Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagszemu_juhasz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Titokzatos okból európai, sőt világszintű szolgáltatást várt a cégtől a magát "egy szerencsétlen HP-tulaj"-nak nevező olvasónk, de aztán nagyot padlózott. Pár hetes, új gépe egyszer csak nem működött, mint kiderült, a memóriamodulok mentek tönkre. Hiába az…..
csillagszemu_juhasz 2009.05.22 08:43:42
A múlt hét közepe óta akadozik az internet a UPC előfizetőinél. A jelenség csak külföldi hálózatok irányában lép fel és normál netezésnél, letöltéseknél nem is mindig észrevehető, de bizonyos alkalmazásokat, például az online videók streamelését, a hangátvitelt (Skype…..
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant. Az…..
csillagszemu_juhasz 2009.04.11 12:22:11
Petya szerint a UPC éjszakánként korlátozza a netkapcsolatát, de nem csak az övét. A somszéd is ugyanezeket a tüneteket észleli, de az ügyfélszolgálat szerint ezt nem hálózati probléma okozza. hanem a júzerek modeme a hibás, amit egy újraindítással meg lehet oldani.…..
A netes társkeresők lényege az alkalmi kúrás, semmi más. Ne ott keressétek az álom pasit, könyörgöm. Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy teljesen friss történetet, vagy nevezzük szakításnak. 3hete nagyon unatkoztam és regisztráltam egy társkereső, beszélgetős,…..
csillagszemu_juhasz 2009.03.31 16:57:25
@algi: a "rendes" pasik nincsenek raszorulva ilyen szarokra :P
Krisztián és Tamás, a két jóbarát egy napon úgy döntött, a harkányi fürdőben költik el  üdülési csekkjeiket. Wellnesselni vágytak, korlát nélkül, ezért a pénztárnál a minden szolgáltatásra kiterjedő jegyet kérték, majd egy órával később még mindig szárazan…..