Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Bendegúz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években mintha kiment volna a divatból a sárvédő, egyre szebb bringákon ülünk, így egyre jobban megfontoljuk, milyen tárgyakat szerelünk fel szépséges kerékpárjainkra. A sárvédő az igazi mostohagyermekek közé tartozik, miközben funkcióját tekintve – főleg az…..
Évek óta megy huzavona a Margit híd körül, lementek a pályázatok, készültek a szakmai anyagok a kerékpárosok fogalom számára használható infrastruktúra megteremtéséről. Egy ideje úgy tűnt, a viták után végre biztos, hogy lesz kétsávos kerékpárút a kiszélesített északi…..
Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el! A hirdetés szövege a következő:Kezdje a Google-lalgoogle.huNe maradj le az egyedi logókról. Legyen a Google a kezdőlapja!Magáz, tegez, magáz! Nem ártott volna eldönteni, hogy most magázó vagy tegező legyen a hirdetés, szerény…..
Már nehezen hinném el, hogy a cipő és a sárvédő színe véletlen, hogy nem történt összeöltözés a bicajjal.Te szoktál összeöltözni a bicajoddal?..
A kerékpáros közlekedő a forgalom része, azzal együtt halad, azzal együtt mozog. Ráadásul, a biciklik legnagyobb része alapból cabrio :)..
Hungarian Cycle Chic Apa bátor 2010.02.09 06:40:00
A kultikus Kávés Katica fedőnevű objektum előtt elhaladó bicajon egy éberen körbetekintgető apuka szállítja a mazsolát. Szinte érezni a levegőben az adrenalint, a feszültséget. Kiélezett érzékekkel halad előre az úton...lesve minden veszélyre. Na jó hagyjuk ezt! Szóval cuki…..
Tóth Bendegúz 2010.02.14 08:13:25
Hungarian Cycle Chic Zip it 2010.01.07 06:04:00
A szálak midig összeérnek. Én még azt hittem, hogy a bicós srác a képen csak a kúl sárvédőjével és a mindenütt-zip kabátjával tűnt ki az Odeon előtti tömegből. De mint kiderült, az ő párja volt az egyik nyertese a cm-es fotó-szavazásunknak.  Emlékeztek a sárga bicis…..
Tóth Bendegúz 2010.01.07 17:01:39
@GaZe: Gondolom az esőnadrág nem (csak) a hideg ellen lenne :D
- az első óra (ének) elmaradt- testnevelésből nem volt házi feladat- magyarórán a Nemzeti dal elemzését folytattuk, majdnem befejeztük. Szerdán továbbra is felelés a memoriterből, csütörtökön pedig füzetbeszedés azoknak, akik még nem adták be a füzetüket - hiányzóknak is…..