Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0dzsud0

0 bejegyzést írt és 646 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg Magyarországon szinte mindent letarol a Nemzeti Együttműködés Rendszere, addig Európában egyelőre elég bizonytalanul mozog a NER. Néha ugyanis nehéz a Fidesz vezetőinek eligazodniuk olyan közegben, ahol médiaegyensúly van, vagy a kormány nem gyakorol nyomást az állami szervekre, civilekre, a…..
0dzsud0 2019.05.10 10:22:39
@Pipas: Az általad írtakon túl az is érdekes az ottani kommentekben, hogy Orbánt kizárólag magyarok gyalázzák ott is. Sokszor persze ezt eltitkolva, mintha külső szemlélőként osztaná az észt (szemmel láthatóan a nagyobb meggyőzőerő a cél), de azért a hortobágyi akcentus lebuktatja.

Volt itt téma, hogy széthúzó nép a magyar. Pont itt van a lehetőség tenni ez ellen, a migráció elutasításához bátran lehet csatlakozni, közös célunk. Gyorsan kiderül, kik is az igazi széthúzók. Ironikus, hogy jellemzően épp ők panaszkodnak...
3 dologgal is lábon lőtték magukat. ..
0dzsud0 2019.05.08 19:40:38
@sZulamith: szemléltetés akart lenni...de tavaly áprilisban a mfor összeszedte, hogy az Orbán-kormány 1.500 milliárdot tolt bele eddig a sportba kompletten, 8 ÉV alatt. a nyugdíjrendszer meg ÉVENTE 5.000,- milliárdot visz el. a számítás eredménye az, hogy elenyésző mértékben lehetne javítani a nyugdíjasok jelenlegi helyzetén, ha folyamatosan költenénk rájuk nagyon sok pénzt, másra meg nem költenénk. ha valaki véletlenül nem ezt választja, az a balok szerint természetesen nem elég érzékeny szociálisan. én meg nagyon szeretném, ha soha többet nem kerülne kormányra a baloldal, mehet nyugodtak az álszent kamu papolás a szolidaritásról, de ellenzékben menjen.
0dzsud0 2019.05.09 13:06:58
@látjátok feleim szümtükkel: ja tényleg, így már teljesen más. ha nem sportra ment volna az a pénz, hanem mind a nyugdíjasokra, akkor növekedett volna az átlagnyugdíj havi 150 Ft-tal 2 évig, de legalább lerohadna minden. köszi, remek ötlet. javaslom, kampányolj ezzel, hátha te kapsz 2/3-ot és nem a fidesz. :)
0dzsud0 2019.05.09 14:09:54
@látjátok feleim szümtükkel: Ezzel kimondtál egy nagy igazságot. A nyugdíjasainknak, akiknek több, mint kétharmada nem dolgozta le a 40 évét és akinek a reálértéken vett nyugdíja még így is tuti többet ér, mint amire én valaha is számíthatok, nos talán az ő folyamatos siránkozásuk is csak korlátosan érdekel. Szerencsére a fejlett szociális érzékenységéről híres (inkább hírhedt) baloldal állandó nyugdíjakkal kapcsolatos kampánytémáját (ordas hazudozását és felelőtlen ígérgetését) is leszarja mindenki, nagyon helyesen. Az ország pénzével balfék többé ne gazdálkododjon.
Hétfőn az MTA közgyűlése jelentős többséggel nemet mondott az orbáni rendszer akaratára, amellyel einstandolták volna az akadémiai kutatóhálózatot. Orbán Palkovics persze nem nyugszik, akkor majd törvénnyel államosítják a tudományt. Az akadémikusok és az akadémiai kutatóintézetek dolgozói próbálnak…..
0dzsud0 2019.05.07 15:53:52
@John Brennan: hasonlót akartam írni. vajon tudja a sok kis okoska, hogy hogy hívják az usában az ottani tudományos akadémia elnökét? ami most történik, az egy technikai változás. a kutatás az egyetemekhez kerül, ahol azok helye is van (ezt nem én mondom, hanem olyan nagy emberek, mint pl. Vékás professzor). az igazi tudósok nem is értik, mit kell ezen ennyit nyavajogni. egyedül annak van most félnivalója, aki alibizik az MTA keretein belül...sokan vannak, mi pedig ezt a luxust nem engedhetjük meg magunknak. a mai MTA egy, a múlt rendszerből rajtunk maradt csökevény, bízom abban, hogy a változás előrevisz, és egy pénznyelővel kevesebb lesz. ideje már...
Napjainkra Földünk veszélyes övezetekkel, településekkel teli hellyé változott, hiszen számtalan országban zajlik ma is polgárháború (pl. Líbia, Afganisztán, Szíria, Szudán), több állam közt háborús konfliktus feszül (pl.: Jemen - Szaúd-Arábia) és rengeteg helyen egy-egy szervezet tartja fenn a…..
0dzsud0 2019.05.06 22:21:44
@teéjesenmindegy: azt megosztanád, hogy hogy keveredtél ilyen helyekre? dolgoztál ott? köszi.
0dzsud0 2019.05.06 22:43:47
@teéjesenmindegy: én megértettem eddig is, és nem szarkasztikusan kérdeztem. egyszerűen csak érdekelt, mert nem mindennapi dolog. itteni munkáltatód általi kiküldetésen voltál?
Kicsire  nem ad. ..
0dzsud0 2019.05.04 14:33:06
@math0: "Az egyik oldalon a te "érved" az az, hogy az MSZP-re azért nem szavazol, mert Kunhalmi Ágnes később tette le az angol nyelvvizsgáját."

