Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bokiur

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Pech 2011.05.27 12:51:00
Balázs leveléhez hasonlóan nem vettem hosszúra a poszt címét, mert tényleg egy kis néhány soros szösszenetről van szó csak. A kollégájának biztos nem volt jó a karmája, vagy hogy szokták ezt mondani... Az viszont biztos, hogy nézni kell a tükröt is vezetés közben és mások…..
bokiur 2011.05.29 13:26:09
@Reggie: Magas beosztású sün haver mondta.Te is sün vagy esetleg?
autózz! 100 000 forintos videó 2009.12.28 10:25:00
Nincs ezen nagyon mit szépíteni, Gyula jól megszívta. Piros lámpán tilos átmenni, a kamera jó szögben állt, videó ügyesen megvágva, a szerencsétlen baleknak meg mehet a zsíros, kövér csekk. Megpályázom én is a nyeremény blogpólót, bár inkább kihagytam volna a lehetőséget,…..
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..
bokiur 2009.04.22 23:16:51
Autófília Elátkozott autók 2009.04.12 09:00:00
És a következő póló nyertese: a házisárkány! Ő egy igen érdekes írással örvendeztetett meg minket, melyből megtudhatjuk: létezik-e balszerencsés autó. Rocko Egy 1910-es Gräf & Stift Double Phaeton luxuslimuzin és egy 1955-ös Porsche 550 Spyder. Hogy kerül egymás mellé ez…..
bokiur 2009.04.12 11:28:29
Egy barátom édesanyjával esett meg durvább verzióban az, amiről Pepe83 is írt nekünk, csak abban az esetben fékbetétet felejtettek el cserélni egy márkaszervizben, ami a pollenszűrővel ellentétben életveszélyes szituációt is teremthet adott esetben. Levélírónk esetében inkább…..
A délelőtti posztunk után most egy másik Gábor történetét osztjuk meg veletek. Ha ez pontosan a leírtak szerint történt, akkor talán levélírónknak érdemes volna erről bejelentést tenni a rendőrségen, hisz elvileg videófelvétel is van arról, ami történt. Az én esetem azt…..
Bár szidjuk a budapesti közlekedést és az autósok hozzáállását, azért úgy tűnik, van még néhány hely ezen a világon, ahol talán még több ok adódik a panaszra. Kata tapasztalatai azt mutatják, néha még örülhetünk is, hogy a helyzet nem rosszabb. Már régóta érlelődik…..
Hagyjatok magatoknak egy kis időt, amíg összerakjátok a címet. Sándor ugyanis érdekes dolgot látott nemrég, aminek kapcsán várjuk tőletek az összeesküvés elméleteket! A minap olyan vérlázító történet szemtanúja voltam, amit mindenképpen szeretnék Önökkel megosztani. A…..
bokiur 2009.03.04 12:04:06
@Kolompár Sztárszki: vw t5-ről úgy lett levéve a kerékbilincs,hogy emelővel meg lett emelve és utánna kb.10percig rángatni kellet.Az lett a következménye,hogy nem kellet fizetni!!!!!!!kerékbilincset lerángatni jobb mint fizetniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii /2cmt logott át a vonalon/
Péter tanulmányt írhatna a közteresek sarcolási módszertanáról. Egy darabig csak testközelből tapasztalta a sok értelmetlen megállni tilos tábla áldásos hatásait, aztán saját bőrén is megtapasztalta, hogy ha szabálytalanul parkol akár csak az autója orrával is, lesújt a…..