Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinguz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NaTi küldte nekünk a következő történetet, amely egy komment innen.Az állandó elutasításban az a legrosszabb, amikor nem tudjuk az okokat.45 évesen keresgélem az állást gyakorlatilag minden formában, irott és digitális média segítségével, ajánlom önmagam cégek HR osztályán…..
pinguz 2009.05.24 15:15:47
@Strici: "Viszont a fogyasztás meg azért csökken, mert csökken a termelés"

Inkabb forditva lesz az. Azert csokken a termeles, mert a fogyasztoknak kevesebb penzuk van, kevesebbet fogyasztanak, es ezert kevesebbet kell termelni.
Az izomagyú főhősnek hiába van egy hadsereget megszégyenítő arzenálja, amint valami olyat lát amin számok vannak rögtön hívja a technikust. Mert az a kis pattanásos, szemüveges kocka a legfontosabb fegyvere. Mai karakterünk tehát a kocka technikus. Általában jó szerepet játszik,…..
Ellentétben azzal, amit Hétköznapi autós írt, főhősunk, az autóvezetés oktató valószínűleg pontosan tudta, hogy szabályos-e amit csinált, legfeljebb azzal nem volt teljesen tisztában, hogy mekkora tapló. Mindenesetre nem kifejezetten tekinthetjük az alább olvashatóakat…..
pinguz 2009.02.17 13:45:11
@Bexter: Ha lenne oktatositott autom, ez az elso dolgok kozott lenne, amit kiprobalnek. :)
Tisztelt Elnökasszony, tisztelt Ház!Volt még korai bejegyzéseink között egy Modoros politizálás című iromány. Azóta a kedves kommentelőknek is köszönhetően összegyűlt ismét egy csokornyi a különbejáratú kis modorossággyűjteményemben, kár lenne őket tovább is holt…..