Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Örökmozgó

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta valódi vaddisznó énem alvóügynökként vár a feltámadásra, míg én kisgyerekes anyaként egy főváros környéki kertes övezetben tettetem a beilleszkedett honpolgárt*, hajlamos lettem bizonyos szabályok betartására**, mint például hogy csak az erre kijelölt napon gyújtok…..
Jelentem, alakul, formálódik a fejemben az ÁAT-blogtalálkozó! Egyre biztosabb vagyok benne, hogy enteriőrfotósokat fogok elhívni egy kötetlen beszélgetésre. A blog (és persze a magazinos megjelenések) szempontjából tulajdonképpen nekik köszönhetjük, hogy az a rengeteg…..
Ha úgy hozná a Zélet, hogy lakberendező/belsőépítész segítene lakásod/házad/nyaralód/céged/éttermed/szállodád belső kialakításában, kit választanál? 1. Női tervezőt, mert ... 2. Férfit választanék, mert ... 3. Egy olyan stúdióhoz fordulnék, ahol nő és férfi egy…..
ágy - asztal - tv KHÜ 2011.04.25 12:51:00
A mai posztban eddig kimaradt képeket, a gép egyik mappájában forrás nélkül gyűjtögetett szépségeket mutatnék. Talán igaza van Lisztesládáéknak: az a kár, ami mellémegy :) Gyönyörködjünk, inspirálódjunk, ennyi csak most a dolgunk, miután telítődtünk a jó szagú…..
Muszáj jó előre felvérteznem magamat a későbbi összeállítás elkészítéséhez. Az MTV Video Music Awards gálája mindig inkább az extrémebb ruhák felvonultatásáról volt híres, de a nyershús-estélyi meg a tütü bakanccsal azért nekem most így sok egy kicsit... Nem baj, lesznek…..
Örökmozgó 2010.09.13 10:58:12
Csecsebecse Chanel Cruise 2011 2010.05.12 11:10:12
Nincs is jobb egy ilyen ronda, esős, rosszkedvű napon, mint szépséges, elegáns, hordható ruhákat nézegetni, és egy olyan nyaralóhelyre képzelni magunkat, ahol ezekben az összeállításokban parádézhatnánk... A Chanel Cruise új kollekcióját Saint-Tropez-ban mutatták be, Lagerfeld…..
Kate Winslet remek formában van. Üde és sugárzó - nem csak az arca - az egész megjelenése. Nemesen egyszerű ezüst Yves Saint Laurent ruhájában pompásan fest (bár talán még ennél is jobban tetszene, egy kicsit díszesebb szoknyarésszel). Tökéletes az ékszer (Tiffany & Co.) és…..
Kár, hogy a tetoválásait leretusálták róla... (vajon ebben a reklámban is hüvelykujj-dublőrt alkalmazhattak nála, mint egy korábbi reklámban? állítólag annyir rövid ujjai vannak, hogy az nem mutatna jól...)..
Modorosblog Lakásvásárlás 2010.02.12 07:00:00
  -Bandesz! Hogy kerülsz ide már megint? Legközelebb fizetsz! Azt hittem, nem is BKV-zol! -Á, csáo! Ja, nem szoktam, csak a verda most szervizben van, én meg megyek pecót nézni. Ancsával kezd szűkössé válni az albi, meg hát idestova három év után már tervezni kell, neki…..
Lady Gaga ezúttal az amFAR (AIDS-ellen küzdő alapítvány) által rendezett gálára felejtett el felöltözni... legalábbis szerintem egy bugyi, egy melltartó és egy kiskabát nem megfelelő öltözet, ha már egy estélyre hivatalos az ember. És természetesen néhány gyöngyszem, és…..
Rihanna "Rude Boy" című dalához már készül a klip. Néhány kép kiszivárgott a forgatásról (feltételezem, hogy nem véletlenül), melyeket most meg is nézhetünk. Érdekes jelmezek, furcsa hajak...képek: nitrolicious ..
Örökmozgó 2010.02.10 22:30:26
Abbey Lee Kershaw a márciusi Vogue Australia és a tavaszi/nyári Pop magazin címlapján is feltűnik. A Vogue-ban Abbey egy helyes kiscsajnak tűnik, a Pop címlapján azonban úgy néz ki, mint egy 10 éves kislány bőrszerkóban... és nekem mégis ez utóbbi tetszik jobban :) Nektek melyik? ..
Örökmozgó 2010.02.08 14:05:27
2010. február 20-án érkezik a H&M boltjaiba Sonia Rykiel második kollekciója, ezúttal azonban nem fehérneműket, hanem kötött holmikat vásárolhatunk majd a tervezőnőtől. Az első képek pedig már itt is vannak: ..
A képsor, melyet Jacques Dequeker készített a brazil Vogue Homme decemberi számában látott napvilágot... ..
Rihanna az amerikai GQ magazin 2010-es januári címlapján egy szál sortban feszít, aztán a magazinban mindenféle kicsit olcsó lányos hatást keltő szexi pózban látható. Ti emlékeztek még arra a bájos kiscsajra, aki egykor volt és akinek valóban ilyen alakja volt? Mert ugye azt nem…..
Örökmozgó 2009.12.15 23:48:38
A Love magazin a tavaszi/nyári számának címlapjára ezúttal egy modellt vetkőztet le, méghozzá Lara Stone személyében, aki azért valljuk be kellemesebb látványt nyújt meztelenül, mint Beth Ditto. A címlapfotót Mert Alas és Marcus Piggott készítették - elég hülye szögből...…..
Örökmozgó 2009.12.13 14:28:00
Elismerem és tiszteletben tartom, hogy valaki bírja ezt a nőt a sajátos öltözködéséért és kedveli a zenéjét (hozzátenném, hogy én pont ezek miatt nem csípem), de azért azt állítani, hogy szép! Persze a szépség is szubjektív. De nekem valahogy nem ezt jelenti: ..
Sosem fogom megérteni, hogy ha valaki alapból is bájos, szép és vékony miért van szükség a róluk készült fotókon olyan alapos utómunkálatokra, amelyek sok esetben éppen eme tulajdonságokon csorbítanak, sőt sok esetben felismerhetetlenné teszik az illetőt. Natalie Portman a…..
Örökmozgó 2009.12.04 13:31:56
Elkészült a Vogue Paris 2010-es naptára is. A tavalyi kalendáriumban a lányok pin-up girl-ként pózoltak, idén pedig még annál is kevesebb ruha látható rajtuk. A naptárban ezúttal Iselin Steiro, Natasha Poly és Raquel Zimmermann lesz látható. A tavalyi fotóst (Terry Richardson)…..
Lara Stone népszerűsíti a francia Eres cég fürdőruháit. A fotókat Camilla Arkans készítette.Lara elképesztően jól néz ki (most elsősorban az alakjára gondolok), a fürdőruhák többsége azonban elég béna...
Idióta kacatok Konyhai rádió 2009.08.31 19:24:00
Ez egy konyhai rádió, ami inkább hasonlít valami másra mint rádióra, igazán egyedivé is lehet tenni, elvégre porcelán, festheted vagy amit akarsz. Szerintem, ha vendéged jön, akkor még kételkedni is fog, hogy ez nem egy olajkiöntő inkább. Dezeen ..
Lara Stone a Vogue Paris szeptemberi számának címlapján új oldaláról mutatkozik be. Barna hajjal, csodálatos sminkkel látható. Még sosem láttam ennyire szépnek őt. És íme, itt a Vogue-ban megjelent fotósorozat is Lara-ról, melyet Gloria címmel Mert Alas and Marcus Piggott…..