Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piezo

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
Gyurcsány Ferenc nem érti. Mondjuk, nem meglepő. Elég régóta bizonyítják tettei, szavai, hogy fogalma sincs arról, mi veszi körül, de eddig megpróbált úgy tenni, mintha értené. Most azonban nyíltan bevallja, elképzelése sincs arról, mi a baj vele, és a hozzá hasonló,…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
piezo 2011.12.08 09:16:22
Hazánk utolsó aranykora, a Horthy-korszak utolsó éveinek, valamint a német megszállásnak megfelelő állapotra állítják vissza a fővárost. Első lépésként a várat és a belső kerületeket bombázzák szét, majd a hidakat is a Dunába robbantják. Az Akácfa utca lakói…..
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
piezo 2011.10.21 14:03:53
@123456789123456789: Még szerencse, hogy a szarkomcsival példát mutatsz fröcsögésmentességből.
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Alan Ball a True Blood - Inni és élni hagyni című HBO-sorozat készítője nem ma kezdte a szakmát. Íróként 1994-ben tűnt fel a tévében a Grace Under Fore című sorozattal, majd jött a Cybill című sitcom, és 1999-ben már készítőként jelentkezett az Oh, Grow Up című sitcommal.…..
piezo 2011.08.27 10:26:37
A blog egyik korai bejegyzése a londoni Heathrow reptéren építeni kezdett automatikus kabinautó rendszerről szólt. Kétéves próbafutást követően - idén áprilistól már utasokkal - augusztus elején teljes valójában átadták a rendszert az utasoknak, ami ezzel a  világ első,…..
addict Gigantikus dildóreklám 2011.08.12 17:30:00
Te mit szólnál ahhoz, ha egy több méteres szafaládé meredne rád egy óriási épülethálóról? A kevésbé piszkos fantáziájú olvasók kedvéért elárulom, hogy nem egy Aldi vagy Lidl reklámról van szó, hanem egy német szexbolt kampányáról. A különleges kreatív arra kéri a…..
Ehhez először kreténné kell avatni, ezért jelenleg a Hittani Kongregáció vizsgálja a morálisan elhunyt képviselő twitter bejegyzéseit. Twitteres követői kezdeményezték a pápánál Deutsch Tamás bunkóvá avatását, bár erkölcsi hullája még ki sem hűlt. A bunkóvá avatást…..
"Magány termi az eredetiséget, a merészen, meghökkentően szépet, a költeményt, ámde magány termi a fonákot, az aránytalant, az abszurdot és a tilalmast is..." A magyART mai főszereplője, Biró Roland alkotásait nézve önkéntelenül is Thomas Mann fent idézett szavai jutottak…..
"A magukra hagyott élettelen dolgok nem változnak, csak ha valami megváltoztatja ezt az állapotot. Az élet az, amely képes a magára hagyott dolgoknak a rendetlenség felé ható, entrópiába vezető állapot változtatására, és szintén az élet az, amely képes a rendezetlen entrópikus állapotokból egy…..
piezo 2011.05.29 09:32:44
piezo 2011.07.19 08:23:40
@Mocca: Egyesszám-többesszám egyeztetés elmaradása a címben. Erre utaltam, kicsim.
Minek kézzel varrni, bőrt cserzeni? Miért dolgoztatnánk a vietnami kisgyerekeket? Most már bárki nyomtathat magának cipőt, már ha ismer valakit, akinek van egy méregdrága 3D-nyomtatója! 1. Naim Josefi Az első 3D technológiával készült Melonia cipőket neki köszönhetjük. A…..
Így reklámozza az új, 4 című albumát. ..
piezo 2011.07.12 17:52:21
@Muster Mark: Ha ő buta, akkor hol vagy te? :)))))
  Meglehetősen bosszantó cikkel találkoztunk tegnap az Indexen, ami belterjes szerkesztőségi levlistánkon is kiverte a biztosítékot. „Vérlázító”, „hubazmeg”, „gyoker”, „erdekes” – szóltak a reakciók a Kínában rendezett…..
AudioPorn Central Rajzolt táncok 2011.06.14 15:44:00
a Pas á Deux Gerrit van Dijk és Monique Renault alkotása 1988-bólminden idők egyik legjobb táncos animációja [via Attuworld]..
Kisbuzi, Náci meg én. De először nem is ezek voltunk. Először, pár órával előtte még egymást nem ismerő, távoli szomszédok voltunk, elindulva a buszmegálló felé. Gondolom, a másik kettő is bezárta a kaput, megnézte a postaládát, kidobta a begyömöszölt pizzapapírt meg…..
Twitteren már megírtam, de legyen itt is nyoma. A következőket gondolom a web és a nyelv viszonyáról: A web a magyar nyelv legnagyobb nyelvújítási drive-ja, Kazinczy óta.Ennyi...