fogalmad sincs, Matyi :((( és alapvető, négy elemis logikai kapcsolatokat nem értesz, te kis mesterségesen intelligens, te. vagdalkozol, csimpánz módra a saját fekáliáddal dobálózol, a politika meg szépen elmegy melletted. és ez így helyes.

egyébként sok matematikussal találkoztam már, akiknek hozzád hasonló, nagyon komoly szövegértési problémái vannak. érdekes jelenség.

a jogász diplomától természetesen nem kell hasraesni, de sok számnál lényegesen komolyabb. Kunhalmi rémgagyi politológiájához képest mindenképpen egy komoly dolog.
0dzsud0 2019.05.04 14:45:28
@taga20: neeem, te vagy épelméjű. ;)))
0dzsud0 2019.05.04 19:45:01
@math0: elfelejtetted Kunhalmi közokirat-hamisítását, illetve ismét bizonyítottad, hogy szövegértésből megbuktál.
Szenzációs ... húzzunk bele! Irány a Zinternet! Ott győzködjük a Zembereket! Kommentelj, bloggolj a szocialistáknak, gyűjtsd a pontokat, hajts a napi nyereményre (szoci bézbólsapi!), vagy a főnyereményre (Sziget hetijegy)! (Képviselő Funky-ról) Peták Laci, Sociestas…..
0dzsud0 2019.05.04 10:38:53
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ha egy névvel és elérhetőséggel elküldöd a szociknak a blog.hu aktivitásodat, szerintem küldenek így utólag neked is egy szegfűs bögrét. azóta persze kicsit rosszabbul megy nekik, de egyik leglelkesebb rajongójuknak ennyi szerintem belefér. sőt, jár :)
De nem 1950-ben, hanem 2019-ben. És nem Észak-Koreában vagy Türkmenisztánban, hanem Magyarországon. Ilyen már Kádár idején se fordulhatott volna elő. Ennél már akkor is szemérmesebbek voltak. De ahogy Kocsis Máté is megmondta, az igényesség és az intellektuális fölény(!!!) mindig is a jobboldali…..
0dzsud0 2019.05.03 19:11:39
@sZulamith: ó, igen, a szocik nagyon tudtak pénzt osztogatni mindig is (más pénzét meg főleg tudták herdálni), micsoda ötlet Botkától és harcostársaitól n+1-edjére is elsütni, hogy "több pénzt". ehhez mégis mennyi ész kell? és miért csak eddig terjed az ő politikájuk? baszki, ki nem képes - pláne az ellenzéki lét felelősségmentes biztonságában - olyan szépeket mondani, hogy "ingyen mindent mindenkinek", meg "még többmindent mindenkinek", meg "szolidárisabb politikát"? de jó is lenne, ha az SZJA a fizetésem 15%-a helyett 36%-át vinné el, meg mindenki be lenne jelentve minimálbérre, mert mondjuk azután nem kéne adózni. szoci politika = garantált csőd, reméljük, az életben nem kerülnek ismét hatalomra.

