a FIAT előtt,mert megveszi az Opelt és akkor a te neved is FIATfanra fog változni! :D
5.Nem tudom,hogy mennyi idős vagy,de nem kellene állandóan gyerekesen értetlenkedni!
6.Te azon lovagolsz,hogy én mit mivel hasonlítgatok,de az meg fel sem tűnik,hogy ebben a rovatban a Swiftet a Tehénnel említik egy lapon! De ez ugye neked fel sem tűnik!Csak egyet hajtogatsz,mint a pántlikás zsidó!
Tekintsünk most el attól a belső vívódástól, ami ahhoz vezetett, hogy ez legyen a mindennapi autóm. Az azóta eltelt három év alatt nem egyszer megbántam, de tán még többször virtuálisan hátba veregettem magam, hogy nem ugrottam bele valamibe, amit sokkal jobban szerettem volna,…..