Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akos_79

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első randi mindig nagy izgalommal jár. Végre szemtől szembe találkozunk azzal, aki felkeltette az érdeklődésünket. Készülünk rá, mert jó benyomást akarunk kelteni a másikban. Amennyiben a randi helyszínéül egy olyan helyet választottunk, ahol fogyasztottunk előbb utóbb…..
Manapság nagyon nehéz megfelelő elnevezésű e-mail címet találni magunknak. Pár lehetőséget szeretnék bemutatni azoknak, akik elfogadható e-mail szolgáltatást keresnek, normális névvel, anélkül, hogy fizetniük kelljen.  De melyik a legjobb? Ne felejts el szavazni! ..
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
„Több negyvenes-ötvenes hölggyel próbálkoztam és a legutóbbi nyugodtan megjegyezte, hogy neki szokatlan volt, hogy felesben rendeztük a számlát” - minek költeni egy nőre, amikor a naplemente ingyen van, és ha ez kevés neki, lehet távozni. Sok olyan apróság van, ami elárulja egy…..
Akos_79 2015.03.21 23:14:58
Nem nagyon szeretnék belemenni egy DC vs Marvel vitába, de annyi biztos, ha átlagos nézői szemmel figyelek, és nem a szuperhősöket veszem figyelembe, akkor a DC Comics kerül ki győztesen. Egyszerűen azért, mert jobb rosszfiúkat képes felvonultatni, emellett talán jobban is vannak…..
Akos_79 2015.03.01 10:23:13
Lazarbibi Még +10 kihalt formátum 2015.02.26 23:12:58
Ezzel a cikkel elérkeztünk a harmincadik kihalt formátumhoz, és még nincs vége. Aki hiányol valamilyen rendszert az nézze át az előző két részt a blogon, vagy pedig egy helyen mindent megtalál ezen a linken. A képekre kattintva részletes leírás fog megnyílni. 1. RCA Sound Tape…..
Amikor 286-os, vagy 486-os számítógépek előtt ültünk a 90-es években - természetesen lopott Windows 3.1 később 3.11, mégkésőbb Windows 95 előtt - , szinte nélkülözhetetlen volt, hogy legyen a közelben egy csomag "kislemez" (más néven floppy) vagy a még klasszikusabb…..
Akos_79 2015.02.17 18:25:26
@theus: Az lopás bárhogy is csavarintod:)
Míg húsz-harminc éve a „bokor” hódított, az elmúlt évtized egyértelműen a brazil, azaz a teljesen csupasz fazoné volt – nem csak a divatban, ezen a téren is folyamatosan változik a trend. Az, hogy hogyan viseljük, és mit használunk, a mi döntésünk – de nem árt tudnunk…..
Akos_79 2015.01.29 11:39:58
Rengeteg oldal foglalkozik a telt lányok megvédésével. Ezek az oldalak általában azt hirdetik, hogy a telt lányok is ugyan olyan szépek, mint a karcsú társaik és nem szabad őket lenézni, azért, mert úgy néznek ki ahogy. Persze lenézni, sehogy sem szabad, de vajon, miért alakult ki…..
2012 óta tudjuk, mégis sokszor még ma sem hiszem el, hogy új Csillagok háborúja-film érkezik a mozikba. Pedig itt a kézzelfogható bizonyíték. Megérkezett, és igazi időutazás a Star Wars 7 előzetese. Elsősorban azért, mert — mintha csak 2001-et írnánk — Quicktime Playerrel…..
Akos_79 2014.11.28 21:50:11
Korábban puritán és plebejus kormányzást ígért Orbán és Szijjártó is. Idézzük Szijjártó egyik 2006-os közleményét, amiben a "luxusbaloldalt" támadta. SZIJJÁRTÓ: "Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket…..
Baromi olcsó tud lenni a fapados, de kegyetlenül megszívhatja velük az, aki nem készül fel eléggé az utazásra. Összegyűjtöttük azokat az alapszabályokat, melyeket célszerű betartani azért, hogy nagyon olcsón és valóban gond nélkül repülhessünk. Szinte minden a felkészülés…..
Akos_79 2014.07.12 16:12:01
@NIKI LAURA: "Annyi a bibi,hogy az oregebb- relative- airbuson nem dontheto az ules,a jobbakon igen."