és tudod, még a jelenlegi nyugdíjrendszer is brutális teher az országnak. 120 eFt körül van az átlagnyugdíj, megy a folytonos sírás, hogy ez alamizsna. valahol persze megértem, de amúgy a nyugdíjasok 68%-ának nincs 40 ledolgozott éve, sőt, negyedüknek még 30 sincs (14%-uknak meg még 25 sincs). de 200 ezres átlagnyugdíj nyilván jól esne 25 évért, csak az onoka most épp nem tud beleadni, mert londonban van mosogatni szegény...unalmas már kicsit.
nyugdijbiztositas.com/app/uploads/post/szolgalati-ido-nyugdij.png
0dzsud0 2019.05.03 19:16:47
@0dzsud0: le voltam maradva: 133 eFt az átlagnyugdíj 2019-ben. 4-5 éve még akadtak diplomás pályakezdők is, akik ennyi pénzért dolgoztak, sej, hogy repül az idő. :))
0dzsud0 2019.05.03 20:20:59
@sZulamith:

"napi szinten tapasztalják az idősek, a nyuggerező megalázást"

szerencsére mindig lesz a baloldalon egy arc, aki azt mondja, "majd mi megoldjuk" (aztán a valóságban szarnak rájuk). egyébként nem hiszem, hogy annyira nagyon meg lennének alázva, esetleg fejtsd ki, hogy ez szerinted mitől mindennapi dolog.

"a takaritónak is joga van idős korára az emberi életre"

nyilván, csak ezt ki fizeti meg? imádom az ilyen nagy ötleteket, hogy "adjunk neki több pénzt"...ugyanezt írtam fentebb, szerinted eddig ki nem jut el? még a szocik is, pedig nem az eszükről híresek. egy takarító általában azért nem is járul annyival hozzá a közös terhekhez sem, mint egy orvos vagy mint mondjuk egy vezérigazgató.

"Vagy takaritson a vezérigazgató úr, és nagy fizetésű társai"

erről van szó. ha a takarító kevesli a fizetését, és úgy látja, hogy a jövőbeli nyugdíja sem lesz kielégítő, nyugodtan keressen más munkát, senkitől nem várható el, hogy bebetonozza magát egy kedvezőtlen állásba...ma van rá lehetősége, még válogathat is a képzettséget nem igénylő munkák közül. ha meg a vezérigazgató úgy látja, hogy baj lesz, mert senki nem hajlandó takarítani, majd ajánl a következő jelöltnek magasabb díjazást. mi a probléma?

"A magas nyugdijat nem kell még jobban emelni, volt módja tartalékolni"

elhiheted, hogy a topnyugdíjak messze nem állnak arányban azzal, amit az arra jogosult előzőleg már befizetett az államkasszába. :) (nem is kell, hogy arányban álljon, csak mondom). 6-7 éve volt hír, hogy Bárándy nyugdíja kb. 650 eFt (irigykedhetett is a sok proletár), de ehhez az is kellett, hogy csak 90 évesen kérje a nyugdíjazását (ha esetleg nem tudod: akkorra már jó nagy szorzók járnak rá), addig ő a nyugdíjjárulékot fizette, és gondolhatod, hogy korábbi sztárügyvédként ő 1-2 nap alatt is megkereshetett ennyi pénzt. mit mond erre a jó szoci forradalmi érzék? tőle azt a 650-et el kell venni, és szét kell osztani a szegények között, de különben is hogy mert ennyit, meg még többet keresni. :)))

