Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FKK

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerkesztőségi idiótamétert erősen kilengette a hír, hogy a giccsokádásban néha már Indiát is megelőző oroszok bálnapénisz-bőrös ülésekkel szerelik borzalmas – szerintem terepjárónak immáron teljesen alkalmatlan – (elnézést) autójukat. De tényleg. Ez…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
A vásárlók körében rengeteg téves információ illetve megalapozatlan előítéletek terjednek a bukósisakok anyagválasztásával kapcsolatban. A héjak készítéséhez különböző alapanyagokat használnak. Az anyagválasztást a gazdasági megfontolások mellett az határozza meg, hogy…..
Belsőség Aréna, csak nagyoknak 2009.06.09 01:46:00
Két dolgot kell leszögeznem mindjárt az elején. 1. Mindenről Schwarzenegger és a kertévék tehetnek. Ha ugyanis nem szombat éjszakára ütemezik be a remek Conan, a barbár 2 – A pusztító-t, akkor semmi gond nincs, Vályi úr reggel frissen kipattan az ágyból és a korai wellness…..
kár-park Kifékeztem, megúsztam 2009.05.30 16:48:00
Van abban némi helyzetkomikum, amikor az ember a közlekedésbiztonsági rendezvényre menet szenved balesetet, de amikor eljön az ezredmásodperc, amikor inkább érezzük, mint halljuk a csattanást, és csak fékezünk, fékezünk és fékezünk, már nagyon nem vicces. A lagunás csóka az…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
autózz! Elég a gagyituningból! 2009.03.10 16:10:00
Józsefet a lenti képeken látható csodajárművel hozta össze a sors, volt ideje alaposan szemügyre venni is, mert húsztól negyven km/h sebességgel vánszorgott mögötte útminőségtől függően. Még jó, hogy fekvőrendőr nem volt az úton, mert emelődarut kellett volna hívni és…..
 Első (Képekkel) Ahogy kisütött a nap, és melegebb lett az idő öt foknál, elérkezettnek láttam az időt arra, hogy nyeregbe szálljak, és kipróbáljam, hogy mennyire vagyok jó formában. Hát egyáltalán nem vagyok jó formában. Egy kissé hideg is volt a 10 fok, a nap sem…..
FKK 2009.03.10 17:19:50