Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszman

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kriszman 2009.03.04 16:17:43
Legközelebb tedd be a zenét az elejére , ne a telefonodról játszd le :P..
Elnézést mindenkitől, amiért ilyen sokáig nem került fel videó, de nagyon nehéz szülés volt. A vágás, a szinkron, majd maga az elkészítés is problémás volt, mintha minden elem összeesküdött volna ellenünk, de végül sikerült. A Mátrix - Újratöltve egy förtelmesen elbaltázott film. Ugyanakkor tudom,…..
Ez a film az első videónk, de nem azért rakjuk fel elsőként, mert tisztelnénk, hanem azért, mert az egyik legrosszabb film, amit láttunk. Rettenetes! Borzadáj! Szóval kerüljétek el messziről! Jah, csak mellékesen, két videó készült a filmről, úgyhogy gatyát felkötni!         Köszönet a…..
...és tényleg az!!! Ezt a rettenetesen elbarmolt olasz maszlagot nálunk egyedül az örök favorit, a Versus tudta lenyomni az igénytelenség terén, de az is csak hajszálnyira. Egyszerűen feldolgozhatatlan! A látottakért felelősséget nem vállalunk! Sorter..
comment:com A pék hálójában 2009.02.12 16:30:00
Egy héten egyszer igazán kihozhatjuk magunkból a közéleti embert, ezekben az időkben úgysincs más választásunk. Alapozásnak kezdjük a Híradóval (19:30 m1), aztán Szempont (20:10 m1), amiben a szegény politikusokról, egy spórolós német faluról és az APEH vezetőinek jutalmairól…..
kriszman 2009.02.15 12:29:06
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..