Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bali13

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mi történik akkor, amikor úgy érzed minden összeesküdött ellened? Mi történik akkor, amikor egy átlagosnak induló napon semmi sem úgy történik, ahogyan eltervezted?” Nyilván kibaszott veled a tv2. Például kedd este, amikor egy már kipróbált és elhasznált…..
Hankiss Ágnes csúcsra járatva: a narancsos buktáról a fekete mágia jut eszébe, a tévénézőnek meg Hankissról a pszichiátria. Állítólag Fidel Castrónak volt egy olyan poénja, hogy őrülteket és köztörvényes bűnözőket indított útnak az USA felé menekültáradatként, hogy…..
Ez már megint egy olyan pillanat, amikor nehéz bármit is mondani. Olyan erősek a képek és persze a zenei aláfestés, hogy ezután a katartikus élmény után szinte képtelenség megszólalni. Médiatörténeti pillanat ugyanis, ahogy az exmaszopos pótkerényi, aki fideszesebb mint Orbán…..
A nyomtatott média azért sokkal-sokkal jobb, mint például a számítógépes, mert papíron és festékkel csinálva plasztikusabban kijönnek a hirdetésekbe rejtett üzenetek. A Magyar Nemzet például minden választás előtt egész oldalas hirdetésekkel buzdítja arra az olvasóit, hogy…..
Nem csak arról van szó, hogy a kampánycsend előtt még szívesen rúgnánk egyet az elkötelezetten pártos újságírókba, akik Orbánt csak II. János Pálhoz, Petőfi Sándorhoz vagy mondjuk Teréz anyához tudják hasonlítani, Gyurcsányról pedig legfeljebb Sztálin, Matuska Szilveszter…..