Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torr3ador

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kertészeti és erdészeti termékek nem közeli barátaim, mert általában veszélyes elemek és rémes hangok jellemzik őket, így rettegéssel vegyes csodálattal tekintek kezelőikre, és mélyen bánt, ha ilyen csalódás éri őket. Természetesen a személyes viszonyuláson túl…..
torr3ador 2016.05.17 15:13:53
@sáros_tehén:
Igen! Nálunk is van! Csak van egy olyan is ahol nincs benne az összeszerelés! Ügyfél eldöntheti!
Másik példa:
Behoznak egy motorfűrészt, nincs alapjárat. Munkalap elkészül, kézbe veszem a gépet és megállapítom a kipufogó levételével, hogy tiszta benzinnel lett felöntve és a motor kuka! Visszateszem a kipufogót, megcsinálom a javítási ajánlatot, felhívom az ügyfelet. Köszöni de nem kéri a javítást! Miért fizetne egységes 3500 Ft-ot hiszen szerelés alig volt! Baj ha ilyenkor kevesebbet fizet??
torr3ador 2016.05.17 15:29:14
@Reactor:
Ezért ez nem ilyen egyszerű! Munkalapja van róla, hogy nálam van! Tehát 60 napot kivárom(addig tárolni kell), majd jegyzőkönyv a megsemmisítésről! Marad a MÉH-telep mert használható és értékesíthető alkatrész nem sok van rajta. Jó esetben ki lehet árulni belőle az átvizsgálási díjat......ha újra szétszeded, rendesen elmosod, lefényképezed, beárazod, felöltöd, vársz a rendelésre, becsomagolod, postára viszed. Nagyjából rátöltesz 5-6 órát! Annyi idő alatt meg lehet javítani 3-4 normális gépet!
torr3ador 2016.05.17 16:19:20
@ööö,izé:
Nem erről van szó! Csak arról, hogy lehet, hogy egy tényleg jó szervizt próbál besározni a posztoló. Csak azért mert (esetleg) megfelelő szakvéleményt kapott és mivel ő máshogy "diagnosztizálta" a hibát ezért nem fogadja el!
"Sajnos az összeszerelésnél derült ki....." Ebből nyilvánvalóan az következik, hogy az első szerviz lopta el ugye??? A másik szerviz miért nem pótolta?? Miért ad ki egy olyan gépet amiből hiányzik egy biztonsági kapcsoló ezáltal balesetveszélyes?!?! Mellesleg ez a biztonsági kapcsoló pont egy hőkapcsoló lehet (más nincs benne)! Kivették, hogy a zárlatos motor melegedése ne kapcsolja le? Lehet találgatni!
Jól esik azonnal pálcát törni egy szolgáltató felett az eset 10%-ának ismeretében?