Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heliokopter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormánypárti sajtóban pár hete(?) jól megfigyelhető egy kompenzációs trend, amin lehet persze röhögni is, mert az a szánalmas vergődés, amivel igyekeznek védeni a mundér becsületét, az egészen elkepesztő írásokat eredményez (cikkeknek nem merném nevezni ezeket a láthatóan megrendelésre…..
heliokopter 2017.04.04 14:50:31
@belert: Ha azt nézzük, hogy a 800e (index) látogatásra esik 4000e (index) oldalletöltés, míg ezzel szemben a 690e (origo) látogatásra csak 2371e (origo) oldalletöltés, egyértelműen látszik, hogy az index az olvasottabb. Ha figyelembe vesszük a freemail látogatottságát (616e/5561e) úgy, hogy tudjuk az origo a freemail kilépőoldala, még inkább.

Ha feltételezzük, hogy az indexes és az origós olvasók kb. ugyan annyi cikket olvasnak el (azonos arányú az egy felhasználóra eső oldalletöltés) akkor az origós direkt látogatás (RU) 242e környékén alakul. (Ez nem pontos adat, csak egy megközelítő becslés)
Amikor elkezdtem írni a blogot, nagyon féltem tőle, hogy nehéz lesz témát találni, de "szerencsére" ebben a beteg világban tálcán kínálják magukat a hülyeségek, sokat még csak kommentelni sem kell. Nem erről akartam ma írni, de mivel friss hír, az elsők közt szeretnék hiénáskodni. Most egy…..
heliokopter 2017.03.24 15:46:01
@Reményi Gábor rema: Kedves Gábor! Köszönöm, hogy nem tiltottál le vagy égetté szénné, mint sokan megtették volna. Megjegyzem, nem vagyok szakértője a gyermekek felvilágosításának és nekem mint fiús apának -valljuk be- picit könnyebb a helyzetem.

Az írásaiddal kapcsolatban:
Ha komolyan gondoltad amit írtál, szívesen elolvasom az összes bejegyzésed. A kritika helyett pedig szívesen megosztom veled a személyes véleményemet.
Subba Két lány, két kanál 2010.02.15 11:19:00
Adott két kanál, és két lány. A lányok részegek, a kanalak közül az egyikben fahéj, a másikban meglepiből bors van. ..
Munkánk szerves részét képezi az egyes márkák és márkakereskedők honlapjainak túrása. Valahogy így akadt rá Winkler a Chevrolet hazai oldalán a kis eldugott Design Centre-linkre. Kitűnő találat volt, felettébb érdekes betekintést ad a leendő formákról, finoman előrevetíti…..
heliokopter 2009.03.02 11:56:53
@vwman: öntelt fasz-e vagy?
Megjegyzem Focus-om van, de ha cserélném inkább KIA mint a vastagon túlárazott VW