Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotten totta

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap estére sikerült annyira lefáradnom, hogy majdnem elaludtam a színházban. Fent voltunk a karzaton, és a hangosító rohadt lámpája tartott csak ébren. Eddig mindig beszoptam a színházasdit. Szerintem köze sincs a kultúrához annak, hogy nálam alkoholistább színészek…..
hotten totta 2009.11.19 22:04:11
@BigGeorge: @Bogi24:
Buzulás Zalán blogján? Na ne!:-)
Mint az közismert(?) nemrég Zánkán tartottak egy világméretű baloldali heppeninget. Rögtön utána volt is nagy balhé a zenekari felkérések körül. De az igazi érdekesség eddig nem került napvilágra: az összeröffenés szervezői meglehetősen furcsán gondolnak más kultúrákra…..
hotten totta 2009.07.23 10:43:22
@Vérszegény éjszakai dúvad:
Szerintem a teljes angol szöveg korrekt. Végülis felelőtlen állatkodás bármilyen ifi bulin előfordulhat politikai elkötelezettség nélkül is, lásd a mi gólyatáboraink egy részén az ereszdelahalyam során összeálló spontán laokón csoportok, ami persze, ha kölcsönösen önkéntes, legfeljebb más ingerküszöbét sértheti.Talán az nem sikeredett igazán PC-re, hogy a különböző kultúrköröket nevesítették. Sajnos a mi kultúrkörünkben is akad néhány olyan egyed akinek nem világos, hogy az ilyen helyzetekben a Nem az egyértelműen Nem.
Marci nem szerette volna, ha a UPC az új akcióiról bármilyen módon is értesíti őt, így a szerződés megkötésénél erről írásos nyilatkozatot adott. A UPC két hónapig bírta, majd pofátlanul bepróbálkozott, magasról tojva ügyfele kérésére. Idézet az ÁSZF-ből:…..
Köbcenti - Egy kis viszki, egy kis Koka Kóla [mp3] Ontom, ontom, ontom a sok gondom. A diszkóban mindet megoldom. Mit fogyasszak mit igyak a búra? ...egy szép kislány a fülembe súgja: Egy kis viszki, egy kis kóka kóla, itt táncol a sok lány a diszkóba. Oda megyek felkérem egy táncra,…..
 Az „Így blogoltok ti!” pályázat győztes pályaműve A hivatal, a minisztérium, valamint az Európa Parlament Gustavus Spirythus Tsigahauss emlékbizottsága, illetve a Nolik Antal Kiemelten Hasznos Közalapítvány közösen blog imitátor pályázatot írt ki. A nyílt…..
hotten totta 2009.06.16 09:52:59
@Tsabi:
Helyes! ISO nélküli emberszabásúaknak nincs helye bolygónkon! De a megtévesztően hasonló avatárjaink mennyire ISO-szerűek?:-)
hotten totta 2009.06.16 10:32:47
@Tsabi:
hhu, ez nagyon dögös, inkább csinálj nekem is ilyet. Szivatlak & kihasznállak, ez elég ISO-szerű:-)
mp135 két történetet is küldött nekünk, ma az elsőt olvashatjátok. Ja és ma 15 éve vették ki a mandulámat :).Szia Despota,pefki írta a mai (06.14.) ügyvédjelöltes poszthoz, hogy kétkezi munkásokról nem esik szó, szívesen olvasna tőlük/róluk is.Bár magam nem kékgalléros…..
hotten totta 2009.06.16 09:49:25
@The Green Manalishi:
@mp135:
Távolról sem vagyok annyira képben a tárgyban mint ti, de én ismerek egy komolyabb nyomda tulajt, akivel a posztbéli "jómunkásember" sajnos nem kerülhetett kapcsolatba.

Summa-summáról attól a pasitól normálisabb munkavállalót talán még életemben nem láttam (nem rokon, nem haver, megrendelői kapcsolatba kerültem a nyomdájával). Arról melósa rossz szót még nem mondott, és egy totálisan sztárallűrmentes pasa, akinek a nyomdája az élete. Többszöri telefonos egyeztetés után, amikor először megláttam élőben el sem hittem, hogy ő az, mert a szakadt kis jambósapkájával úgy festett mint egy uccsó segédmunkás.

