Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Eagle

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenféle felmérések a világ legboldogabbjai közé sorolják a hollandokat, legyenek azok fiatalok vagy idősebbek. Mivel mi, magyarok, általában kissé hátrébb szerepelünk ezeken a listákon, talán érdemes megnézni, mi az, amit eltanulhatnánk tőlük. A most következő tízes lista…..
Sokan vágynak Kanadába, nem csoda, hogy viszonylag gyakoriak a kérdések, ezért örültem meg Martee posztjának, ami ebben nyújt segítséget. Egészen pontosan Montreálról lesz szó, a pontosítás jelentőségére hamarosan fény derül. Emellett kiderül, hogy bizony Svédországban is…..
Black Eagle 2017.03.14 10:15:06
@Colonel H. Stinkmeaner: "Kanadában addig lesz jó világ, amíg az USA engedi lubickolni. Mert a kanadai gazdaság 90%-a kizárólag az amerikai piactól függ. Viszont az adók sokkal magasabbak, a fizetések meg alacsonyabbak Kanadában, mint USA-ban."

Úgy látom lövésed sincs Kanadárol ! Mivel Kanada hatalmas nyersanyag , készletekkel rendelkezik gyakorlatilag mindenük van ami csak kell így szinte garantálom , hogy még jó ideig el lesz a max. 40 millás lakosságával.Függetlenül az USA tol is! A fizetések meg pl. szakmunkásként magasabbak , mint Az USA ban. Jó párszor felmerült , hogy kéne valami jobb állást ott találni , de akárhány hirdetést megnéztem a szakmámban ott az mind jócskán elmaradt az USA ban kereshető től.Amíg kint éltem majdnem 7 évig többször is voltam az USA ba és a nagy olcsóság az már rég a múlt volt már 10 évvel ez előtt is. Az ismerőseim akik ott éltek mind panaszkodtak ott , az árak elszálltak a fizetés meg maradt , USA 1990-kb 2005 ig volt nagyon tuti. Kanadában egy valamit nem szerettem valamint nem is akartam megszokni az időjárását,inkább csak azoknak ajánlom akik nem szeretik a meleget!
Gyuri Zirig Árpi régi barátjaként szivárgott be a Totalcar repedéseibe, mostanra nagyjából mindannyiunk barátja. Árpi már régebben megírta Kelet-Európában egyedülálló Tritonját, makulátlan Volvo P1800-asát, 1963-as Vespa 125-ösét, és az újnál is szebb ’54-es Gilera…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Black Eagle 2011.12.04 21:03:04
@Breacher: " Ezt követően az elméleti vizsga mellett egy összességében 50 perces járműkezelési és forgalmi vizsgán kell a kismotorral való biztonságos közlekedésre alkalmasságot bizonyítani"

