Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matild

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nicsak, hát ki jelentkezik be pár évvel ezelőtt Anettka űrkapszulájából? Csak nem a műbalhés producer a Mokkából? Bizony ő az, a nevét nem tudjuk, nem is fontos, mi egészen elvesztünk LEXIKE felvezetőjétől. Csókoljuk meg az Internet lábát, micsoda…..
Subba Subba szív iWiW: Mocis Pisti 2007.11.16 12:06:00
Ha nem látnánk a saját szemünkkel mi sem hinnénk el. Ez valóban megtörténik, minden pénteken, csak itt, csak nektek. Wiw válogatás!- B. Évának bedugnám a puncijába!- ANYASÁGOT EGYEDÜL VÁLLALT/VÁLLALÓ NŐNEK- Törzsbenélés főkolompos- Mocis Pisti- Virág a strandon- 2000 EURO..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Matild 2007.08.31 22:30:49
www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=10256037
ezt cica vica ismerősei között találtam.
a jelige: pesten haverokkal szopnék .hu
a szőket figyeljétek a piros poloban..:):):):)
Subba Maraggyatok együtt! 2007.07.18 15:44:00
Van itt egy újabb bizonyíték arra, hogy 35 fok felett az ész szó szerint megáll. Bár annak a lelkes ifjú riporternek, aki a hétvégi Balaton Sound fesztiválon próbált interjút készíteni valakivel, akiről ő sem pontosan tudta, hogy kicsoda, talán 35 alatt is akadnak néha gondjai.…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Matild 2007.05.25 17:26:12
ohh fruzsikám, fruzsikám...
egy kis segítség...
www.tintakiado.hu/cgi-bin/e-szotar/id/search.cgi?cszo=nihil

A nihil az olyan, mint a retkes búcs picsa, csak az ókori görögök még képesek voltak minden lényeges dolgot maximum 7 betűvel kifejezni. Ilyen szó az órövoár is.

és ez neked rendi?
ezt azért gondold át még egyszer..
a dokkban hétvégén, mikor majd be leszel baszcsizva, meg ott lesz az összes tuti cimbi, azt majd tolhatjátok a "a nem tom, de itt vok" című tragédiát..
Subba Mini Britney 2007.05.17 11:49:00
Olyan különös, megmagyarázhatatlan érzés fog el bennünket, amikor Mini Britney táncol. Röhögés, egy kis félelemmel ötvözve. Egyszerűen van valami imádnivaló a törpékben, a természet e furcsa, kertek vigyázására oly ideális teremtményeiben...
Subba Érettségiző nemzedék 2. 2007.05.07 18:17:33
Nos, nos, nos. Az a helyzet, hogy nem csak Kalocsán születnek kínos érettségi tablók. A budapesti Budai Nagy Antal gimnázium 12.d osztályát az MSN-kultőra érintette meg annyira, hogy ennek szentelték ezt a közös emléket. Rendkívül kínos lenne, ha nem mentené meg az ügyet Hudák…..
Egyszer volt, hol nem volt, mindenesetre nem is olyan régen a HIT gyülekezete rendelt egy műsort az Operettszínháztól. Paradicsomi jelenetet kértek, kígyóval, táncosokkal, és egyetlen apró kikötéssel: buzik ne legyenek a szereplők között...
Múlt héten ugyan azzal fenyegetőztünk, hogy unjuk az iwiwezést, de tekintettel a négynapos ünnepre és a szép időre most még megkegyelmezünk tinéktek. - Az extrákban elég sok minden benne van a gumi nélküli franciától, egészen a popsiig minden - Nálam minden kapható! -…..
Szinte biztosak vagyunk abban, hogy ma megkaptuk minden idők legrémisztőbb promófotóját. Az oké, hogy nem lehet mindenki szép, és az is természetes, hogy még akkora sztárokról, mint Tóth Vera is készülhetnek előnytelen képek. De mi visz rá egy píráost, hogy egy ilyen…..
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..
Matild 2007.04.26 02:10:43
tabu.origo.hu/segedeszkoz/20060928bushplug.html
"Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be. Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok. Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői. Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
Matild 2007.04.24 23:08:12
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9084718
hoppá hoppá kik bujnak még meg itt....
ő viszont identitás zavaros.
nem tudja east side vagy west side.
Matild 2007.04.25 01:05:57
Dzsó 5 éves a wiw közösség 2007.04.13 12:14:00
A szokásos rizsa helyett tekintsük át az öt éves közösség összetételét Kép   Ilyennek mutatja magát Ilyen Esküvői kép, mosolygós, profi fotós készítette…..
Matild 2007.04.24 22:57:20
A drága jó Pajtás és a punnyadt Bravo nagy űrt hagytak maguk után. Hova írjon egy tanácstalan fiatal, ha problémája van? Egy unatkozó bácsi szívesen válaszol minden kérdésedre, csak nehogy valaki komolyan vegye. ..
Matild 2007.04.24 07:40:27
Ekkora lelkesedés egy rohadt kártya láttán, igazán dícséretes. Na meg a másik, a dobozzal. Valami hasonló rohamot dobjatok ti is ezentúl, ha társaságban szóba kerül a Subba...
Subba Subba SZÍV iWiW - Censured 2007.04.12 21:11:00
Igen, minket is zavar, hogy amikor itt rámászunk valakire, napokon belül törli az adatlapját, vagy legalább leszedi a legtréfásabb képeket. Szóval akkor gyorsan, gyorsan, tessék kattintani!- Fater és Anyuci party előtt - Nade Dana! - Diagyűjtemény…..
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..