Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pettők

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyvihar Egy izmos nő karjaiban 2008.11.20 15:56:00
Olvasom, hogy egy hamarosan megjelenő könyvben egy fotós női body builder-eket mutat be.A képek, ahogy lent látható, szépek, professzionálisak. Ezek biztosan mind karizmatikus nők, akik keményen megdolgoztak a testükért.De férfiszemmel nem mondanám, hogy vonzónak találom őket. Azt…..
pettők 2010.06.01 13:19:26
@C10H12O6: beteg:D
Ma biciklizés közben megálltam egy padnál, és ott üldögélve láttam egy lányt, aki futás után odasétált a park egyik fájához, átölelte, nekitámasztotta a homlokát, és percekig állt így átkarolva a fát. Eddig még nem tapasztaltam ilyen jelenséget, ezért az emberi lélek…..
Sajnálom azokat, akik ML Mercivel normálisan és szabályosan közlekednek, mert sok márkatársuk tahó paraszt, akik miatt azokra is ferde szemmel néznek sokan, akik ezt egyébként nem érdemelnél meg. Mossmivan sztorija sem az első, amiben ilyen autóval jár a rosszfiút alakító…..
Ingyen cuccok Te filmed. Te nyarad. 2009.05.20 09:25:57
Fesztivál csomag. A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra vagy a Campus Fesztiválra. Fesztiváljegyek, italbón negyvenezer forint értékben és egy meglepetés program.      A fesztivál teljes idejére, 1+3 főre. Mindez egy győztes kisfilmért. A sztori adott, a technikát Rád…..
A Kit Kat új nyereményjátékában, egy frappáns ötletért egy karton Kit Kat-tel ajándékoznak meg, ha pedig filmet is feltöltesz, amiben utánozol egy gépet, akár egy 50 000 Ft-os Media Markt utalványt is nyerhetsz! Link: www.gepszunet.hu/..