a logikád szerint jó sok magas nyugdíjra jogosult vezérigazgató lehet, ha így felhúzzák az átlagot :))) a valóság ezzel szemben az, amit linkeltem...a mai nyugdíjasok több, mint kétharmadának nincs 40 ledolgozott éve, de az kurvajó lenne, ha most őket a többiek eltartanák...ezek a hülye mai dolgozók meg el is tartják, csak a szemetek nem fizetnek eleget.
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
0dzsud0 2019.04.17 08:17:00
@Orbán veje: még az egyetlen érvetek, a manyup is egy olyan dolog, aminek a felszámolása egy nagyon is jó döntés volt. jól mutatja a balfékek pénzügyi felkészültségét, hogy a mai napig ezt a marhaságot sírják vissza. másikat már nem is hozol fel, csak a megfoghatatlan "jogállamiságot", mintha legalábbis ötleted lenne, hogy az mit jelent. már csak azért sem hatékony, mert mindenkinek a 2006-os rendőrterror ugrik be róla (az aztán demokrácia, az bezzeg jogállamiság volt), és ilyen szinten mindenki boldog lehet, hogy az a zavaros, posztkommunista időszak végre véget ért. ha azokon a megfoghatatlan dolgokon túllépünk, amit egzakt módon nem tudtok bizonyítani, csak körbeharsogni vele a magyar és a nemzetközi sajtót (demokrácia, populizmus, korrupció), akkor meg ki is jön, hogy nincs egyetlen valós mutató, amiben a szocik jobban teljesítettek volna. ez persze baj, mert indokolatlanul naggyá teszik az utánuk hatalomra érkezőket. a fidesz mostani teljesítménye az alap kellene, hogy legyen, nem valami átlag feletti mutatvány. csak sajnos a balok mellé téve így mutat. nem a fidesz ennyire jó, a te kedvenceid voltak annyira szarok.
Rettenetesen idegesítenek a politikai élőhalottak. Mégis nehézemre esne kifejezni azt a megvetést, amit az SZDSZ nevű 2010-ben választók által végleg elzavart párt a mai napig kelt bennem. Túl hosszú a bűnlajstromuk, hogy kiemeljek bármit is. A négyes metró, a korrupció csak hab volt a tortán. A…..
0dzsud0 2019.04.10 20:14:20
@satie: tavaly októberben töltöttem el egy hétvégét Pozsonyban. láttam a hatalmas különbséget...Budapest javára.
Ma már szinte minden „szexi”, ami nem elég vonzó ahhoz, hogy az emberek saját elhatározásukból akarjanak élni vele: az olvasás, az egészséges életmód, az udvariasság, a jótékonykodás, a hulladékmentes élet, és még sorolhatnánk. Hogy hogyan jön ide a közszolgálat, amivel…..
0dzsud0 2019.04.01 08:35:03
@(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller: bérek + szabadnapok + egyebek színvonalában is. mert a közszektorban is van azért szívás. ott 6 hónap a próbaidő, 2 hónap a felmondási idő, közigazgatási alap- és szakvizsga, öltözködési kódex az ügyfél- és légkondimentes irodában is, rugalmatlan munkaidő, a home office teljes hiánya. ha egyenlősdi, akkor legyen egyenlősdi.
0dzsud0 2019.04.01 09:32:44
@midnightcoder2: nem, ezt én sem hiszem. és igen. mehet a sirám, de kevés kivétellel nincsenek abban a helyzetben, hogy ha rosszul bánnak velük, akkor majd lelépnek a jobban fizető versenyszférába. a közszféra dolgozói (az átlag) engem leginkább azért irritál, mert mindennapos az irigykedés. a lehető legkevesebb teljesítménnyel, belefektetett energiával szerzett BSc (vagy inkább BA) diplomájával (rengeteg esetben tanári, szociológus vagy hasonló komolyságú) irigyli azt, aki nála többet dolgozva, önmagát folyamatosan képezve merészel nála jobban keresni. mert az szerinte neki, az ő teljesítményéért ugyanúgy járna. és ez nem egy-egy kiragadott történet, tényleg mindig ezt hallom tőlük.
Tavaly is csináltam közvélemény-kutatást, kizárólag komoly, szakmai résztvevőkkel, idén is megkérdeztem a legjobb hazai séfeket, éttermeseket, szakembereket, mit várnak a piros kalauztól. Íme. És itt vannak közben a hivatalos végeredmények is!..
Vezető néppárti körök szerint egyértelmű, hogy Orbán engedett, mert csak így tudta elkerülni a kizárást, de a lecke java még hátra van számára.  Macron szerint a törzsi logika fontosabb volt az EPP számára, mint a közös európai építőmunka. A CEU nem hisz a krokodilkönnyeknek, megvan, hogy hol lesz…..
0dzsud0 2019.03.24 23:56:10
@teéjesenmindegy: a monitort leköptem, úgy röhögtem. :D te állat. :DDD
Orbán Viktor elérte, hogy a mind a három nagy európai pártcsalád elutasítja politikáját, a Kárpátok géniusza a Néppártban is alapvetően elkalkulálta magát, ám kérdéses, hogy ezek után képes-e nyugodtan megmaradni a fenekén. A nyugati sajtó egységes abban, hogy a Fidesznek tágasabb volna a Néppárton…..
0dzsud0 2019.03.24 23:32:33
@Nekoashi2005:

