Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the_puzzle

31 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Puzzle Hangulatjelentés :) 2009.09.13 23:27:00
Valóban sok kritika ér minket mostanság, hogy elhanyagoljuk az internetes dolgokat... Ami igaz, az igaz: a Puzzle oldal (www.thepuzzle.hu) átmenetileg nem elérhető, de hamarosan ez megváltozik, ahogy a blogolás gyakorisága is - vélhetőleg pozitív irányban.Nem szeretnénk védekezésekbe…..
The Puzzle Ilyen volt az akusztik. 2009.08.06 11:32:00
Aki lemaradt az MR2 akusztikról, az innen le tudja tölteni az egészet egyben: http://rapidshare.com/files/264187511/puzzle.mp3 Aki nem akarja letölteni, azoknak egy-egy jó pillanat: Ez a Be fine, magyarul Hosszú éj. Zságer Balázs zongorázik.   Ez a Coming from the East,…..
Holnap meg már a dalokba is bele tudtok majd hallgatni. Addigis az interjú:   ..
Észrevétlenül ránktört a nyár és a fesztiválszezon, olyannyira, hogy még a blogot is hanyagoltuk. A Puzzle kiccsalád mostmár lassan kontrollálhatatlan mennyiségű zenekarban érintett, úgyhogy koncertek, utazások elvitték az időt.A szokásos mesélés helyett most inkább képeket…..
Meghalt Jacko, ez elég szomorú. Az internet kileng, annyian keresgélnek és jönnek rá hirtelen, hogy a derék néger kisfiúból csúnya fehér nővé avanzsált király hiába tett meg mindent az elmúlt években, hogy pedofil zombiként rögzítse magát a jónép fejében, azért mégiscsak…..
Múlt héten megnyitottuk a fesztiválszezont. Íme az első beszámoló turnémanagerünk Gabi szemszögéből! A nyár a Puzzle-nál is elkezdődött hivatalosan is. Elindult a nyári fesztiválszezon. Első állomásunk beszámolóját olvashatjátok (Berni kamerával rögzítette is szinte az…..
Mostanában mindig valami nagy téma körül blogolunk, úgyhogy egy kis váltás. Mi történik mostanában?Hétfőn próbáltunk, mert szombaton Orfűn kezdjük a fesztiválszezont. Huszárnak már akkor elege volt, merthogy ő kedden ugyanezt tette a Nemjucival, szerdán meg az Amber Smith…..
Februárban, amikor újra aktivizáltuk magunkat, az MR2-nek is adtunk dalt, új, magyarnyelvű, visszatérő, ilyen hívószavak kíséretében. Végülis játszották is, mégha nem is pont annyiszor mint amennyiszer szerettük volna.Mindenesetre most csináltak egy újabb válogatás cd-t…..
The Puzzle: FragileGondoltuk, a mai blogban felteszünk egy régebbi Puzzle dalt. Válogatás közben eszembe jutott, hogyha már régi, akkor legyen az én személyes kedvencem. Amihez így meg már egy sztori is jár. Hogyan is lett a Puzzle-nak managere. Egy diktátoros bejegyzés. 2003 őszén…..
The Puzzle MR2 Akusztik galéria 2009.06.09 12:14:00
Sokáig készültünk az MR2 Akusztik felvételre. Valamiért nem is nagyon számoltunk be róla.  Úgyhogy azt meg is hagynánk augusztusra, amikor majd adásba kerül. De addigis nézegessetek képeket: felvétel, közönség, Beck Zoli, Zságer Balázs és persze a kiscsalád minden…..
Régóta tervezgetjük, hogy csinálunk újra videoklippet, úgy tűnik erre most már majd csak a fesztiválok után, ősszel kerül sor, amikor remélhetőleg az új magyar lemezünk is megjelenik. De addigis kell valami, úgyhogy készült egy montázs, az elmúlt időszak történéseiből.…..
Kissé megkésve, de lássuk hogy is alakult a múlt vasárnapunk. Hetek óta készültünk egy jó kis fülledt nyáresti koncertre az A38 hajó tetőteraszán. Aztán ahogy közeledett a nap, egyre egyértelműbb lett, hogy nem sok esély van a napra, de még magára a koncertre sem... merthogy…..
