Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sam Spade

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
Amikor 1984-ben a Judas kijött ezzel a lemezzel, tulajdonképpen már a csúcson voltak, hiszen sorban a 10. anyagukkal zúzhatták le a gyanútlan zenehallgatók agyát, és milyen jól tették. Nem sok olyan zenekart tudok felsorolni, amelyik ennyi anyag után is képes volt megújulni, valami…..
Alászálltunk a képregényes szubkultúrában és láttuk, hogy jó. A Karton galéria a határon túli képregényeket bemutató sorozatában a romániai után az ex-jugó témára melegedett rá és most férfias bátorsággal szembedicsérjük a hiánypótló vállalkozást. Mi csupán annyit…..
Információs ötpercünk első hírmorzsája, hogy ismét Budapestre menekült érkezett az amerikai blogoszféra elsőszámú darázsfészke, a Gawker néhány munkatársa, élükön Nick Dentonnal. A Sziget utánra időzített megapartiról még lesz szó/kép. Addig is üdvözöljük a Crunch…..
Rúgd Ki A Lekvárt! OOPART 2006.07.27 20:53:00
Out of place artifact, röviden OOPART a régészet – pontosabban a pszeudo-régészet! – szerint minden olyan megtalált tárgy, amelynek a hivatalos tudomány aktuális állása szerint nem lenne szabad ott lennie. Ilyenek a homo sapienseket és dinoszauruszokat együtt ábrázoló…..
Sam Spade 2006.07.28 16:11:07
Nekem ilyen a The Trashmen-től a Surfin' Bird-t ( en.wikipedia.org/wiki/Surfin%27_Bird ), azt a Ramones is játszotta később. De innen mégis kilóg mert azért mégis csak egy 1964-ben Billboard 4-ik helyezett számról van szó, ami még Ekecs Géza válogatáslemezére is felkerült.
Csáp Géza Lemmy hátulról 2006.07.17 10:34:00
Lemmy a koncert előtt a saját, Turbo feliratú pénznyerő automatájával játszott hosszasan, senki nem mehetett be hozzá a még nála is idősebb roadján, meg a legközelebbi munkatársain kívül, asztalán egyre fogyatkozó whisky, mellette egy kóla. Lemmy már nem tudja tisztán inni a…..
comment:com Újabb sztárparádé 2006.06.19 00:10:00
Az HBO-n itthon is bemutatott Futottak még... (Extras) című sorozat második szezonjában ismét nagy sztárokat láthatunk, ahogy magukból hülyét csinálnak: Sir Ian McKellen (Gyűrűk Ura) pl. még smárolni is fog a sorozatot jegyző Ricky Gervais angol komikussal. További nagy nevek:…..
Az abszurd humor egyik nagy öregje, a hülye járások minisztériumának hivatalnoka, a világ legrosszabb szállodaigazgatója, azaz John Cleese úgy döntött, hogy 66 évesen már nem sok értelme van szerepeket vállalni és más irányú elfoglaltságok után néz: egy könyvet szándékozik…..
Van egy olyan érzésünk, hogy kisebb nemzetgazdaságot lehetne építeni a Da Vinci-kód sikerét meglovagló, annak hátán felkapaszkodó, a DVK által gerjesztett zavaros ezoterikus-történelmi-kódfejtős érdeklődésből hasznot húzó kiadványokból, könyvekből, filmekből,…..