"Én megtippelem a ma esti eredményt.

Magyarország - Horvátország 0:3

De csak azért, mert a horvátok három gól után leállnak......"

úgy nézem, ez a mix elment. :))))
1999-ben, amikor Szerbia, azaz akkor még Jugoszláv Szövetségi Köztársaság megpróbálta katonai erővel visszaszerezni Koszovót, vagyis saját területét az albán szeparatistáktól, a Koszovói Felszabadítási Hadseregtől (UÇK). A NATO erre minden nemzetközi felhatalmazás nélkül megindította az ország…..
0dzsud0 2019.03.21 19:27:16
@M_R: ebből a világ bármely bíróságán kurvanagy égés lesz, ne erőltesd.
0dzsud0 2019.03.21 19:31:49
@Kataj: azért ennyire semmiképp sem rossz a birka :) nem mondom, könnyen dobálózik kitiltással az USA, de ahogy birka is írta, az inkább a nagyobbaknak jár. viszont vigyázz, ha túl sok dokuvideót megnézel 9/11-ről, veled is előfordulhat, hogy "valamiért" mondjuk nem kapsz vízumot.
Ötvenre emelkedett az új-zélandi mecsetek elleni véres merényletek áldozatainak száma, jelentette be Mike Bush rendőrfelügyelő egy sajtóértekezleten szombaton este, írja az MTI. Eközben a 888 nevű szélsőjobboldali kormányportál kommentelői megmutatták, milyen az igazi fasizmus.    (Köszi a…..
0dzsud0 2019.03.18 17:47:07
@VAN MASIK: ide nem linkelném, de privátban elküldtem.
Alapvetően nem tartoznak a kedvenceim közé a megfilmesített musicalek, és nagyon ritka az, hogy dramaturgiailag értelmét látom a film közbeni dalbetéteknek - ez alól három alkotás képez kivételt. Ezek pedig a Jézus Krisztus Szupersztár, a Grease és a Hair, rajtuk nőttem fel, főleg azért, mert…..
0dzsud0 2019.03.15 07:14:51
@sírjatok: igazság szerint a film már a megjelenésekor sem ütött akkorát, mint szánták, mert bő 12 évvel a színházi bemutatót követően sikerült összehozni. a háború véget ért, a hippimozgalom leginkább nosztalgia volt már csupán, ezért nem is lett kasszasiker. nem úgy nálunk, ahol egyrészt ilyen mozgalom nem volt, másrészt minden irányzat jelentős késéssel ért el hozzánk. itt működött, itt ütött. itt kult a mai napig.
A Néppárt és a Fidesz is igyekszik elkerülni a kizárást, hogy mentse az arcát; Ha ez európai szociáldemokraták végre szankcionálnák román tagpártjukat, azzal lépéskényszerbe hoznák az EPP-t is a magyar kormánypárttal szemben; Az európai demokrácia megmentése érdekében meg kell állítani Orbán…..
Levelet hozott a posta. Nagy borítékban, benne mindössze 2 papírlap Magyarország Kormányától. Elfért volna kisebb borítékban is, de az snassz, és hát bizony arra muszáj költeni, hogy megtudhassa minden magyar, mire készül Brüsszel. Brüsszel a rettenetes démoni lény. (akinek mellesleg rengeteg pénzt…..
0dzsud0 2019.03.09 12:06:59