Ami azt jelenti, hogy senki nem fog megázni, megfázni, és még a hang is jobb lesz. Tessék jönni.Sorrend:21.00 - 22.00 Király Károly warmup22.00 - 22.30 Beck Zoli (30Y) +Ligeti Gyuri akusztik 22.45 - 23.30 THE PUZZLE - koncert23.30 - 00.30 Girlpower DJs00.30 - 01.00 Beck+Ligeti kazettás…..
Remélhetőleg ezt a dalt hamarosan a rádióból fogjátok majd hallani. De addigis itt. The Puzzle: Más Bolygóról   ..
Az elmúlt időszak kicsit blogmentesen telt, de aggodalomra semmi ok, minden történést dokumentáltunk, az M1-es Aranyág tvfelvételtől egészen az MR2 akusztikig, úgyhogy hamarosan kép, hang és videodömping várható. Na de addigis kezdjül a legfontosabbal. VÉGRE!! Vasárnap, azaz…..
               Bizonyára még csak kevesen tudják, hogy a Diktátor és Huszár kettősnek nagyon meglódult mostanában a szekér. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a fenti két kép. Manci néni - a hely szakácsnője -…..
Noha azzal még nem büszkélkedhetünk, hogy iskolai tananyag lettünk - bár remélem ez sincs már messze - azt elmondhatjuk, hogy Mészáros Kinga szegedi rajongónk jóvoltából bekerültünk az oktatási rendszerbe. Ő ugyanis a zenekarról készít prezentációt informatika órára. Ezzel…..
Folytatjuk a zenekaros ki-kicsodát, de előtte gyorsan nézzük mi is történik épp: tegnap is próba, ma este is próba lesz, szinte minden számot átdolgozunk az MR2 Petőfis akusztikus felvételre. Lesz itt country, pszichedélia, hegedűk, sztárvendégek (hohhhóó). Közben találtunk új…..
A jó kis kemény fotózással, próbákkal gazdagított hét után már pénteken este megindult a zenekar a helyes úton. (amúgy hamarosan majd az mr2 akusztikus készülődésről is beszámolunk...). Gyuri és Zsazsa ugyan fáradtságra hivatkozva hazafelé vették az irányt a próbáról,…..
Szépen készülünk a májusi MR2 rádiós akusztikus koncertünkre ezekben a napokban, sok próbával, meg szinte mindenkinek van másodállása is (Zagar, Nemjuci, Amber Smith - de erről még később), de addigis arra gondoltunk, hogy hát itt blogolunk jóideje, bemutatkozni viszont…..
Ez a hét elég csendesen kezdődik zenei fronton, de hogy ne maradjunk hír nélkül, hát azért tegnap is történt valami.A Wan2 interjúhoz, amit egyébként pont az ehavi számban olvashattok jó barátunk, Dávid csinált képeket. Maga a fotózás is megérne egy postot, még video is…..
Régen amíg a zenekar teljes egésze, vagy nagyobbik fele Londonban élt, nem annyira volt jellemző, de mióta mindenki hazaköltözött, hát igen sok időt tölt együtt a puzzle família. Ha jobban belegondolok, a héten szinte minden este csináltunk valamit, hol koncert, hol youtube…..
Szerdán hivatalosak voltunk a Radio Cafe Stockholm Syndrome c. műsorának a bulijába a Rézmál kávézóba. Az volt a terv, hogy Gyuri eljátszik pár akusztikus dalt és hurrá. De aztán rájöttünk, hogy ha már úgyis lemegyünk mind, akkor Huszár is beszállhatna. Úgyhogy fél…..
A minap levelet kaptunk Londonból barátainktól, hogy bizony érdemes megtekinteni a maps.google.com -ot, mert érdekes dolgokra figyelhet fel a netező rajta. A lényeg az, hogy meg kellett tekintenünk hajdani lakhelyünket az új googlemap funkcióval, melynek lényege, hogy utcaképet is…..
bizony. most látjuk mi is. a pontos lista:   2009. március 30. - április 5.1. miss platnum: why did you do it2. little jackie: the world should revolve around me3. depeche mode: wrong4. santogold: l.e.s. artistes5. airborne toxic event: gasoline6. nat king cole: more…..