Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoY

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon egy párt van amelynek a nevében szerepel a keresztény szó. Feltételezem kifejezi kötődésüket ebbe az irányba, különben minek lenne a nevükben. Mégsem hallani őket elég erőteljesen kiállni a kereszténység mellett. Érezhetném azt, hogy a szavazatom kell, de az…..
Gyóntató Ozora vs Magyar Sziget 2012.08.12 06:36:50
Legalább tudjuk, hogy ha kell 480 embert is mózgósíttottak, több állami ellenőrzési szervetet vontak be a nagyhírű (én sosem hallottam róla) Ozora Fest megfékezésére. Meg is kell fékezni egy csoport külföldit akik kicsit lazítani jöttek ide, hoztak egy kis Euro-t nekünk, igen…..
Az érettségiző diákok megkapták Magyarország Alaptörvényének erre az alkalomra készített díszkiadását. Melynek, hogy még magasabb legyen a színvonala, behúzásra került bele Dr. Hoffmann Rózsa az érettségizőket köszöntő levele. Talán csak ennyi a különbség az éretteknek…..
Gyóntató Bizalom 2012.08.07 07:57:49
2114. A világot ipari klánok uralják. Hatalmuk erősebb is lehet az éppen regnáló kormányokénál. A világban a legértékesebb az információ, ezen belül az ipari technológiák. A globális információs háló nem biztonságos ilyen adatok tárolására, ezért ezeket a szindikátusok…..
Budapest – Paks 115 kilométer. Egy napos szombat alkalmasnak tűnik, egy kellemes kiránduláshoz, főleg ha valaki érdeklődik is kicsit a tudományok, azon belül is az atomenergia misztikus és félt világa után. A paksi atomerőmű 1992 óta gyűjti az építésével és működtetésével…..
A vállalat, pontosabban Steve Jobs október huszadikán jelentette be, hogy kilencven napon belül jön a Mac App Store. Ez január végét jelenti, de könnyen lehet, hogy előbb elkészülnek az új szolgáltatással, és hát miért maradnának le a szoftverkarácsonyról, ha ezekben a hetekben…..
Random Képregények RANDOM #1 2010.12.06 07:00:00
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja. Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja. Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk benne,…..
A nyolcvanas évek óta nem nagyon volt ilyen, de most úgy tűnik, az Apple lenyomta a Nagy Gonosz Ellenséget. A kaliforniai vállalat negyedéves bevétele ugyanis 20 milliárd dollár volt, amihez képest eltörpül a Nagy Gonosz Ellenség most bejelentett 16,2 milliárd dollárja. Az Apple…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..