A konnyites a gyakorlati reszben meg az anyagiakban van , pl nem kell 6 ora rutin meg pl 10 ora varosi , valamint gyorsitott a tanfolyam nem fog tartani hetekig -honapokig amig tartana a tnfolyam mert jelenleg kotelezo papiron a tanfolyam elvegzese , igy ha mondjuk 80 ezer ft most egy A1 jogsi es kb 4-6 hetig tartana akkor most kijon majd 30 ezer-bol kb....es megvan lehet egy par nap alatt.
  Miért jó a tizenöt éves Golf Stuttgartból behozva, és miért pocsék Gyuláról megvéve? Vélemények az azonos című írásunkról...
Black Eagle 2009.09.23 04:02:30
Csikos ur! Marpedig lehet talalni jokarban levo hasznaltat Magyarorszagon is .A nyaron nekem 5 nap alatt sikerult. 1 tulajos(maganszemelyes, nem Kft-s) autot.Az auto 5 eves (diesel),magyarorszagi ,93 ezer volt benne akkor ,az auto teljesen gyari ,a normal hasznalat soran felmerulo kisebb karistolasok ko felverodesek es kisebb seruleseken kivul nincs semmi baja , a motortere valamint a belseje gyakorlatilag olyan mint uj koraban volt, a potkerek se volt meg rajta...Az auto csak azert lett eladva mert a gazdaja vett egy ujat a szalonbol ahol ezt is vette 5 eve igy ott szamoltatta be, mikor vette 6.5 milla volt en a harmadaert vettem meg,persze lehetett volna olcsobban is ilyenhez sot meg fiatalabbhoz is jutni , de azok vagy benzinesek vagy joval tobb KM -rel voltak vagy epp az allapotuk meg se kozelitettek ezt az autot, azert is dontottem ez mellet, nem olcsot , hanem jot akartam ! A mobile.de -n is kurulneztem de hamar kiderult , hogy ott se kaptam volna meg olcsobban az uzembehelyezesi hercehurcaba meg semmi kedvem se volt bele vagni ezert ugy dontottem kulfodrol nem kell auto.Es az auto jo is lett, azota is tokeletesen mukodik rajta minden! A legjobb hasznalt auto vetelem lett az eddigiek kozul , es aki latta ,mindenki elismeroen nyilatkozott rola.De elarulom maganak , hogy van egy VW Golf -om is az benzines es azt kulfoldon vasaroltam azzal az autoval a 2. nap ota csak a problemak vannak es voltak gyakorlatilag mindig volt vele valami ,arra azt tudom mondani ,hogy egy igazi "szaros kenyer":) ahogy maga fogalmazott ,ez az auto jo vetelnek tunt akkoriban aztan mint mondtam 2 nap utan mar bantam es tudtam , hogy egy "ganyolas" az egesz csak akkor olcso kellet aranylag es surgos is volt nagyon. Szoval azt tudom tanacsolni onnek is , hogy ha nem mindig a legszutykabb, legolcsobb kocsikat nezegetne - vasarolna,ahogy itt szoktam olvasni az auto vasarlasi szokasait (amin egyebkent jokat szoktam derulni, vasarolhatna surobben is meg javithatna is:) ) akkor talan maganak is mas lenne a velemenye mint amit itt ma le irt A magyar hasznalt autokrol amiket nem kene egy kalap ala venni .
Black Eagle 2009.09.23 04:07:21
Csikos ur! Marpedig lehet talalni jo allapotban levo hasznalt autot Magyarorszagon is .A nyaron nekem 5 nap alatt sikerult. 1 tulajos(maganszemelyes, nem Kft-s) autot.Az auto 5 eves (diesel),magyarorszagi ,93 ezer volt benne akkor ,az auto teljesen gyari ,a normal hasznalat soran felmerulo kisebb karistolasok ko felverodesek es kisebb seruleseken kivul nincs semmi baja , a motortere valamint a belseje gyakorlatilag olyan mint uj koraban volt, a potkerek se volt meg rajta...Az auto csak azert lett eladva mert a gazdaja vett egy ujat a szalonbol ahol ezt is vette 5 eve igy ott szamoltatta be, mikor vette 6.5 milla volt en a harmadaert vettem meg,persze lehetett volna olcsobban is ilyenhez sot meg fiatalabbhoz is jutni , de azok vagy benzinesek vagy joval tobb KM -rel voltak vagy epp az allapotuk meg se kozelitettek ezt az autot, azert is dontottem ez mellet, nem olcsot , hanem jot akartam ! A mobile.de -n is kurulneztem de hamar kiderult , hogy ott se kaptam volna meg olcsobban az uzembehelyezesi hercehurcaba meg semmi kedvem se volt bele vagni ezert ugy dontottem kulfodrol nem kell auto.Es az auto jo is lett, azota is tokeletesen mukodik rajta minden! A legjobb hasznalt auto vetelem lett az eddigiek kozul , es aki latta ,mindenki elismeroen nyilatkozott rola.De elarulom maganak , hogy van egy VW Golf -om is az benzines es azt kulfoldon vasaroltam azzal az autoval a 2. nap ota csak a problemak vannak es voltak gyakorlatilag mindig volt vele valami ,arra azt tudom mondani ,hogy egy igazi "szaros kenyer":) ahogy maga fogalmazott ,ez az auto jo vetelnek tunt akkoriban aztan mint mondtam 2 nap utan mar bantam es tudtam , hogy egy "ganyolas" az egesz csak akkor olcso kellet aranylag es surgos is volt nagyon. Szoval azt tudom tanacsolni onnek is , hogy ha nem mindig a legszutykabb, legolcsobb kocsikat nezegetne - vasarolna,ahogy itt szoktam olvasni az auto vasarlasi szokasait (amin egyebkent jokat szoktam derulni, vasarolhatna surobben is meg javithatna is:) ) akkor talan maganak is mas lenne a velemenye mint amit itt ma le irt A magyar hasznalt autokrol amiket nem kene egy kalap ala venni .
Black Eagle 2009.09.23 04:16:13
Csikos ur! Marpedig lehet talalni jo allapotban levo hasznalt autot Magyarorszagon is .A nyaron nekem 5 nap alatt sikerult. 1 tulajos(maganszemelyes, nem Kft-s) autot.Az auto 5 eves (diesel),magyarorszagi ,93 ezer volt benne akkor ,az auto teljesen gyari ,a normal hasznalat soran felmerulo kisebb karistolasok ko felverodesek es kisebb
seruleseken kivul nincs semmi baja , a motortere valamint a belseje gyakorlatilag olyan mint uj koraban volt, a potkerek se volt meg rajta...Az auto csak azert lett eladva mert a gazdaja vett egy ujat a szalonbol ahol ezt is vette 5 eve igy ott szamoltatta be, mikor vette 6.5 milla volt en a harmadaert vettem meg,persze lehetett volna olcsobban is ilyenhez sot meg fiatalabbhoz is jutni , de azok vagy benzinesek vagy joval tobb KM -rel voltak vagy epp az allapotuk meg se kozelitettek ezt az autot, azert is dontottem ez mellet, nem olcsot , hanem jot akartam ! A mobile.de -n is kurulneztem de hamar kiderult , hogy ott se kaptam volna meg olcsobban az uzembehelyezesi hercehurcaba meg semmi kedvem se volt bele vagni ezert ugy dontottem kulfodrol nem kell auto.Es az auto jo is lett, azota is tokeletesen mukodik rajta minden! A legjobb hasznalt auto vetelem lett az eddigiek kozul , es aki latta ,mindenki elismeroen nyilatkozott rola.De elarulom maganak , hogy van egy VW Golf -om is az benzines es azt kulfoldon vasaroltam azzal az autoval a 2. nap ota csak a problemak vannak es voltak gyakorlatilag mindig volt vele valami ,arra azt tudom mondani ,hogy egy igazi "szaros kenyer":) ahogy maga fogalmazott ,ez az auto jo vetelnek tunt akkoriban aztan mint mondtam 2 nap utan mar bantam es tudtam , hogy egy "ganyolas" az egesz csak akkor olcso kellet aranylag es surgos is volt nagyon. Szoval azt tudom tanacsolni onnek is , hogy ha nem mindig a legszutykabb, legolcsobb kocsikat nezegetne - vasarolna,ahogy itt szoktam olvasni az auto vasarlasi szokasait (amin egyebkent jokat szoktam derulni, vasarolhatna surobben is meg javithatna is:) ) akkor talan maganak is mas lenne a velemenye mint amit itt ma le irt A magyar hasznalt autokrol amiket nem kene egy kalap ala venni .