Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rame

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor felrakom ezt is, hogy az országon kívüliek is megnézhessék ezt a csodálatos bemutatót  Rendezte: A Halál from Filmbaratok on Vimeo...
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
A játékiparban, mint minden más iparágban, sok nagy istenbarma is megfordul. Olykor ezekből csak egyszerű tesztelő lesz, olykor a regionális kommunikációs vezetőségig viszik, de akadnak olyanok is, akik igazán magasra jutnak. Ahol persze jobban kitűnik, hogy mekkora nagy suttyók. A…..
Amikor megláttam, hogy az öreg forma elkezdett ülve "menni" a piája után felvettem gyorsan. :) Az AI vetekszik néha még a Big Rigs-szel is. :P Küldte: Dani a Boiling Point-ból (Ami nekem is megvan, lehet, hogy ki is kéne csomagolnom végre)  ..
Rame 2010.05.05 18:53:53
@RudoLPh: Az AI a mesterséges intelligencia, amit ebből a játékből eléggé kispóroltak :D
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Csaba talált valami érdekeset. Maga az XIII. egyébként kifejezetten érdekes játék. Nagyon eredeti a látványvilága, kár, hogy kb a felétől eléggé monotonná vált és már vártam a végét.  ..
Aschen.™ Video Phone. 2010.01.26 21:54:00
Ma a fiúknak kedvezek, najó azért a lányokat sem felejtem el, mert csodálatos muzsikát hoztam nektek, de a látvány sem utolsó.A világ popdívái ugyanis rendesen egymásra találtak, egy duett erejéig. *-*A dal szerintem nagyon jó, annyi kifogásom van, hogy szerintem túlnyomó…..
Aschen.™ Őrült műkörmök. 2010.01.13 13:38:00
Ismét egy képösszeállítással készültem nektek!Lányok előnyben, de őszintén naaaagyon érdekelne a fiúk véleménye a dolgoról, hogy ha a csajuk beállítana egy ilyesmi műkörömmel akkor mi lenne a reakció. :DMár nagyon régóta tetszik nekem is a műköröm, de nem a hagyomásnyos…..
Aschen.™ Régi jó dal. *-* 2010.01.11 18:32:00
Méég iszonyu régi ez a dal, de imádom!Már annak idején is birtam, de most valahogy újra előjött. *-*Naagyon szép a szöveg. :)Hát, hallgassátok sokaat. ^.^Szeretettel, Ásen. :]Ui.: Köszönöm a sok-sok látogatót az új évben. ♥ (K)..
Rame 2010.01.11 20:09:20
Aschen.™ Smiley. :) 2009.12.08 18:43:00
 Hát nem tökéletes? *-* (N)(N)(N) Nagy minusz Szmájli! :P(K) Ásenn...
Aschen.™ 2010. 2010.01.01 18:43:00
Sziaaasztóóók kedves látogatók! :DSzeretnék naagyon-nagyon boldog új évet kívánni!!! (K)Köszönöm mindenkinek, aki bepillantott az elmúlt egy évben a blogba. :)Idén is igyekszem sokat írni, és remélhetőleg nem csak nyáron lesz nagy a forgalom, és sok ötlet, hanem a téli…..
Aschen.™ Top smink. *-* 2009.10.23 18:41:00
Frizurák, és ruhák itt az utolsó top listám, nem kifejezetten hétköznapokra ajánlott sminkekkel, természetesen Avriltől. :DAz első nagyon szép, sötét, csillogó smink. *-*A második egy füstös hatású, kicsit aranyozott, óriás pillás dolog. :o *-* A harmadik sminkről,…..
Xbox Paradise Tekken-történelem 2009.11.09 11:48:00
Bizony, belevetem magam a mélyvízbe... :D Kezdeném ott, hogy nagyon szeretem a Tekkent. Nagyjából 7 évesen láttam a csepeli strandon először PlayStationt. Ott lehetett kipróbálni a Tekken 3 demoját (Xiaoyu-val és Eddyvel). Odamentem, nézegettem egy darabig, aztán én is…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Múltkor hiányolták a Mona Lula képet, úgyhogy kaptok még egy pár másikat is. Az is kiderül, hogy milyen műsort néz szőke hősnőnk az ágyban miközben... na tudjátok. Valamint a "Sex macht Spass" kiírás is epikus... (Szex az jópofa!"). Kiraktam ez eddigieket is,…..