Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s4tch

966 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először hallottam a Massdropról, elég érdekesnek tűnt. Aztán kicsit gondolkoztam rajta, és lassan elfogyott belőlem az érdeklődés a "módszer" iránt és inkább az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy nem csak a kínaik hamisítanak. Hanem némi plusz profitért akár maga a gyártó is - a saját…..
s4tch 2019.04.25 14:10:21
@Audiolife: "a Massdrophoz azok a tételek kerülnek, amelyek nem mentek át a minőségi követelményeken"
erre vonatkozóan van valami forrás, vagy csak ül nyuszika az erdő szélén?

hifiman he4xx, fostex th-x00: meg kell nézni a méréseket, nincs közöttük nagyobb eltérés, mint amikor hd600-at vagy fostex th-900-at mérnek különböző tesztelők.

szögegyszerű és világos a massdrop modellje: a közösség, és a közösségből fakadó mennyiség biztosítja, hogy olcsóbban lehessen adni ezeket a termékeket. a focal elex pl. kb. 200 dollárral olcsóbb, mint az elear induló ára volt, cserébe más párnákat kapott. ez ~20% kedvezmény, amihez hasonlót személyesen is el lehet érni egyes eladóknál - úgy, hogy a massdropnak nem kell bemutatótermet, eladó személyzetet fenntartani, és az oldal magas elérése miatt a promóció is jóval olcsóbb fajlagosan. ja, és az amazonon 500 dollár az elear, na erre tessék gombot varrni. biztos az amazonon is nAgY a GyÁrTáSi SzÓrÁs!!!4!!!! és RoSsZ a MiNőSéG!!!!44!!!

hifiman he400i/s vs. he4xx: utóbbi 180, az "eredeti" az amazonon szintén 180 dollár. hol a trükk? sehol, csak korábban a he400i 250-300 dollár körül ment, jóval nagyobb árréssel. most, hogy kifutó termék a he400i, kiszórják dömping áron.

mennyire akciózhatja az amazon a nuforce a be6i eredeti, 60 dollár körüli árát? 40 dollárra. mennyi a massdropon? $38.

nincs itt semmiféle mocskos trükk, egyszerűen a mennyiség és az online értékesítés miatt megéri a cuccokat olcsón adni.

volt a kezemben többféle massdropról beszerzett termék, benne saját márkás és szimplán nagy mennyiségben adott, máshol már kifuttatott cucc is. nyugodtan lehet innen rendelni, fölösleges összeesküvés-elméleteket gyártani. a "cikkben" említett feltételezéseket is tessék ezen keresztül megvizsgálni. ennyi sületlenséget már rég olvastam egy rakáson a magyar online hifis sajtóban. sajnálom, mert alapvetően szívesen olvastam a blogot, nem számítottam itt ilyen szintű tájékozatlanságra.
Aki szereti Idris Elbát, és ugye olyan olvasónk NINCS, aki nem, az most örülhet: a Luther és a Drót című sorozatokkal befutó, azóta filmes és extrém sportos karriert csináló színész, akit egyszer Pünkösd admirálisként is láthattunk a világ egyik legjobb filmjében, visszatér régi sikerei helyszínére,…..
Utoljára januárban írtam a pirosról, azóta elég sok minden történt. A tavalyi Time Attack szezon után úgy döntöttem, hogy kicsit belehúzunk az építésbe. Szinte darabokra lett szedve a kocsi, és teljesen az alapjairól épül újjá Antal Zoliéknál. Előre is elnézést kérek, de ez hosszú…..
De jó lesz ez, baszki...
s4tch 2017.03.20 15:11:23
Soha nem titkoltam, hogy a sokat emlegetett Davidek (Simon, Chase, Milch, Kelley) és Sorkin mellett Bryan Fuller az, akinek bármilyen sorozathoz is van köze, én azt nézem, mert a palinak olyan látásmódja és humora van, ami nekem a Dead Like Me óta maradéktalanul bejön, és igen, még a Pushing Daisies…..
Valami nagyon csúnyán félrement a Vajna-féle TV2-nél: a Tényekben Gönczi Gábor úgy konferálta fel a brazil Chapecoense gépének tragédiáját, hogy közben nem a csapatról, hanem a brazil futballválogatottról beszélt. Ugyanígy szerepel a hír a Tények.hu oldalán is: "A gépen 81-en utaztak, köztük a…..
Október 12-től, azaz szerda estétől a Spíler TV-re jön az NHL, a világ legerősebb jégkorongbajnoksága, észak-amerikai elitliga, hogy halmozzuk a hozsannázó jelzős szerkezeteket (hajrá Rangers!) A sajtóközleményből kikukáztuk az érdemi infókat: minden mérkőzésnapról lesz legalább egy élő meccs, a…..
napszemüveg Smith 2016. 2016.10.10 09:03:58
  Outlier A Smith idén valahogy a téglalapra ment rá nagyon. És persze mintha ők lennének a Safilo konszern Oakley-ja. Ahhoz képest viszonylag sok fémkeretes klasszikust hoztak ki, nagyon markáns téglalap formában is, de a legjobb dobásuk nálam ez a plasztik téglalap, ezzel a szár- és…..
Van az úgy, hogy az ember ha megfeszül is, belebukik abba, amit csinál. Pedig minden adott a sikerhez, (papíron) jónevű szereplőgárda, neves, a témához értő alkotó, olyan producer, akinek a kezében a szar is arannyá változik, és egy olyan téma, ami egyszerre szexi, érdekes és…..
s4tch 2016.07.08 11:16:02
@savrola: atticus béna karakter volt, és annak az évadnak a sztorija is csapongott össze-vissza. a második, ashby-féle évad viszont fasza.
Úgy néz ki, mintha a Top Gear-en átok ülne. Az amerikai változat kaszájáról néhány napja írtunk, az angol változat pedig épp most veszítette el műsorvezetőjét. Az angol Top Gearről azt kell tudni, hogy a BBC megy és korábban úgy jellemezték, mint az autós műsor, ami a nem autóbuzik számára is…..
Kiedis és a Red Hot Chili Peppers többi tagja (Chad, Flea, meg az a gitáros gyerek) éppen James Corden talkshow-műsorvezető Carpool Karaoke nevű műsorszámát forgatta, ültek az autóban és énekeltek, meg hülyéskedtek egy sort. A forgatás után megálltak, hogy egy mexikói kajáldában egyenek valamit,…..
s4tch 2016.06.17 20:30:01
@gregorik: és azért csak megcsinálták tavaly a sol invictust.
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
s4tch 2016.05.26 09:14:07
www.forbes.com/profile/george-soros/