Elnézést az OFF-ért "jómunkásemberrel" pedig együtt érzek, mert nagyon szomorú ha az egykor munkásarisztokráciának tartott nyomdászoknak is sok helyett pusztán ennyi a presztízse.
 "Magyar vagyok és turista, tehát lopok"Vadonatúj világútlevelére büszke polgártársunk a rendszerváltás környékénTask force meeting. Do not disturb! - állt a kis műmárvány-műanyag aranyszegélyes táblán, ami a Nagyfőnök párnázott ajtaján, a kilincsen…..
 + szolgálati közlemény, a Guszti üzeni, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az éticsiga átvevö helyekröl az Éticsiga Terméktanácsnál tessék szíves lenni érdeklődni, telefonszám : (28) 421-922. Ja, és tessék szíves lenni sietni, mert június 15-ig van…..
hotten totta 2009.06.05 09:13:18
hotten totta 2009.06.05 12:10:26
@champ76:
:-))))
London már nem bírja nagyobb beruházások nélkül tartani a kerékpárforgalom növekedését. A legújabb statisztikák alapján egyetlen év alatt majdnem 10 százalékot ugrott, és ezzel 545 ezerre emelkedett a naponta lebonyolított kerékpáros utak száma. A London Transport…..
hotten totta 2009.06.04 14:59:39
@Rav Antal:
Kedves Antal,

Kérlek ne idegesítsd fel magad antibringán, hidd el nem éri meg.

Vannak ilyen mások bosszantásán élvezkedő kommentelők. Talán egyszer ő is megvilágosodik, hogy a városi kerékpározás hasznos és egyben élvezetes foglalatosság és nem a kákán kellene csomót keresnie.

Kedves antibringa. Igen sajnos nyilván van néhány idióta, baromarcú, kiskorú okapikkal közösülő kerékpáros, ugyanúgy ilyen kommentelő is akad, ezért még véleményem szerint nem kellene feltéátlenül kerékpározás ellenes blogot indítani.

Persze hál' istennek szólásszabadság van,, ha neked jól esik, ír arról, a következő fejlesztésed meg az lesz, hogy megszerezed Borost és Bochkort fő támogatónak a killthebiker c blogodhoz?

A háttérben valószínűleg az áll, hogy elégesetlen az életével, frusztrált és kisebbrendűségi komplexusok gyötrik.

További szép napot.
hotten totta 2009.06.04 18:14:40
@Rav Antal:
A miénk egy szélsőségesen toleráns blog, amit bárki olvashat és bárki kommentelhet.
A- Thomas Pynchon: Súlyszivárvány, Fordította: Széky János  Magvető Kiadó 2009. 765 oldal  4990 Ft, 344 oldal.   Az amerikai posztmodern irodalom eposza 1973-ban jelent meg az Egyesült Államokban, és bár egy évvel később bezsebelte a National Book Awardot, a…..
B+ PestBlog.hu szerzők: Geek, Szellár, Emtrexx, Zorgika Roham, 2009, 24 oldal, 790 Ft. A Roham-csapat mániákus majomfetisizmusban, és kényszeres Budapest-fikszációban szenved. De nincs ezzel semmi baj, hiszen csupa jó cuccokat adnak ki: Stark egész Kulo Cityt teleszaró makijai és a…..
Kivettem egy kis szabit, hogy az idegeim visszanyerjék rugalmasságukat, és meglátogattam a maradék családot a Vajdaságban. Édesapám bevitt délelőtt Szabadkára, hogy társa legyek az ügyintézésben, és igencsak megbántam, hogy hűséges kamerámat otthon hagytam. Mostanság ballagnak…..
Írt nekem a közelmúltban egy budapesti szerb újságíró, Dragan Jakovljevics. Jól le is szidott, amiért Szerbiáról csak a rosszat mutatom. Érdekes, gondoltam ez egyszer én a kommentelők helyett, amikor itt annyian szokták rám a csetnik és/vagy szerbbérenc jelzőt aggatni, előkerül…..
Essential X-MEN Volume 2. 512 oldal, Marvel Comics, 2002 Az amerikai képregény felnövését általában a nyolcvanas évek közepétől számítják, amikor Allan Moore előállt a Watchmen-nel, illetve Miller összerittyentette a fantasztikus Dark Knight Returns-t (jut eszembe, utóbbi mikor…..
hotten totta 2009.05.29 12:12:13
@RobDN:

Szerintem is, ha képregény, akkor kevés kivétellel a fekete-fehér az igazi.

