Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszamaci

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Lejárt-e a türelmi idő? 2011.08.23 20:45:00
Parkolós esetekre ugrok, nekem is volt már pár olyan, amikor szerintem igazságtalanul büntettek meg. Utóbbi időkben én már kizárólag mobillal parkolok, persze a telefonom már tele van az SMS-ekkel, biztos ami biztos. Ugyanakkor nem hiszem, hogy korrekt, ami Tamással történt, én úgy…..
Valójában nem tudom, hogy kamionozással keresi-e a pénzét az a fiatalember/fiatalasszony, aki most megnősült/férjhez ment*, de valószínűleg igen. De minimum jó haverjai a kamionosok. Szatmárnémetiben van egy fura szokás. Az úgynevezett Zsidó korzón – nem tudom, mi lehet a…..
Extrém butaság a Tesco Expresszből: Barbarától igazolványt kértek egy öngyújtó vásárlásához. Mindenképp becsülendő a kezdeményezés, a gyerekek védelme, nehogy felgyújtódjon valami. Igazából ezt az egész tűz dolgot betilthatnák, tényleg veszélyes. Drága, jó Anyámnak…..
oszamaci 2011.02.11 12:02:28
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Jók ezek az eüm rendeletek.
Igy olvasgatva munkahelyről meg munkavállalókról szól. Olyat nem ir, hogy nem vehet a gyerek hypot a tecsoba.
Péter sokkoló videója újabb ékes bizonyítéka, hogy a hipermarketek nincsenek híján a forradalmi innovációnak még az ilyen válságadós időkben sem. Egy kis kreativitással fel lehet lendíteni a kaktuszbizniszt például: Mindannyian tudjuk, ma új termékekkel lehet betörni a…..
Azt már biztosan tudjátok, hogy mivel Magpet boltja az V. kerületben volt hosszú ideig, ezért parkolási téren maradandó lelki sérüléseket szenvedett és volt már egy pár posztja ebben a témakörben. Én legutóbb tavaly nyáron jártam a most tárgyalt helyen, akkor még ingyenes volt,…..
A rendszeres olvasóknak ismerős lehet a helyszín, ahol Fenrir története kezdődik, nem is olyan nagyon régen én írtam arról, hogy szerintem milyen rosszul van megoldva a Gilice téren a közlekedés, az elsőbbségi viszonyok szabályozása. Most kicsit másképp került elő újra ez…..
Egy-két órája itt az irodában a kolléganőm mesélte a hétvégi élményeit az M7 három sávos szakaszáról és az ott szokásos jobbra nem tartásról. Utána jutott eszembe, hogy ezt a témát ugyan már több posztban is alaposan kitárgyaltuk, jött egy levél pár hete, amiben Riska…..
oszamaci 2010.06.29 08:44:11
@old bahaman: Miért is?
Ha előre felé mész akkor miért hátra világitasz? Miből gondolod, hogy vak a mögötted jövő? Köd eső hasonló szó vagy betük?
Esőben ködlámpát használni prosztóság a viz szétszórja és felerősiti és már messziről zavarja az embert.
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
Asszociációs játékra hívja a Homár-olvasókat névtelenségbe burkolózó levélírónk: Ma a metrón olvasgattam a metropolt. Az utolsó oldalon megakadt a szemem. Nem vagyok egy holokauszt huszár, de a főgáz "hirdetése" kicsit erősre sikeredett. Nem tudtam, hogy nevessek,…..
Amikor ez a poszt megjelenik, én most valahol a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban kisvonatozok a többiekkel, hacsak épp nem szakad az eső. De igazából valószínűleg akkor is, legfeljebb ha szélvihar is van, akkor beleborul az egész kemény mag a Fertő-tóba. De térjünk a tárgyra, mert…..
oszamaci 2010.03.29 13:37:20
@Red Fox:
A lehet menni a belsőben is nem azt jelenti, hogy oda kell beköltöznöd. Gyorsabbat elengedni kéne kreszben is benne van.
Az M0 pedig jobbra tarts van!
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
Azt leszögezhetjük, hogy Epikurosz már csak azért sem lehet sikeres ember, mert megjárta a biztosítási díjak poklának legmélyebb bugyrát, a malus 04-et, de szerencsétlent ezek után még jól meg is szívatta a biztosító és az alkusz azért, mert rosszabb bonus-malus szintet adott meg…..
oszamaci 2010.03.12 14:51:51
@GYUSZI BACSI: Cascora egy levél a biztositónak, hogy ezt a számu cascot érdekmúlás miatt felmondod, ajánlva azt kész.
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
oszamaci 2010.03.11 14:10:07
@horex: Az nem is pálinka.
Csak szeszes ital.
oszamaci 2010.03.11 14:15:56
@truebeliever: Köszönöm.
Csak gondoltam egyszerüeknek egyszerüen.
oszamaci 2010.03.11 14:17:39
@Tökös Veréb: Ez rögtön a fluxuskondenzátor mellett van a polcon a bótba?
