Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zakizol

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az rendben van, hogy autóvásárlásnál a számok különösen fontosak. De ha azt hiszi, hogy itt a vételárra, fogyasztásra, évjáratra, esetleg futásteljesítményre gondoltunk, nagyon téved. Egészen más számok lényegesek, amit a szerkesztőség pár tagja nem is volt rest kitárgyalni…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Nagy ívű balkanyar, célegyenes. Áll a víz a pályán, csak óvatosan a gázpedállal, itt nem játszunk, betonfal szegélyezi a boxutcát, elég egy óvatlan gázfröccs és azonnal megindul a feneke. Ívre engedem ki, benn a kettes végig, majd miután egyenesbe…..
zakizol 2009.02.14 18:31:05
@Sabc: Sajna ennyi van, de pár hónapig lesz időm gyűjtögetni a stage 1 vagy 2-re, mert kisebb baki után okmányirodába landolt a jogsi ...... egyébként a 150 paci és a 150 paci között is van különbség / súgok : nyomaték :) / . Ha vissza kapom a jogsit, akkor ha gondolod bármikor megmutatom . Haverom Mondeo ST200-át / ami 200 ló/ kenterbe veri.

Visszatérve a témára, kiderült, hogy az egyik kolleganőm férjének tulajdonában egy MKII pihen. Bár csak 1.6 , de a feeling mindent felülmúl. Sikerült kipróbálnom, örökre élmény marad!!!!!!! Hajrá Capri!!