Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joska

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátaimnak Min dolgozom? 2008.02.29 16:04:46
Készülök a március 8-i tréningre Kidolgozom a Halapenz.hu 2.0 verzióját. Ez egy olyan oldal, ahol egy-egy orvos (a kezelőorvos) köré szerveződhetnek egészen kicsi - tehát nem nyilvános - csoportban a betegek, és megoszthatják az orvossal, illetve a kezeésekkel kapcsolatos…..
Egyelőre itt kötöttem ki, de ez is csak munkanapló, mert hogy most egy darabig nincs más, csak minden ébren töltött órában munka. Tovább a napló folytatásához!..
Barátaimnak Munkanapló 2007.09.17 23:16:08
Egyelőre itt kötöttem ki, de ez is csak munkanapló, mert hogy most egy darabig nincs más, csak minden ébren töltött órában munka. Tovább a napló folytatásához!..
- szegény barátaim, a legkevesebbet nektek írok, de hát ti úgyis tudjátok, hogy mi van velem. Aktuális mániám a "közösségi újságírás" - saját példa. Most a legtöbbet ezen a cégen dolgozom Érdekvédelem..
Pár hónapja langyosan, és most intenziven a webkettes "közösségszervezésről" szól az életem, úgyis mint "mentálhigiénés program". Ezeket az iwiw-szerű alkalmazsokat, más néven "social networking" olyan eszköznek tekintem, ameyeknek még ki sem…..
Gyakorlatok ... 2007.08.24 20:07:00
Levél a jövőbőlKétszemélyes kommunikációs gyakorlatTükör gyakorlatGondolataink erejeÖnértékelés tesztOnline kérdezéstechnika tréningDr. Telkes József könyveiVissza..
Pénz 2.0 Bevezetés 2007.08.24 17:20:00
Pénzt keresni muszáj - de nem mindegy, hogyan teremtjük elő a betevőre valót.Mivel rendszeresen megkerestek álláskereséssel kapcsolatban, el kell mondanom, hogy állást nem tudok szerezni neked. A fejvadász cég tőlem teljesen függetlenül működik, ne kérj protekciót egyik…..
Egészség 2.0 Figyelmeztetések 2007.08.24 15:45:00
Rákot okozhat az új magyar őssejtkapszula - Ha érintett vagy, akkor ide klikkelj!Lábmosás méregdrágánAntioxidáns mérés, szabadgyökök, mlm - egy szkeptikus vélemény   Ha látsz hasznos cikket, ami idevaló lenne, küldd el a linkjét vagy ird be a megjegyzések…..
Ez itt a nyilvános munkanaplóm, mindazoknak, akiket érdekel, hogy éppen min dolgozom vagy hogy hogy vagyok. Most ezen vacakolok éppen, új rendszert kell bevezetni. Pár nap múlva 5 éves lesz a Japántapasz Magyarországon. Nem csak ennek a történetét, és a küszöbön…..