@renaultfan: Baszki, mit nem értesz? Magyarországon jól látod, nincsenek. Ennek egyik oka, hogy a magukat háború elől menekülőknek kiadó emberek döntő többsége egyszerű gazdasági bevándorló, nem az első biztonságos országba kíván eljutni, mert nem menekül valami elől, hanem a nyugati szociális háló vonzza őket, a jólét után mennek. A másik oka, hogy itt nem látod őket az az, hogy mi lezártuk déli határunkat, onnantól kezdve pedig a migránsokat utaztató embercsempészek azonnal más útvonalat kerestek. Ettől még azonban Európába számolatlanul, ellenőrizetlenül érkeznek. Dél-Olaszországot is ajánlom figyelmedbe. A fidesz kommunikációja azt mondja, hogy ide ne jöjjenek. Sokminden zavar a fideszben, de itt egyetértek velük. Nem a fidesz kommunikációja az elsődleges probléma szerintem, hanem az, hogy az Unió jelenlegi vezetése egyszerűen képtelen elfogadni, hogy mi nem akarjuk hagyni, hogy a faszságaikat ránk erőltessék. Ha ezt képesek lennének elfogadni, rég nem lenne semmi vita. De nem. Nem számít, hogy itt mit szavazott meg egy ország, ezek az emberek hülyék, a véleményüket nem kell figyelembe venni. Ezért int be a kormány folyama
0dzsud0 2019.03.09 12:08:22
@0dzsud0: Ezért int be a kormány folyamatosan, és igaza is van. Remélem, májustól jelentős változást láthatunk az EP-ben, és a migránspárti politikusok utoljára voltak többségben.
0dzsud0 2019.03.09 12:56:44
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Primitív kis proli, az vagy te. :) Gyalázat, de igenis migránspárti politikusok vannak szép számmal az EP-ben, és remélhetőleg májustól végük van.
A magyar ügyészség szerepéről tartott előadást dr. Magyar György ügyvéd a Liberális Magyarországért Alapítvány – ALMA és a Magyar Liberális Párt békéscsabai vezetőjének, dr. Fülöp Zoltánnak a rendezésében Békéscsabán.  A fórum résztvevői arra voltak kíváncsiak, vajon mennyire befolyásolja a politika…..
0dzsud0 2019.03.07 16:36:15
@0dzsud0: "rátok" helyett az általatok preferált pártokra.
0dzsud0 2019.03.07 19:33:23
@Indriq: ezt úgy írod, mintha nem tette volna ki az index a címlapra, 500 ezer olvasónak. aztán meg meg vagytok sértődve, hogy nem csak balfékek szólhatnak hozzá, lol. de nézd vissza nyugodtan ezt a blogot is, onnan tudod, hogy nem volt index címlapos a post, hogy nincsenek alatta hozzászólások. na, ennyire érdekelné Magyar Györgyöt is alapvetően a többség. vagy szerinted véletlen, hogy a füredi kisbüdös köpködőben sikerült szeánszot tartania, egy csocsóasztal mellett, négy embernek? ne viccelj. nem szólok bele, hogy ki a példaképed, csak nevetséges.
0dzsud0 2019.03.07 19:39:45
@0dzsud0: "Magyar Györgyöt is alapvetően a többség.", helyett Magyar György is a többséget, sorry
Az egész a Weber hibája. ..
