Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benzinkutas Brigi (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
Késve bár, de törve nem, itt a délutáni. Sziasztok! Sokat olvasgatom mostanában a blogot, és a legtöbb történet elején felcsillan bennem a remény, hogy ez annyira szép, hogy ennek most biztos jó vége lesz. Aztán hamar rájövök, hogy ez a blog nem a happy endről szól… Az…..
Benzinkutas Brigi (törölt) 2009.03.05 05:26:54
Egy brit horgász fogta ki Tájföldön Thaiföldön azt az édesvízi tüskésráját, amely tömege elérheti akár a 350 kilogrammot is, és ezzel lehet, hogy elnyeri a legnagyobb horgászbottal zsákmányolt édesvízi hal címét.A Mekong-folyó réme nem csak az amúgy biológusként is…..
Benzinkutas Brigi (törölt) 2009.03.03 04:37:55
Tessék, megint lehet dönteni: menjen vagy maradjon? A Tom Cruise agyérgörcs veszélyes betegség, ha egyszer kitör az emberen.A kép innenTudom, nem erre van a blog, de a kommentek segíthetnek még idejében tisztán látni: Kicsit hülye libapicsának érzem magam, de nem tudom…..
Benzinkutas Brigi (törölt) 2009.03.02 14:39:05
 Nem lehetett jó Gyurcsány Ferencnek lenni tegnap. Az illető az EU tagállamainak válsággal foglalkozó, rendkívüli brüsszeli értekezletén 180 milliárd eurós stabilizációs programot kezdeményezett a kelet-európai országok, köztük az államcsőd szélén járó Ukrajna…..