Mint például szülőföldemen zsenge kamaszkoromban kultikusnak számító olasz Alan Ford(Luciano Secchi, (Max Bunker) írta és Roberto Raviola, (Magnus))képregények.
hotten totta 2009.05.29 12:13:00
@hivatal.blog.hu: azaz Magnus rajzolta, csak lemaradt, bcs
A lánclevélben és a wiwen új és szimpatikus őrület terjed, a feladat a következő:1. Ragadd meg a hozzád eső legközelebbi könyvet!2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon!3. Keresd ki az ötödik mondatot!4. Tedd közzé a szöveget az oldaladon ezekkel az instrukciókkal együtt!"Így…..
Tiboru/Csurtus a blog.hu egyik legtermékenyebb összeesküvés-érzékeny had-és rendvédelmi utazó töribloggere, csak hogy megpróbáljuk összefoglalni 15 blogjának témáját. Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A szomszédok…..
Tamás rutinosan került minden helyzetet, amiben úgynevezett jó tanulónak tűnhetett volna. Jó oka volt rá: az osztályunkban megmosolyogták az ilyenfajta tévelygést. Ezért is kaptuk fel a fejünket, amikor az eddig megbízhatónak ismert srác konokul állította, hogy neki tetszett Az…..
hotten totta 2009.05.22 14:58:23
@murci/szamárfül:
? most meg miért húzná ki a gyufát? Most az egyszer csupa-csupa pozitívumot írt.
hotten totta 2009.05.22 15:45:08
@murci/szamárfül:
ártani biztos nem ártott volna. nem hinném, hogy nyüzsögnének a könyvesblogon az "Auscwitchba Arannyal!"-t skandáló Madách-fan bé közép keménymagból:-)
hotten totta 2009.05.22 23:32:51
@murci/szamárfül:
gondolom olyan öt feles után randalírozó, Írók boltját szétverő,Bret Easton Ellis tetkós figurák, de majd Gyagilev megmondja a tuttert:-)
 Az 1. és 2. rész tartalmából: A Nagyfőnök kiküldte Samut, Gusztit és Günthert Bolíviába, hogy szabadítsák ki Tóásó Elődöt, mert ha egy bizonyos közbeszerzési eljárás részleteiről fecsegne, akkor sok köztiszteletben álló embernek esne bántódása. A bürokrata…..
hotten totta 2009.05.18 11:46:00
@bnct: ksz. majd a bolív 4-ben:-)
@Hepciás: ksz, fitt emberekkel kell ábkeménykedni.

@golyo1974: ksz. Tysonka nélkül nincs is igazi akció:-)
Fabricius Gábor első regénye egyes vélemények szerint "kultúrtörténeti szempontból megkerülhetetlen alkotás. Összegzést ad egy szubkultúráról, amely a kétezres évek első évtizedében oly nagy hatással volt a társadalomra, a kollektív tudatra." Megvallom, egyre jobban…..
hotten totta 2009.05.18 11:43:09
@Pikszi:
Elolvastam az antropos.hu-s cikket. Van Gogh se csoportosította professzionálisabban a könyveket:
"Olyan olvasni való amelyet, ha már teljesen a magamévá tettem, és felkerül a könyves polcra, nem csak simán becsúsztatom két hasonlóan fekete könyvgerinc közé - színek szerint csoportosítom a könyveket"
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..
A légiközlekedés kockázatait (mindenféle statisztikai adatra támaszkodva) minimálisnak szokták nevezni; talán emiatt is kap hatalmas nyilvánosságot minden légikatasztrófa, na meg azért, mert – noha a repülőgépek lezuhanása tényleg ritka – , az ilyen balesetek után…..
hotten totta 2009.05.18 11:13:19
@Botfülű Suzan Boyle hasonmás:
Szuzi de kiokosodtál:-)
Szerintem bomba + UFO.
1996-ban a Naprendszerben még távolról se volt olyan elterjedt az USB port, mint a bombás képen. Valakik előrehozták.
"Azon gondolkoztam, Fiam, hogy jobb lett volna, ha otthon maradsz" - mondogatja apám néha, amikor túl sok a munka és túl kevés a pénz. Annyiszor mondta már, hogy én is elgondolkoztam ezen. Persze sokra nem jutottam. Honnan is tudhatnám? Csak azt tudom, hogy nem olyan rossz hely…..
Mindig mindenki kollaborál mindenkivel, úgyhogy nem meglepő, hogy ismét közös alkotás született, kivételesen olyan, ami nekem is tetszik. A Hermés és egy holland bicikli gyártó cég, a Batavus ült össze egy igazán trendi bicaj létrehozásához. Valódi fapapucsos forma,…..
hotten totta 2009.05.17 23:55:48
@Zsuuli:
Szerintem akkor már célszerűbb felújítatni egy hatvanas évekbeli göngyszemet. Árban az is ott áll meg.