0dzsud0 2019.03.06 22:07:17
@Róbert László: a helyzet az, hogy a fidesznek most tényleg mindegy. talán egy minimálisan jobb, ha benn marad (egyrészt nincs az, hogy őket kizárták, másrészt jobb a néppárton belül nyomnia a saját akaratát és gyengíteni a migránspárti erőket), de ha kizárják, abban a pillanatban jöhet Le Pen és Salvini, nem kis erőt jelentve. ez a naivitás, hogy itt Orbánnak van félnivalója, meg neki kellene elnézést kérnie, több, mint naiv és szánalmas. ő van nyerő helyzetben, 2015 óta mindig, és ez még így is marad egy darabig. a libtardoknak ideje hozzászokniuk, és erősen átgondolniuk politikájukat.
0dzsud0 2019.03.06 23:26:49
@morpho: megértem, hogy nehéz feldolgozni. tényleg.
0dzsud0 2019.03.07 08:09:23
@morpho: mondanám, hogy szánnivalóan játszod a hülyét, de simán csak kínos.
E rovat egyik olvasója kajánul kérdi, miként vélekedem a Párbeszéd-politikus furcsa kalandjáról. Azt is hozzáfűzte, hogy ha már írtam Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes csüggesztő megnyilvánulásáról, akkor Karácsony Gergely esetében kíváncsi arra, vállalom-e az ellenzéki politikusok totális…..
0dzsud0 2019.02.23 08:35:39
@Attilajukkaja: Nem sikerült megérteni, amire itt válaszoltál. ahogy Ellenzéki Tüntető írta: "ezekre", ahogy te vélhetően értetted: "ezeket", vagy pedig az "ezekre" szót úgy értetted, hogy "ezekre az emberekre".
Lelepleztük Brüsszelt: szerintünk az EU környezetvédelemnek feltüntetett migránspropagandát folytat, s közben úgy tesz, mintha magyar települések lakóit óvná meg a tüdőrákhoz is vezető szennyezett levegőtől. Sőt, azt hangoztatja, hogy állatok meg növények élőhelyeinek a védelmét is finanszírozza. Na…..
0dzsud0 2019.02.20 18:04:00
@Fülig José: és kajak jön egy idióta balról, aki beszopja. jót nevettem, köszi :D
0dzsud0 2019.02.20 18:05:12
@morph on deer: pardon. két idióta.
Újabb bizonyítékát látjuk: a NER számára nincsenek értékek, csak érdekek. Jó ideje az Orbán legfontosabb belpolitikai érdeke, hogy az ellenzék semmiképp ne fogjon össze ellene. Ennek érdekében gátlástalanul képes kijátszani az antiszemita kártyát – persze csak az ellenséggel szemben. ..
0dzsud0 2019.02.16 18:01:04
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: frusztrált vagy, picit? ne aggódj, megértem. a logikád több sebből vérzik, de persze bődületesen sötét vagy, így ezen nincs mit csodálkozni. egyrészt ha 2,5 millió fidesz szavazó van, és egyre elhanyagolhatóbb számú hozzád hasonló liberrált idióta, akkor sokkal valószínűbb, hogy éppen Ti vagytok itt órabérben, mint ahogy legalábbis 2010 óta mindig. gyúrsz a szegfűs bögrére?
vastagbor.blog.hu/2010/01/19/kommentelj_pontokert_a_szociknak