Immár 5 éve visszatérő vendégünk a Playersroom, és eddig mindössze egyetlen naiv ügyfélről tudunk, akinek visszaadták a hibás cipője árát, ahelyett hogy a végtelenségig javították volna. Mai versenyzőnk a szokásos halmazba került, karácsony óta hordják kábé kéthetente a…..
oszamaci 2010.03.11 09:31:48
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..
oszamaci 2010.03.11 09:26:43
@Nandi29: Csak arra vonatkozot aminek még nem volt semmilyen eredetvizsgálata.
Tehát alapvetően 1 tulajos szalonos autókra 2002 évjárattól amióta van eredetvizsga. Kevés autót eredetvizsgáznak tehát kellett egy célcsoport akit le lehet húzni igy akarták büntetni őket, hogy nem vettek másik kocsit 8 év alatt.
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
oszamaci 2010.03.04 09:17:38
@tmm: Miből gondolod, hogy nem látlak?
Hátsó ködlámpát 2x év alatt még sosem használtam. De elsőt már igen.
oszamaci 2010.03.04 09:20:59
@Kicsi79: Hátha 50 éve vezet az évi 400e az havi 33e az napi 1100km(30nappal)az minimum 14óra. Mikor volt otthon?
Bencének igazából tök nagy mázlija volt, mert százezreket veszíthetett volna. A Naiv Ügyfél Milánóban lekéste a budapesti járatot, aztán amikor szállt volna fel visszafelé, kiderült, hogy elbukta a teljes retúrjegyet. Végül mégis felengedték, de a sztori hasznos lehet minden…..
Én elhiszem, hogy a mai világban fontos a tévé, az internet, meg a telefon is, különösen az utolsó kettő, de ha valahol mindenképp kell állandóan, akkor kiváltható mobil eszközökkel a vezetékes. Ennek fényében ahogy Mihály, én sem nagyon értem, hogy a lenti videón mi…..
oszamaci 2010.02.22 12:35:52
@T-Comos: Mindenesetre a képeden látható cuccnál szebbet hányok.
Beírásaidból ítélve frusztrált lehetsz pedig már a táplálék lánc csúcsán vagy kék neon+ignis.
oszamaci 2010.02.22 15:46:47
@T-Comos: Tudod vannak fapados verdák is amik jobbak és szebbek. (Van 2+1 céges)
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
oszamaci 2010.02.02 16:28:28
@movhu: De nem kerekithet csak kápéval.
Valami hatalmas félreértésnek kell lennie a háttérben, mert hogy egy 999 Ft-os termékre ne fogadja el a pénztáros az 1000 Ft-os étkezési utalványt, mondván hogy az kisebb értékű, máshogy egyszerűen nem fordulhat elő. Viki is értetlenül áll az események előtt, vajon mi lehet a…..
oszamaci 2010.02.02 15:29:31
@Kasya: Átbasztak!
Mert kerekités csak kápéra van.
Még novemberben kaptunk beszámolót a svájci közlekedésről, ezt egészíti ki most Balázs a saját tapasztalataival. Nemrég volt egy cikk a svájci közlekedésről. Pár apróságot szeretnék még leírni. Az itteni KRESZ csak pár apróságban tér el a magyartól. Az átlag svácji…..
oszamaci 2010.01.20 12:24:29
@Bélabácsi: 1969?
Hány autó közlkedett akkor és hány ma?
De miért pont 1969?
Miért nem 1774 és akkor lehetne mondani, hogy még mindig rossz a baleseti statisztika mert akkor csak két szekér ment össze és az is ittas vezetés volt.
oszamaci 2010.01.20 13:00:00
@Répatorta:
Te mennyi idönként ellenőrizteted az km órádat?
Mert nem csak a keréktől függ hanem, hogy milyen fajta pölö a bowden a rugó fárad, gyengül a jeladó koszolódik estébé az elektromosokról meg ne is beszéljünk.
Mindenhonnan azt lehetett hallani év elején, hogy megszűnt létezni a zöldkártya, milyen jó lesz nekünk, hogy mostantól beépül a műszaki vizsgába. Rolf tegnap vitte vizsgára az autóját, ahol a biztonság kedvéért azt is megnézték, hogy eredeti-e az autó, az nem számít…..
oszamaci 2010.01.08 16:04:48
@Matiz:
Arról nem is beszélve hogy egy utánfutó vizsgája miért kerül annyiba mint egy autóé.
Kevesebb kerék, kevesebb futómű, teló, fék stb.
oszamaci 2010.01.08 16:17:15
@gio: 2009ben megkimélt 170 ezresnek adták volna el.
Főleg azért mert senki nem ellenőrzi, mert senkinek semmi köze hozzá stb.
oszamaci 2010.01.08 17:43:58
@ostoba 8o: végül is volt min. 4x365 napod hogy az legyen:)