Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egri Imre

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van-e köze a vallásnak és a szép-új világnak, amelyet a BigTech, a FinTech és a nemzetközi bankrendszer karöltve és egymásnak is feszülve kialakított? Hogy kapcsolódhat a modern ember hitrendszere és a körülöttünk hömpölygő technológiai-információs forradalom? Ugye, nem győzzük kapkodni a fejünket…..
Nincs többé pazarlás. A 70 filléres oldalköltség töredéke a lézernyomtatókénak. Talán emlékszik még valaki arra, hogy annak idején, a 90-es években milyen nagy dolog volt az, ha valakinek egyáltalán volt nyomtatója. A mátrix készülékek sem voltak olcsók és csak…..
DVB-T Blog A DVB-T az nem DVB-C 2010.02.13 00:27:00
Utóbbi az bizony nehezebb terep és nincs sok köze a földfelszíni adásokhoz.  Azért foglalkozom ezzel kicsit, mert elég sokan keverik a kettőt. A DVB-T (ezzel foglalkozunk ugye leginkább ezen a blogon) az a földfelszíni (terrestrial, innen a -T), a DVB-C pedig a kábelen érkező…..
Miért éri meg a Viasat 3-nak nem benne lenni a kínálatban? Rejtély. Nagyon sokan kevesellték a DVB-T-n elérhető csatornák számát, most végre itt a felmentő fizetős csatorna sereg. Az Antenna Hungária MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses DVB-T szolgáltatását . Jó,…..
Egri Imre 2010.07.20 17:07:24
@jufe: Bocs a késői válaszért, nagyon elúsztam. Szóval olyan tuner kell, amiben van kapásból egy Conax chipkártya fogadó, azaz a MinDigTV Extra ügyfélkártyáját fogadja. Ilyenről még nem hallottam sajnos, de örülnék, ha valaki felhívná a figyelmemet, hogy létezik ilyen.
Másik lehetőség, hogy egy Common Interface aljzattal ellátott tévétunert keresünk. Van ilyen, de ebbe még vásárolni kell egy dekóder modult is, ami kb. 15ezer forint és ez fogadja az ügyfélkártyát. Efféle készülékből sincs sok, de most kaptam tesztre egyet, két hét és fenn lesz a blogon, hogy megy-e. A Terratec gyártja a cuccot, USB-s.