Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vics

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénz beszél Az első bejegyzés! 2012.03.12 17:22:00
 Új még Nekem ez a Blogosdi szóval sok mindent nem tudok még ,de gyorsan tanulok.Szóval....Pénz beszél, beszédes közmondás vagy mi is legyen ez de ,hogy k*rvára igaz az biztos.De a pénz nem boldogít (szintén közmondás) ez egy nagy baromság. Fix hogy olyanok találták ki…..
A viszonteladói T-pontokkal egyáltalán nem törődik az extelefonmonopólium, ezért lehetséges, hogy rengeteg helyen retardáltakat alkalmaznak. Akik új telefon vásárlásakor nem próbálják ki, hogy tényleg működik, bekerülnek a végtelenségig szervizelős történetbe. Hihetetlen,…..
Vics 2011.12.14 20:38:12
@[megmondoember]: Megérdemli mert Apple-t terméket vet? Miért? Mert neked nem telik rá?Ezért pedig de jó más kárán röhögni?Idióta kretén.

A következő történt ha valóban karcosan kaptad a készüléket:Átbasztak.Valaki a boltosok közül elbaszta a majdnem új Iphone-ját tudta, hogy így bukta a garit mert ő kúrta el,kicserélte egy újra,a régi ment az új dobozába amit Te kaptál meg.Ezt a darabot pedig Neked senki se szervizeli,és nem is cseréli ki.Ezért voltak olyan kedvesek mikor oda értél mert Ők már tudták hogy átfognak baszni,és ezért nem lett bekapcsolva a készülék ott a helyszínen.
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Csak nem rég találtam rá az önök blogjára, nagyon jónak és hasznosnak tartom. Magamról annyit, hogy 52 éves nő vagyok és jelenleg nincs állásom. Sajnos különböző betegségeim miatt 3 éven keresztül nem tudtam dolgozni, mert többet voltam…..
Vics 2011.11.22 21:18:50
Vics 2011.11.22 21:23:06
Úr Isten. Most már értem miért mondta azt a szomszéd "ha itt élsz ne olvas magyar sajtót az interneten". Adva van egy ember sorsa ami elég szomorú és szégyen az országra nézve ,hogy ennyi igazolt munka viszony után nem tud munkát találni.Gondoltam elolvasom már a hozzászólásokat mégis ,hogyan vélekednek erről otthon az emberek mert ez itt elképzelhetetlen.Erre ilyen kretének osszák az okosságot mint ez a catmother.Nagyon okos,és munkaidőben mondja meg mindenkinek mi a frankó és mit baszott el az életében.Ahogy elképzelem elhízott picsával dőzsöl valamelyik irodába,valószínűleg nem a bátyámnak vagy valamelyik barátomnak dolgozik,mert azok ezért,vagyis hogy nem azt csinálja munka időben mint amiért fizetik vagyis DOLGOZIK biztos kettétörnék rajta a széket de minimum kirúgják(mert hát az internetezés nem MUNKA).Egy ilyen ember ne itélkezen,ne mondja meg a frankót egy olyannak aki ledolgozta a fél életét.Még mielőtt elő adná azt ,hogy ő menő cég vezető,és ő ezt meg teheti elmondanám,egy ilyen ember(vagyis cég vezető) egész nap az ügyeket intézi és nem fórumozik mert kisebb dolga is nagyobb annál.Jah és még valami nem csak diplomásoknak áll a világ én pl hegesztő vagyok Hollandiában,itt is élek a párommal és sokkal többet keresek mint a diplomások,még az itteniekhez mérve is nagyon jól megfizetnek,mert itt meg becsülik a jó munkást ellenben az ilyen segfej munkaidőben posztolgató,okoskodókat kibaszák min macskát szarni csak hogy képzavarral éljek.Valamint még azt szeretném elmondani hogy,ezért tart ott magyarország ahol tart mert ahelyett hogy össze fognának az emberek és segítenének egymásnak ,inkább még egyet bele rúgnak abba aki segítségre szorulna.
Nikola Tesla földi pályafutásának első 25 évéről szóló múlt heti posztunk örvendetes olvasottságától fellelkesülve (24 óra alatt 11 ezer egyéni látogató 23 ezer oldalletöltést produkált, amivel a blog eddigi históriájában a második helyre kapaszkodott) nekilátunk tehát…..
Noha sokáig húzódoztam a téma megérintésétől, számos olvasói komment és levél meggyőzött arról, hogy - az angol amerikai eredeti verzió után a nemzetközi közbeszédben is simán kilenc-tizenegy (Nine-Eleven) néven elhíresült, ma éppen a nyolcadik évfordulóját ülő -…..
Vics 2009.09.12 19:07:30
Egy jogállamban az öszeesküvéselméletek iránt érdeklődő tömegeknek joguk van ahhoz, hogy szabadidejükben rögeszméikhez többé-kevésbé illő szórakozási lehetőségek közül válasszanak, a konteóblog pedig – ahogyan azt többször tapasztalhattátok – közszolgálati…..
Vics 2009.03.13 14:09:01
A legjobbat kihagytátok
Loose change 9/11

video.google.com/videoplay?docid=7866929448192753501&q=loose+change+recut

Ez angol de ha jól tudom van letölthető feliratos változata is.

Ezt MINDENKINEK látnia kell.