Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chikyb

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Laptoptáska vagy szék? 2009.06.28 13:34:29
Laptoptáska, mely székké alakul, hogy a szabadban dolgozva is kényelmes háttámlával üldögéljünk. Hiszen laptoptáska mindig van nálunk, miért ne használjuk valami másra is. NICK+BEAU dizájnja.   Via The Design Blog..
chikyb 2009.06.28 20:24:06
Emailben terjed a Pénzügyminisztérium valamint a Szociális és Munkaügyi Minisztérium közös szakértői döntéselőkészítő dokumentuma, melyben a következőket javasolják: 2010-től csak az a magyar állampolgár voksolhat az országgyűlési, a helyi önkormányzati valamint…..
Nagy fejtörést okozhat mindenki számára, hogy a világgazdaság jelenlegi helyzetét figyelembe véve milyen biztos helyet is válasszon nehezen megtakarított pénzének. A tőzsdevilág 80 éve nem látott leértékelődésen ment keresztül és még ma sem lehetünk biztosak abban, hogy…..
Néhány évvel ezelőttig egyértelműen a venni választ adtam volna a címben feltett kérdésre. Venni, mert az otthon az otthon, ott azt csinálhat az ember amit akar. A házam a váram. Bármit megtettem volna azért, hogy saját lakásom legyen. Majdnem bármit meg is adtam volna érte.…..
Az üzleti élet pszichológiája avagy mennyit érhet egy  20 dolláros bankjegy    Régóta ismeretes, hogy a reklám, marketing, vezetés, tréning, motiváció és tárgyalás témaköreinek elméleti alapjai nagyrészt a pszichológiából származnak. Éppen ezért van…..
chikyb 2009.03.06 10:46:44
@Gondolkodók Klubja: Igen jónak találom a bejegyzéseket, már többet is elolvastam és gondolom ezután is fogom.
Üdv.
Általános megállapítás, hogy válság előtt/idején az ingatlan és a nemesfémek mellett, talán a legbiztosabb lehetőség műtárgyakba befektetni, hiszen papírpénzt söpörtek már az utcákon, de Mednyánszkyt még nem. Viszont azonnal fel is merül a kérdés: ha én nem értek a…..