Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stolichnaya

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi speciel már egészen elfelejtettük Zsuzsát, ám Gyurcsányék most előrángatják a békés háziasszony szerepéből és megteszik kormányszóvivőnek. A Subba üdvözli a döntést, hiszen Zsuzsánál jobb nő ezt a posztot még soha nem töltötte be Magyarországon, és a bulvárhősök…..
stolichnaya 2007.03.26 22:21:58
stolichnaya 2007.03.26 22:27:00
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
stolichnaya 2007.03.26 16:39:23
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
Tisztában vagyunk azzal, hogy legtöbb igényes olvasónknak ez a tömör, ám tökéletes cím önmagában is olyan gyönyörűséget okoz, hogy nincs is mit tovább magyarázni, de a többiek kedvéért azért megtesszük. Szóval Zsóka kocsiját már megint összeszarozták. Régebben ez…..
stolichnaya 2007.03.24 00:44:49
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
stolichnaya 2007.03.24 00:42:53