másrészt ha Kubatov megrendelő lenne, aki trollokat vezényel ide, szerinted nem éppen örömhírnek tekintené, hogy a fogyatékos b1 már olyan mélyen van, hogy egy cím sem jön össze? Kubatov csak egy kávét kér.

harmadszor pedig minden nap, minden egyes cikk alatt itt égeted magad, erőteljesen a fidesz malmára hajtva a vizet. és te fidesztrollozol? téged Viktor személyesen illethetne köszönettel, amiért a mai napig szerzed neki a szavazókat.

én szórakozni járok ide, dagonyázni a mocsokban. röhögni az olyanokon, mint te. meg taga. meg Brendel, meg még pár hozzátok hasonló sötét véglényen. továbbá az is beletartozik, hogy engem eksosorban nem az a vélemény érdekel egy témában, amit én képviselek, hanem a másik oldalt is szeretném megismerni. természetesen ez nektek, ballibeknek elképzelhetetlen. ezért is tartotok ott, ahol, és fogtok még nagyon-nagyon sokáig. hál' Istennek, teszem hozzá. ne változzatok meg soha.
• A magyar rendszer a nacionalista populizmus állatorvosi lova - mondja Jan-Werner Müller  • Orbán Viktor biztosan nem mérte fel, milyen hatást vált ki a családtámogatási csomag Nyugaton, ahol a nők nem beszélő szerszámnak számítanak, közben Kovács Zoltán folyamatosan bizonyítja, hogy bizony,…..
0dzsud0 2019.02.15 12:19:21
@Willkommenskultur: Barátnőm elmondásai alapján a mai napig ugyanez van. Annyi különbséggel, hogy azóta home officera hivatkozva már be sem kell járni semmit tenni, elég hetente egy óra hosszára bemenni kávézni, és megbeszélni, hogy senki nem csinált ezen a héten sem az égvilágon semmit. És mindenki "kutató", úgy, hogy három évre visszamenőleg nem publikáltak semmit. Ő három hónap után hagyta őket ott a fenébe, és amikor hallotta, hogy mire készül a kormány, ööö...nem annyira volt felháborodva. :) Ehhez képest milyen jellemző, hogy sokszor olyan a reakció libtard oldalról, mintha legalábbis a KFKI-t akarná a kormány a földdel egyenlővé tenni. Mert megértem én, ha egy olyan nyíg, aki eddig a semmire hívhatta magát kutatónak, és a 600 nettó fizuért egy powerpoint prezentációt kellett havonta összeraknia politikatudomány, vagy társadalmi nemek témában, de szerintem nem annyira nagy baj, ha nem csak az ő véleményük alapján dönt a kormány. És akkor nagyon udvariasan fogalmaztam.
0dzsud0 2019.02.15 12:46:32
@felucca02: Tehát besérülsz a libtardon, de közvetlenül előtte neked szabad minden fideszest idiótázni. Ez aranyos. :)

"hirtelen mindenkinek a barátnője, ismerőse ott dolgozik"

Eddig, ha jól látom ketten írtunk tapasztalatokat az MTA pénzherdáló, semmittevő "kutatóintézeteiről". Az én információim ráadásul nem is első kézből származnak. Valóban marhára életszerűtlen, hogy egy napi több tízezres olvasottságú, index címoldalas blogon legyen két ilyen hozzászólás is. Igazi kis detektív vagy, hogy ezt ilyen ügyesen kiszagoltad. Kicsit úgy hangzik, mintha csak azért, mert számodra valami elérhetetlen vágyálom csupán, hogy egy hasonló intézetnél munkát vállalhass, már valószínűtlennek is tartod, hogy egy ilyen hulladék blog hozzászólásai közt mégis olvashatsz olyanról, akinek akadhat a témában ismerete. Pláne, ha fideszes, hiszen azok mind négy elemis, vidéki suttyó parasztok, még a Tétényi Éva is megmondta.

Btw a barátnőm a továbbiakban tartózkodott az akadémiától, legalábbis ebből a belterjes kamu kutatói közegből - érthető módon - nagyon hamar elege lett.
0dzsud0 2019.02.15 13:05:25
@felucca02: Azért annyit engedj meg, hogy nem lehetett másnak, mint iróniának érezni. :)

Tétényi Éva gyakorlatilag implikálta, amit én írtam, vagy szerinted szerinte a fideszesek fizikailag szekrények? :D

A többi korrekt, hozzáállásod becsülendő. Hasonló értékrendet vallok.