Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Flood_

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dánok nagyon tudnak valamit: a főváros, Koppenhága számtalan listán szerepel előkelő helyen, amikor tisztaságról, fenntarthatóságról, zöld energiáról van szó. 2014-ben Európa Zöld Fővárosává választották, 2025-re pedig a világ első szén-dioxid-mentes fővárosává akarják tenni. És mindezt hogyan?…..
_Flood_ 2014.05.19 16:46:52
Üdv újra, ismét, megint! :) Mint láthatjátok, a frontkóros kicsit pihenni ment! Egy darabig most nem a hadszíntéren rohangálok, hanem inkább vadászok, az élet sűrűjében - jó sztorikra, érdekes emberekre, furcsa dolgokra, amikről sokat hallottam, mégsem értettem, vagy nem…..
Lassan vége az egy hónapos vágószoba-fogságnak, és elkészül az afgán film is! Milyen rég volt már, amikor esténként ott ültem a szürreális hangulatú, lila falú kabuli vendégszobában, és akkor még flipkamerával gyártottam a mini-videókat az elborzasztó állapotokról az…..
_Flood_ 2011.01.27 14:23:07
_Flood_ 2011.02.07 15:52:46
Köszönöm a jókívánságokat! Én is szeretnék Boldog Karácsonyt kívánni mindenkinek, aki ellátogatott erre az oldalra, aki végig követte az utazásainkat, és izgult értünk, drukkolt nekünk... Remélem, érdekesnek fogjátok találni a dokumentumfilmet is, most is teljes gőzzel…..
Újra Budapesten! Furcsa volt már messziről látni a város fényeit, ahogy Budapest fölé érkeztünk tegnap este, tizenegynéhány óra utazás után. Kabulból valószínűleg semmit sem láttunk volna, olyan sötétségbe borul a város esténként. Ráadásul olyan durva porfelhő lebeg…..
_Flood_ 2010.11.18 12:31:12
@Roa: Engedd meg hogy idézzem a blog szlogenjét:

"A forgatások alatt rengeteg érdekes dolgot látok, ami végül nem kerülhet bele a filmbe. Ezért is jött létre ez a videonapló, így akit érdekel, kicsit bele is láthat a forgatások kulisszatitkaiba."

Tehát a film a lényeg, ezek "csak" kis színesek, úgymond ajándék nekünk. Én szeretek ajándékot kapni :)
Ma leállt az élet Afganisztánban, és még sok más országban, elkezdődött ugyanis az Áldozati Ünnep! Ez a muszlimok egyik legszentebb ünnepe, és a tehetősebbek általában leölnek egy bárányt, és szétosztják a szegények között. Hát ez volt az a nap, amikorra egyetlen…..
Afganisztánt a hatvanas években hippiföldnek hívták, állítólag rengeteg fiatal jött ide a világ minden tájáról, nem kevesen a jó minőségű hasis miatt... akkor még biztonságos volt az ország, sokkal szabadabban éltek a nők is. Aztán jöttek a háborúk, a szélsőséges…..
Sikerült a videót feltölteni, remélem ennek ti is annyira örültök, mint én :) A ferihegyi könnyes búcsú után, a frankfurti átszálláskor szembesültünk azzal, hogy az afgán légitársaság járatán folytatjuk az utat Kabulba...Kissé remegő lábbal szálltam fel a gépre, de azt…..
Visszaértünk egyben a szállásra, minden oké!Az történt, hogy két újabb robbantásról is hallottunk reggel, ami sajnos azt erősítette meg, hogy külföldiként nem nagyon kéne ma utcára mennünk. Viszont közben délelőtt kaptuk a visszajelzést, hogy csak ma forgathatunk a helyi…..
_Flood_ 2010.11.13 21:43:31
Én meg a weboldalát találtam meg: www.hesna.hu

mondjuk nem volt nehéz... ;)

Vigyázz magadra frontkóros!
Nemcsak a Híradó dél-afrikai stábja mini: a stábtag is az, de megoldja. Humán Statív by Hesna. ..
_Flood_ 2010.07.10 15:40:59
@Callie-comment:
testtömeg - index: ~16.53
Az MTV ministábja küzd az elemekkel a tengerparton, de megoldják: az első arcot befogják statívcipelésre.   ..
_Flood_ 2010.07.04 16:16:16
Ha nem lép közbe egy önjelölt békebíró, egy apró koccanás miatt akár a rendőrségen is tölthette volna az estét az MTV riportere...
_Flood_ 2010.06.25 11:46:35
Az MTV kedvenc haditudósítójának vérében van a veszélykeresés. Johannesburg legneccesebb negyedében, Sowetóban forgatott, operatőrünk pedig elvette egy helyi sörét, és ízlett neki. Túlélni Sowetót - első rész.   ..
_Flood_ 2010.06.22 17:36:51
 Egy rendes közszolgálati operatőr, akárhol is van, a közt szolgálja. ViziFizika első rész...
Foci vb az MTV-n! Tincs, ami nincs 2010.06.15 16:15:00
Széllel szemben nem éri meg stand-upolni... Hesna küzd az elemekkel Dél-Afrikában. ..
_Flood_ 2010.06.15 19:53:31
Hesna megfuttatja Vizi operatőrt a johannesburgi utcán, a vuvusokra serkentően hat a kamera. De van megoldás 120 decibel ellen.   ..