Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S. E. Bastian

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Akárhogy is nézzük, a világon - de legalábbis Magyarországon - a legkirályabb dolog döntéshozó fószernak lenni a Miniszterelnöki Hivatalban. Megvan a nem kevés havi fix, a ruhapénz, az étkezési utalvány, bizonyos rang fölött a szolgálati kocsi sofőrrel; de mindezeknél még…..
S. E. Bastian 2009.02.19 14:45:54
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Igazatok van! Aki üzletel a hatalommal, az vállalja az átláthatóságot, és ne finnyáskodjon, ha a Google kidobja a nevét a MEH-hel együtt.

Viszont kérdés, hogy ez a mérce vonatkozik-e rátok. Hogyan tudom meg, vajon Kínai úr vagy Trágár úr volt-e van-e kapcsolatban a kormánnyal, önkormányzattal, indult-e közbeszerzésen? Honnan tudom meg, melyik BT-ből számláz nénike? Miért anonim az egész Reakció? Miért nem vállaljátok névvel? Mit dobna ki a Google? Így egy kicsit féloldalas, az amúgy jogos kritikátok. Babarczi Eszter a saját nevén ír, ennyit a javára lehet írni. Ha Ali baba néven írna, nem lenne bene a cikkben...
 Sok bírálatot kapunk amiatt, hogy cseszegetni merünk jobboldali politikusokat, közszereplőket, médiumokat is, s ezzel veszélybe sodorjuk a Jobboldal Végső Győzelmét, és elősegítjük a gyurcsányizmus fennmaradását. Legutóbb az jelentett komoly problémát egyesek számára,…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..