Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paraatléta

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tud arról,  mennyire használnak a táplálék kiegészítői? Több milliárd forintot költenek táplálékkiegészítőkre, de   senki nem tudja bizonyítani, hogy érnek-e valamit…   A tudósok világszerte egy vadonatúj találmányról beszélnek,…..
Manapság hosszabb ideig élünk, de jobb-e az életünk minősége? Még ha sikerül is kiegyensúlyozottan táplálkoznia, talán szeretné ezt kiegészíteni annak érdekében, hogy minden nap hozzájusson az ezen felül szükséges tápanyaghoz. A Lifepak egy teljes körű…..
 A 6 S minőségi eljárás magába foglalja a magas szinten egységbe rendezett tevékenységek komplett sorozatát, amely gondoskodik arról, hogy a Pharmanex termékei biztonságosak és hatékonyak. A részletekre való odafigyelés, a szigorú tudományos ellenőrzés és a minőségre…..
Wellness területén működő vállalkozásba vezetői és szervezői feladatok ellátásához, 2009-ben megvalósítandó projektünkhöz keresünk 8-10 főt záros határidőn belül. Franchise üzleteket építünk, és bővítjük a vállalkozásunkat. Piacbővítéshez kapcsolódó…..
MediCenter hírek: Forradalmasítja az egészségügyet a biofotonikus szkenner Beküldő: MediCenter Orvostechnikai Magazin2006-07-24 09:50:51 Az amerikai Pharmanex vitamin és táplálékkiegészítő gyártó cégnek a Nobel-díjjal kitüntetett RAMAN-spektográfián alapuló…..
Vácon megrendezett mozgássérült konferencián, egy felkérésnek tettem eleget, ahol mint parasportoló, az életemet megváltoztató körülményekről kellett beszélnem nem mozgássérült embereknek, Dani Gyöngyivel együtt.Itt ismerkedtem meg Runyai Máriával, aki a Mégis Élni…..
A vitaminok az élethez szükséges olyan szerves vegyületek, amelyeket szervezetünk nem vagy nem elegendő mennyiségben képes előállítani. Bizonyos vitaminok élelmiszerekben csak kis mennyiségben fordulnak elő. Mivel étrendünket nem tudjuk állandóan úgy alakítani, hogy az valamennyi…..
A LifePak átfogó táplálékkiegészítést nyújt 18 éven felüli felnőttek számára, teljeskörű táplálkozási programot biztosítva.  A LifePak 5 formulát tömörít egyetlen szabadalmaztatott termékben, amely felsorakoztat egy teljes spektrumú antioxidáns formulát, a B-komplex…..