Pont fordítva van, (igazából ülés konfigurációnak nincs nagy köze, hogy milyen öreg a gép). Lufthansa is kezdi bevezetni az inter-európai járatain, hogy fix üléseket rak be turista osztályra, ezzel a megoldással +1 sort tud berakni mintha dönthető lenne.
Az Irrational Games befejezi működését, legalábbis a mostani formában mindenképpen. Ezt Ken Levine, a cég vezetője és egyik alapítója jelentette be a stúdió honlapján. Az Irrational Gamesnek 17 éves működése alatt olyan játékokat köszönhettünk, mint a System Shock 2 vagy a…..
A Wall Street farkasa folyamatosan reklámozva volt, így már alig vártam, hogy megnézzük. Sokan azt írták a filmről, hogy a Nagymenők, vagy a Casino utódja lesz. Ezért egy különleges, eget rengető filmre vártam, ami után az ember ki sem akar jönni a moziból. Az mondjuk furcsa volt,…..
Az amerikai egészségügyi rendszer a világ legdrágább egészségügyi rendszere miközben a mutatóik kifejezetten rosszak. Már csak ezekért is erről a számláról beszél a világ tegnap este óta. Egy srác két napig volt a sürgősségin vakbélgyulladás miatt és meg is műtötték,…..
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Akos_79 2013.09.17 18:35:10
Sajna ez a szokás nem csak az Olazokra érvényes hanem legtöbb európai autókölcsönzőre. Amerikát nem érdemes itt megemlíteni mert ott teljesen más a mentalitás (pozitív értelemben).

Pár dolog ami nekem bevált és lehet másnak is segít a jövőben:

- Érdemesebb a nagy cégeknél (Avis, National, stb) bérelni és közvetlen interneten nem magyar kirendeltségen keresztül.

- Kaució max pár száz EUR ha ennél többet akarnak leszedni annál én nem bérelnék.

- Van előre történő fizetés, amikor nem kauciózzák le a kártyát vagy csak 100 eur értékben.

- Mielőtt átvennéd az autót LE KELL fényképezni és körbe kamerázni!

- Leadás (és ez Európára nagyon igaz) csak személyes leadásnál nem drop box, és átvételi elismervényt kérni, hogy minden ok! Valamelyik szolgáltató nem ad csak e-elismervényt akkor addig ott maradni a helyszínen amíg meg nem jön a telóra az email.

- Hitelkártyát használj ne bankkártyát. Hitelkártyánál könnyebb letiltani terheléseket mint rendes bankkártyánál ahol tényleges a TE pénzedet terhelik!

- Amikor biztosítást kötsz bérbeadótól az igazából nem biztosítás, csak kivásárolod úgymond a felelőségedet ha bármi történik! Az ilyen biztosítások nem mindent fedeznek. Üveg, alváz és felni/gumi kárt nem fedeznek! Az ki kell csengetned vagy bérleti biztosítást kell kötnöd. Azt itt tudod:
www.insurance4carhire.com/

Ezek így nagy általánosságban érvényesek. Amerikai autóbérlést meg felesleges összevetni Európaival ég és föld! Amerikainál nincs annyi probléma míg Európainál szinte mindig akad, sajnos.
A tegnapi (jórészt) Magyarországról szóló poszt után ma elég jelentőset ugrunk, hiszen az Egyesült Államokba látogatunk, méghozzá egyenesen a Szilícium-völgybe. A poszt szerzője, drk egyszer már jelentkezett, igaz, akkor még Írországból, de a nagy álom már akkor is Amerika…..
Nem kertelünk, minek. A posztnak semmi értelme azon felül, hogy a c:c férfi olvasói végigklikkoljanak egy olyan galériát, amiben nincsenek pucér csöcsök, csak mindenféle jelmezbe beöltözött csajok, oszt kalap. A képek az idei Comic Con három napja alatt készültek, de gondolom, ez…..
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
Az álláskeresős reality valahol a valóságshow-műfaj egyik pöcegödre, hiszen azt használja ki (már ha nem egy megrendezett színjátékról van szó), hogy szerencsétlen emberek egy állásárt cserébe bármit bevállalnak. Lehet ezt persze szórakoztatóan is csinálni, a brit The…..
Miért van mindenki kibukva azon, ha egy állami vállalat pont úgy működik, mint maga az állam? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment A japán autó legendája 2012.08.23 06:23:11
Általános szemlélet volt, hogy ezek nem is igazi autók, csak lélektelen háztartási gépek. A régi, klasszikus japán autókat sehol nem említették, már a szókapcsolat is nevetségesnek tűnt: „japán klasszikus”. Mai cikkünk kommentposztja...
A "sztárpáros" nem tud együtt dolgozni a Neo FM csődje után, mivel 50-50 százalékban jogtulajdonosai a Bumerángnak, ám jelenleg nincs olyan országos rádió, amelyik mindkettejüket ki tudná fizetni. Aki meg ki tudná, annak már van saját reggeli műsora, írja a mai Blikk.  "Az…..
Akos_79 2012.06.22 14:47:50
@Leadfoot:
"1. Elveszik a frekvenciát a Slágertől, mert tele volt tartozással, nem tudta hozni a beígért eredményeket."

Slágertől nem azért vették el, hanem lejárt a frekvencia jogai és az új kiíráson nem ők nyertek. (Ugyanez volt a Danubiussal is, meg egy csomó más rádióval is) A többi pontod helyes:)