Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SvenH

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik nap éppen egy 18. századi sebész, Robert Liston, életrajzát olvastam a Wikipédián, ami jól érzékelteti, milyen lehetett betegnek lenni annak idején, A tisztaságot például teljesen komolytalan dolognak tartották, és az orvosok véres köpenyben dolgoztak (ami bizonyára…..
Olvasom, hogy 1968 májusában egy fiatal nő munkába állt a Wall Street egyik bankjában. Néhányan hamar felfigyeltek a hölgy jelentős méretű kebleire, és futótűzként terjedt a híre, hogy mikor és merre szokott munkába menni. Az érdeklődők csoportja egyre nőtt, és szeptember…..
A bejegyzés címe egy táplálkozási alapelv, amit nemrég hallottam egy előadásban, ahol a szerző különböző egyszerű tanácsokat fogalmazott meg a helyes táplálkozással kapcsolatban. Bár tudjuk, hogy a táplálkozás nehéz téma, és nehéz eldönteni, kinek a tanácsára…..
SvenH 2010.01.31 23:43:45
Hosszabb idő után újra belefutottam a Simply Noise oldalába, és kellemes meglepetés volt, hogy a fehér zaj mellett már rózsaszínű és barna zajt is sugároznak. Az én fülemnek a szélfúváshoz hasonló barna zaj a legkellemesebb, a fehér és a rózsaszínű zaj arra emlékeztet,…..
A mese és fantasy filmek elmaradhatatlan szereplője a szakállas bácsi, aki mindig fiatal fiúk oldalán vonul a harcba, ingerelve ezzel az ellenséget és Tömjén Zsoltot. Az öreg szakállas varázsló mindig valami ódon vár legalján vagy barlangban él. A szobája olyan, hogy minden…..
Nemrég a Wikipédián szörfölve véletlenül eljutottam egy olyan szócikkhez, ami az ortodox zsidók szombati áramhasználati szokásait boncolgatta. Már korábban is hallottam erről futólag, de a konkrétumokkal szembesülve meglepett, hogy milyen mértékben képesek egyes emberek az…..
Agyvihar Autóvezetés hipnózisban 2009.09.08 22:11:00
Az egyik nap autóval mentem a városban, és éppen foglalkoztatott valami probléma, ezért elmerültem a gondolataimban vezetés közben. Egy idő múlva arra eszméltem, hogy már jó ideje kikapcsoltam a világból, az autó viszont haladt tovább, és biztonságosan eljutottam vele egy másik…..
Töltött galamb jellegű curry tündérünk után itt a manga-bambi szemű indiai szupernő. A neve Sridevi és régóta nyomja az ipart, eredetilag a tamil filmszakma keresett színésznője volt. A hetvenes évek végén azonban filmjeivel egész Indiában népszerűségre tett szert. A…..
Az előző bejegyzés kommentjei eszembe juttattak egy rövidfilmet, amiben két szikla ücsörög a hegyen, és onnan figyelik, hogy mit ügyködnek az emberek. A címe: A kerék, és jól perspektívába helyezi a mi emberi sürgés-forgásunkat. Amikor a sziklák beszélgetését látjuk, akkor…..
SvenH 2009.08.26 20:47:20
SvenH 2009.08.27 00:11:02
Kedves Olvasóim!Itt az ideje , hogy én is elmerüljek a balatoni susnyásban és bújkáljak a Greenpeace elől , hogy nehogy visszavontassanak a vízbe. Ne aggódjatok jövő hét szombaton már itthon leszek és lesznek új posztok. Azért a Balatonról is próbálok valamit alkotni, de ezt nem…..
SvenH 2009.08.09 17:13:30
Darshanban bújkáló kulturantroprológus barátainknak üzenem: igen tudom, hogy az ő náluk a nő nem érintheti csak úgy meg a férfit. ..