Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arne krotak

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 33 éves Juraj Durcóval erősítette keretét a Sapa Fehérvár AV19. A bekk Norvégiából érkezik. Durco három és fél éve az egyik norvég élcsapatban, a Sparta Sarpsborgban légióskodott, a támadásokat is hatékonyan segítette, félpontos mérkőzésenkénti átlagot teljesített. A…..
arne krotak 2010.10.04 22:32:30
@exL:1: Amióta az Ebel-ben játszik a Volán, sok szlovákot nem próbáltunk ki. Azért Rusznyák, Buril, Palovcik tudott annyit, ami elég lenne az Ebel-ben.
Hatalmas meccsen vert bajnokot és listavezetőt a Sapa Fehérvár AV19. Ezúttal nem aludtunk el a meccs elején, már az első harmadban is egyenlő ellenfelei voltunk az EBEL első számú sztárcsapatának, a legtöbb helyzetet érdekes módon hátrányban alakítottuk ki, de ekkor még nem…..
"A hét elején keményebb edzéseink voltak, kihasználtuk, hogy kedden nem volt forduló – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Így kényelmesebben lehet készülni a pénteki mérkőzésre, ami nem jelent előnyt ellenfeleinkkel szemben, hiszen ők…..
A 14. percben Holéczy Roger emberhátrányban szerezte az új idény első magyar gólját a SAPA Fehérvár AV19-EHC München előkészületi mérkőzésen. Ekkor már két góllal vezettek a vendégek, Adams és Dietrich révén. Palkovics a 24. percben egyenlített, de erre bő egy perc múlva…..
arne krotak 2010.08.14 12:10:44
@Raon: Engem is nagyon meglepett,és kicsit felháborít, hogy a bérlet nem lesz érvényes a rájátszásra, én inkább fizetnék többet érte. A bérleteseknek legalább elővételi joguk lesz a rájátszás jegyekre?
A 29 éves Ales Kranjc a Sapa Fehérvár AV19-ben folytatja pályafutását. A ponterős bekk az előző szezonban a Vienna Capitals játékosa volt, 63 mérkőzésen 27 pontot szerzett, viszont pluszmínusz mutatója a leggyengébb volt a csapatban, –15. A szlovéniai divízió 1-es…..
Elindult a legújabb KHL-csapat, a HC Lev honlapja, máris tele van érdekes cikkekkel. A KHL-főnök Alekszandr Medvegyev biztos benne, hogy a poprádi csapat megkapja az induláshoz szükséges engedélyeket. Sőt, arról is tájékoztatja a közvéleményt, hogy az üzleti tervek alapján a…..
arne krotak 2010.07.20 20:53:02
@munkagep: Nekem volt szerencsém többször eljutni a poprádi csarnokba Extraliga meccsre. Jóval nagyobb a csarnok, mint az Icecenter, befér 4.500 néző. Néhány éve cserélték le a régi fapadokat műanyag székekre, előtte 6.500 néző fért be. Akkor még a kapu mögötti nagyon magas lelátó állóhely volt, most már ülőhelyes az is.
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Újabb biztos győzelmet aratott a klagenfurti kisiklás után a Sapa Fehérvár AV19. Az ellenfél a Ted Sator által edzett Medvescak Zagreb volt, és a fehérváriak úgy vetették magukat a mérkőzésbe, ahogy azt az ínyenc szurkolók is elvárják, pillanatok alatt vezetést is szereztek…..
arne krotak 2010.01.19 23:11:45
@bakker81: Neked és a hasonlóan szakértő hozzászóló társaidnak tetszett már legalább egyszer a csapat játéka?
Itt az ideje, hogy értékeljük a szlovák extraliga eddigi történéseit. A bajnokságból két csapat emelkedik ki, a szezon előtt fiatalításon átesett Slovan Bratislava és a tavaly nyáron feljutott Banska Bystrica. A két csapat 14 ponttal előzi a harmadik Skalicát. U. N. Owennek,…..
arne krotak 2009.12.09 23:13:31
@szendre: Úgy bizony! Mesto Poprad! :))
Peterdi Imre visszakerül eredeti helyére, Ladányi Balázs és Vas Márton mellé, tudtuk meg Énekes Lajostól a villachi mérkőzés előtt. A Sapa Fehérvár AV19 edzője úgy érzi, van esélyünk a fontos idegenbeli csata előtt. Mindenki pontot, pontokat vár a csapattól."Kedd óta…..
Egy jó és két gyenge harmadot csinált a Fehérvár az EBEL-szezon első meccsén, ennek pedig jelentős vereség lett a vége. A hazai csapat szerezte meg a vezetést Sofron révén, de az osztrákok az első húsz percben egyenlítettek. A másodikban jogtalannak tűnő előnyből jutottak…..
arne krotak 2009.09.11 22:29:49
@ekj: Szerintem is túlzás amit brunzwick írt, pedig én elég kritikus szoktam lenni. Az ő hozzászólását a tizedik sorozatban elszenvedett vereség után megérteném, de ez az első meccs volt. Az történt, hogy a Graz a második harmadban kihasználta a Volán hibáit, mi pedig nem tudtunk gólt lőni, pedig több nagy helyzetünk is volt. Az utolsó harmadban már vártuk, hogy vége legyen. Van még idő javítani. Hajrá Volán!
arne krotak 2009.09.11 22:41:28
@chris75: Hidd el, én is sokkal jobbra számítottam, főleg az Emléktornán nyújtott játék után. Aki valaha játszott valamilyen csapatsportot, az tudja, hogy van olyan meccs, ami ha jövő húsvétig tartana, akkor sem nyerne a saját csapatunk. Ez ma ilyen meccs volt. Egy meccs után nem kell temetni az egész csapatot.
arne krotak 2009.09.11 22:53:13
@chris75: Azért túlzásokba ne essünk. Én is játszom egy másik sportágban minden héten, de a saját kis amatőr csapatom mérkőzésen diktált iramát és játéktudását még véletlenül sem hasonlítanám egy első osztályú csapathoz...pedig jól szoktunk küzdeni..legalábbis a pályán úgy érzem :)