Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Assam

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Assam 2012.09.17 23:18:35
@marcel: Tudom, hogy a modoroson van. Tudom, hogy ez egy szarkasztikus blog. De ez az írás nem tűnik viccnek. Nem tudom eldönteni, hogy annak szánták-e, de nem vicces, és ha viccnek szánták, akkor is azt a hatást váltja ki, amit egy komoly cikk. Ez jól látható a kommenteken is. Szóval irreleváns, hogy komolyan írták-e vagy sem, akkor is minden jóérzésű emberből disszidálhatnékot vált ki, ami itt olvasható. Egyébként meg ilyen erővel én is mondhatnám, hogy te tényleg olyan hülye vagy, hogy engem lehülyézel ismeretlenül? Pont annyira voltam szarkasztikus, amennyire a cikk, lényegében semennyire. Pedig én is a modoroson írtam. Ooops.
Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani egy rövidke szerelmi történetet Veletek. Amúgy is nemrégiben téma volt a fórumban, hogy elmeséljük-e a párunknak a múltunkat, hát most ebbe szeretnék belemenni, ha megengeditek. Az én sztorim máris nem áll helyet a témában, hiszen a két…..