Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofily

0 bejegyzést írt és 440 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Style & Budapest Évi, 19 2010.06.15 10:36:00
felső: H&Mnadrág: H&Mcipő: Zaratáska: H&Mkarkötő: Jeans Clubgyűrű: C&AFotó: Farkas Éva..
Style & Budapest Panni, 24 2010.06.07 09:55:00
BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial } napszemüveg: Von Zipper fülbevalók: nem tudja tetkó: Akasha nyaklánc, gyűrű: Panni Jancsó (saját készítés) felső: nem tudja öv: nagyitól táska: fotózásról ajándék nadrágszoknya: anyutól ajándék cicanadrág: Bershka…..
Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha…..
Műfogak, önbarnító, műszempilla és műköröm. Alapozó, rúzs, szemfesték, pír, púder, szájfény, tus, szempillaspirál. Hajcsavarók és tupír. Több tonnányi hajlakk.Mindez a képen látható 5-8 éves kislányokon, akik szépségkirálynők akarnak lenni, illetve pontosítok:…..
Napvilágot látott néhány kép a 16 éves Rihannáról... ahol még bájos, kedves arcú fiatal lány. Éppen olyan, mint amilyennek egy ennyi idős lányt elképzelünk (na jó, lehet, hogy egy cseppet idősebbnek néz ki). Helyes, nem igaz?…..
Néhány kép már rendelkezésünkre áll a Zara tavaszi/nyári kollekciójából: ..
Tökéletes szépség. Georgia Frost Eric Frideen fotóján. via..
zsofily 2010.01.31 15:00:59
A Vogue Paris-ban, de még mindig nem címlapon. Mihalik Enikőről Mario Sorrenti készítette az alábbi képeket, a stylist Carine Roitfeld volt. A fotók célja a figyelem felkeltése az értelmetlen, túlzásokba vitt plasztikai sebészeti beavatkozások ellen. ..
modellek: Marlon Teixeira, Clint Mauro, Irina Shayk, Tomas Skoloudik, Tamiris Souza Freitas fotós: Matthew ScrivensA fotók készítői látszólag nem arra törekedtek, hogy különleges kampányt készítsenek... ..
A félévi bizonyítvány/értékelés sok családban vezetett konfliktushoz, levélírónk is egy ilyen problémát oszt meg velünk. Esetében a tanító néni negatívan értékelte a lánya öltözetét és frizuráját, ami a kislányt és a szülőket is megviseli.Kedves Ellenőrző!Egy…..
Két teltkarcsú hölgy, mindketten aszimmetrikus vörös estélyiben. Az egyiket kedveljük, a másikat pedig egyáltalán nem. A ruhaválasztás azonban mindkét esetben rossz. Nagyon. 1. Christina Hendricks Valami nagy baj történt. Christina arca mindig gyönyörű, itt most azonban egy kissé…..
Kanye West csaja, Amber Rose ismét megmutatta, hogyan kell pornósztárokat megszégyenítően közönségesen felöltözni.Emlékeztek még a kígyónős ruhára? Na, ez ha lehet, még bénább. Ez nem polgárpukkasztás. Ez pusztán szánalmas, kétségbeesett próbálkozás, hogy valaki…..
A Balenciaga tavaszi/nyári kampánya szerintem borzalmasan sikerült. Olyan, mintha nulla pénzből akartak volna valami különlegeset összehozni, de hát ugye, ha nincs pénz, akkor túl nagy durranásra nem lehet számítani... bár ennél talán még az is jobb lett volna, ha egy pálmafás…..
Lady Gaga piszkosul erőlködik, hogy a külseje egyéni, különleges és polgárpukkasztó legyen, ám ez sok esetben csak úgy jön össze neki, hogy ijesztővé maszkírozza magát.Jelen esetben a ruhát akár figyelmen kívül is hagyhatjuk, bár tény, hogy ronda és nem is áll jól az…..
Szombaton Los Angeles-ben újabb vörösszőnyeges esemény zajlott, a Screen Actors Guild Awards (SAG). Elsőként a Nine című musical szereplőiből négyet nézzünk meg kicsit közelebbről. Nicole Kidman-nel kezdem, mert ő volt az estélyen az igazi meglepetés. Üde, jóval természetesebb…..
Nemes egyszerűség, semmi csicsa... válogatás Jimmy Choo cipellőkből a teljesen lapos balerináktól a 15 centis tűsarkú szandálokig: ..
Szinte meg sem lehet különböztetni a nővérétől. Gyönyörű lány, gyönyörű képek... ..
Kate Moss férjhez megy. Barátja, Jamie Hince ugyanis múlt héten szombaton (január 16.), Kate 36. születésnapján megkérte a kezét. A pár 2007 szeptembere óta van együtt, előtte Kate Moss Pete Doherty kedvese volt.Sok boldogságot. ..
Paris Hilton ismét új fába vágta képzeletbeli fejszéjét. Ezúttal fehérnemű kollekcióval jelentkezik majd - bugyikkal, melltartókkal és fürdőruhákkal. Az első kollekciót a tavaszi/nyári időszakra időzítette. És bár a fehérneműkről még nincsenek képek, az első divatfotó…..
A spanyol Women'Secret tavaszi kollekcióját a 19 éves Laura Blokhina-n tekinthetjük meg. ..
zsofily 2010.01.20 13:31:23
A British Fashion Awardson a tavalyi év modelljének kikiáltott Georgia May Jagger fogja népszerűsíteni a Versace tavaszi kollekcióját. ..
zsofily 2010.01.02 11:47:21
Kedveseim! Először is szeretném megköszönni nektek, hogy egész évben velem voltatok, hogy olvastok, kommenteltek és támogattok :) Remélem, ez 2010-ben sem lesz másképp.  Most pedig szépítkezzetek, aztán irány egy nagyot mulatni, vagy ha úgy gondoljátok, akkor csendesen várni…..
zsofily 2010.01.01 16:47:06
Újabb szépség-csomag következik. Tegnap party-ruhákban gyönyörködhettünk (itt), mára cipellőket gyűjtöttem egy csokorba. Ahogy már megszokhattátok a tervezők/divatházak neve megjelenik, ha az egérrel a cipőre álltok. ..
32 évesen meghalt Brittany Murphy. Halálát szív-leállás okozta. R.I.P. ..
zsofily 2009.12.21 10:11:24
A Gucci Cruise kampányához hasonlóan a reklámarc ezúttal is Natasha Poly lesz, a férfi kollekciót pedig Ryan Kennedy mutatja majd be. A kampány képeit Mert Alas és Marcus Piggott készítették. Tetszetős képek, domináns kék színnel. Szerintem remek lett. ..