Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ronyiszka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarom lelőni a poént, ezért még csak annyit sem írok le, hogy mit reklámoz a párizsi TBWA legújabb szpotja, amelynek főhőse egy rajzolt fütyi. Szegényke lógó orral, illetve makkal hajkurássza a puncikat jobbra-balra, de azok nem vevők az udvarlásra. Meglepő és újszerű…..
ronyiszka 2010.01.21 21:06:28
:-)
Heló! Reggel 8.00 - Úgy döntöttünk, hogy a napot nem lustálkodással indítjuk, hanem kihozunk belőle mindent amit csak lehet. Mindenek előtt hatalmas köszönet a los angelesi Magyar Háznak, és a helyi magyarokank, amiért baromi jófejek voltak és mindenben segítettek. Ez a téma még…..
Na hello! Na akkor kezdjük is egy kötelező fotóval, ilyeneket szokás az iwiwre felrakni:) Szóval az úgy volt, hogy felkeltünk és elmentünk egyet hajókázni Velencébe, azaz a helyi velencébe, merthogy itt mindent lekopiztak, amit érdemes megnézni a világon, tehát vannak piramisok,…..
Vannak azok a kérdések, hogy mit vinnél magaddal, ha egy lakatlan szigetre mennél. Meg, hogy mit vinnének a szőkék magukkal, meg az is, hogy mit nem vinnél semmiképpen magaddal. Ezen kérdések általános válaszaiból okulva ( sör, karton sör, magazinok, stb ) elkészítettük a mi…..
Sziasztok! Ezt a blogot azért hoztuk létre, mert nemsokára indulunk egy amerikai turnéra, és megosztjuk veletek mit látunk, érzünk, iszunk, eszünk, stb. Minden nap töltünk fel videókat, képeket , élménybeszámolókat , meg mindent ami belefér. Hatalmas szerencsénk van, és ez egy…..