elnéztek néhány nullát, hát istenem
Egyik kedvenc sorozatunk az idei, rövidített évaddal búcsúzik a képernyőktől, ezzel a CBS már a második rendszeres heti programomat veszi el tőle, hogy szomorodnának meg. (A The Good Wife május 8-án finálézik.) Az itthon Célszemély címmel vetített Person of Interest május 3-án…..
s4tch 2016.03.18 15:49:27
Az eddigi négy helyett hét szereplője lesz a Top Gearnek, közölt a BBC Worldwide egy sajtóközleményben a semmiből, meg is leptek vele mindenkit a szerkesztőségben. Az ugye már köztudott, hogy az autóbuzik (eddig) kedvenc sorozatában lesz Chris Evans  és Matt LeBlanc Most az is kiderült,…..
s4tch 2016.02.12 10:05:10
Bejelentették a Hollywoodban élő külföldi újságírók a tévés jelöltjeiket, most csak röviden a lista, Sixx holnap délután elemez. A filmes jelölteket erre találjátok.  Legjobb dráma Trónok harcaEmpireMr. RobotNarcosOutlander Legjobb vígjáték CasualMozart in the…..
s4tch 2015.12.10 16:09:09
@kaamir: szerintem önmagában rami malek miatt érdemes volt nézni
"Kicsimmel kávé és szigorúan bizalmas forgatókönyv mellett, LOL." Jó, nem ez a címe a képnek, de lehetne. Elie Haddad, az egyik kiemelt dothraki barbár tette közzé a képet, de szerencséjére a szöveg annyira kisbetűs, hogy nem lehet elolvasni. Vagy csak nekem nem megy.…..
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..
s4tch 2015.10.20 17:13:49
@netface: vámpírok?! nemá :( a boszorkányos évad kivételével fasza volt mind, szerettük nézni, de ha ezt elbaszták vámpírokkal, akkor neki se kezdünk.
Képzeljünk el egy lakatlan szigetet, ahová a 90-es évek legtúlértékeltebb zenekarait száműznék kulturális retorzió gyanánt! Lelki szemeinkkel máris látjuk, amint a Bush és az Blur tagjai alkut kötnek, hogy – az éhhalált elkerülendő – titokban megölik és megeszik H.P.…..
s4tch 2015.08.10 10:25:51
@Asakura Hao: Ráböktem a "jó"-ra (~10 végighallgatás után), de igazából pár hét/hónap múlva mernék véleményt mondani.
Hát, minőségi cserének nem neveznénk az újabb RTL Klub-hoz köthető arc elcsábítását, de hát szegény ember vízzel főz, vagy mi, ugye. A lényeg: a Blikk infói szerint a múlt héten kirúgott/felmondott Hajós András helyére az X-Faktor nyertes Vastag Csaba ülne be a Sztárban…..
Minden történetnek 4 oldala van, a megcsalt házastársak is beleszólnak a sztori alakulásába, csak könyörgöm, legalább az egyikük mosolyogna már, mert irgalmatlan komor egy valami ez így. ..
Hacktion, Első generáció, A hálózat csapdájában, CSI: Cyber - mindegyiken röhögünk a hackelés és számítógépes baszkurálás rémesen kínos, erőltetett ábrázolása miatt. A moziban is van negatív példa elég, nem sorolom, mert minek. A hackelés és a hackerek világának…..
s4tch 2015.07.12 12:36:53
@Lion K: "Sokszor Fight Club flashbackem volt. Valós Mr Robot?"

dettó. eleve hogy a picsába jutott be elliott munkahelyére? a bárban rá se néz a csapos? stb

amúgy elég fasza sorozat lehet ebből, eddig simán 9/10
Ez egy múlt heti poszt, de mivel az itthon hétfő este bemutatott második évadról az olvasói levelek alapján sokan szeretnének olvasni, és valamiért pont ezt a posztot nem lelték meg, kénytelenek vagyunk kiemelni, hátha így mindenkinek jobb lesz. Az a baj a True Detective második…..
s4tch 2015.06.24 13:23:32
@Hadrian77: +1, az tényleg király, nálam az utolsó kivételével végig stabil 9/10, néhol 10/10. (az utolsó évadot még nem láttam)
Bár konkrétumokat nem nagyon tartalmaz a második évad történéseiről az első trailer, abban legalább megerősít mindenkit, hogy a második évad is az első szellemében folytatódik majd. Előzetesnek mondjuk talán nem is nevezném, hiszen mindössze egy harkály kopogtat egy fán, majd…..
s4tch 2015.06.19 13:02:14
@Bruti: +1

hasonlóan vagyok vele, mint a true detective-vel: az első évad olyan magasra tette a mércét, hogy a folytatástól nem várok semmit. ha az elsőhöz képest szar lesz, papírforma; ha felnő valamennyire az elsőhöz, örülünk.