Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlackWorth

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hajléktalan Mortal Kombat 2007.04.23 14:28:00
Ez a kis videó is egy tökéletes példa arra, hogy milyen sok múlik a megfelelő zene kiválasztásán. A történet nem tiszta, nem tudjuk pontosan hány ellenfél van, úgy tűnik mindenki mindenkivel vitában áll. Igazi szórakozást…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.11 13:11:00
Mindenképpen szükséges egy szerencsétlen, rákban meghalt kamaszlány blogját a szüleinek folytatni, képekkel a ravatalról meg mindennel?..
Subba Amikor még kissrác voltam 2007.04.06 18:01:00
A kisfiúk ijesztőek. A kislányok is, de a srácokban van valami bizarr és félelmetes. Nem mindegyikben, de például a nagyon duciktól egyenesen rettegünk.Olyankor viszont repes a szívünk, amikor valami fejlett nyugati ország is kitermel olyan borzalmakat, amikről mi azt hittük, csak és…..
A centrális határeloszlás–tétel heurisztikusan azt fejezi ki, hogy sok kis független, véletlen hatás összegződése közel normális eloszlású, és így magyarázatot ad arra, hogy miért találkozunk gyakran olyan véletlen mennyiségekkel, melyek jól közelíthetőek normális…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.02 18:21:00
Rég volt már ilyen, és ez is csak férfiakhoz most szólni.Egy közös használatú vécében vagy, ahol x számű piszoár van, és ezek közül éppen x-1 foglalt. A kabinok mind foglaltak, tehát nincs más lehetőség, oda kell állnod az egyetlen szabad helyre. Amikor elfoglalod a…..