Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rakottnyakú

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsiliplopás kapcsán abszolút jogosan felmerült, hogy nem csak a fémtolvajokkal van a baj, hanem a lopott cuccot átvevő illegális telepekkel is. Kiskunfélegyházán kedden találtak egyet, írja a baon.hu: "– Április elsejétől csak az folytathat fémkereskedelmi…..
rakottnyakú 2010.05.28 09:53:54
@f.m.j.: 200-ért levágják a lábát, kinyomják a szemét, megerőszakolják, majd megölik. A sorrend ízlés dolga.
via ..
rakottnyakú 2010.05.23 18:27:02
@Rorschach: Tessék utánajárni!

@MPéter: Patája is van, azért focizik.

@kapiksz: 10 éve történt - most történik. Érzed a különbséget?

@tonchyka: Nem értem amit írsz.

@VOGAben: Nem én találtam ki sajnos.
Update! A Kádár házaspár meghekkelte a Mandiner.hu-t!„Mert ő aláírta akkor 56-ban azt a levelet (a szovjetek behívásáról) amit két napig ha jól emlékszem az azóta elhúnyt ember megtagadott. Most akkor mondják meg hogy én mit csináljak?”   Elnézést kérek hogy…..
Mandiner blog Irány Irán 2009.06.29 08:45:00
 Iránnal kapcsolatban manapság mindenkinek az atombomba, a bolond elnök, a gyanús választás, a tüntetések, a hatósági erőszak meg egyéb unalmas dolgok jutnak az eszébe. Emiatt sajnálatosan kevés szó esik a szar zenékre táncoló perzsa csajok home videóiról. E probléma…..
A GDP 82,7 százalékára emelkedett az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága ez év március végéig a tavaly év végi 73 százalékról – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).  De mikor csúsztunk meg ennyire? 2001. március 1-jén a…..
Subba A bolygónk egy jó hely 2009.03.06 12:34:53
Tudjuk, hogy már láthattátok, de mi van ha elkerült benneteket? Ez teljességgel kimeríti a NO COMMENT fogalmát. Meg sem tudunk szólalni. Év marhája díj faszkorbáccsal kiosztva. ..
  Sok szó esik mostanában a közbiztonságról és a rendőrségről, ami egyeseknek jó, mert addig sem arról beszélnek a népek, hogy - bár szólni elfelejtettek róla - beütött az államcsőd. A kérdés ugyanakkor tényleg fontos, hiszen mindennapjaink biztonságát…..