Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karbatett Kezű Zoltán

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet kedves lenyomata annak, mire számíthat egy állampolgár egyes bírók esetében, ha berángatják tanúskodni.  A tanú elvileg az igazságszolgáltatás munkáját segíti.Kedves Zugügyvéd! Bár levelem tárgya talán ironikusan hangzik, a történet számomra…..
Karbatett Kezű Zoltán 2009.02.22 23:16:20
@vorobjanyinov: A kultúrát és a tisztességet nem lehet tanítani. Ezek megítélése szubjektív,ki mit tart annak és mit nem.
Itt azonban pont arról volt szó, hogy ezek elbíráslása nem kéne, hogy bírói hatáskörbe tartozzon.
Nem köptem a földre, nem fingtam, nem hangoskodtam stb... semmi olyat nem tettem amivel akadályoztam a bíróság munkáját.
Nem gátoltam a termelést. Nem okoztam kárt!
"De a demokrácia és az egyenjogúság jegyében további problémákat is feltár: a bíró széke sokkal kényelmesebb mint az ügyfélé, valamint külön mosdó van a bírósági dolgozóknak és az ügyfeleknek. Ahelyett, hogy együtt brunyálna a bíró a vádlottal"
1, nem hogy kényelmesebb, nincs is...!
2, a bírók nem brunyálnak!( kiizzadják)
Szerinted azért mert ők más szakmát tanultak mint te vagy én előjogok illeti meg őket? Télleg'?
Hány példát soroljak fel arra, hogy az egyenruhába(talár,fehér köpeny,csuha stb..) bújtatott és földi vagy isteni hatalommal felruházott embertársaink miféle ocsmányságokat követtek, követnek el?!??!?!

Alapból mindenki EMBER. Nincsen alsóbb és felsőbbrendű. Azok az idők már elmúltak.

Szívességnek mifelénk pedig azt nevezik amit ellenszolgáltatás nélkül teszünk meg.Ingyen.
A felháborító ebben éppen az, hogy ez is teljesen természetesnek van beállítva, mármint, hogy térítésmentesen kell megjelenni akár több alkalommal is, minden személyes érdeket félretéve, anyagi és egyéb károkat elszenvedve.
Mindezt úgy, hogy elméleti szinten egy társadalomban élünk és mi alakítjuk a szabályokat.
És akkor vannak olyanok mint te, akik azt mondják, hogy jól van ez így, nincsen ezzel semmi gond, nem kell változtatni a több száz éve kialakított gyakorlaton....
Szerintem viszont nem jó, ezért maradok tisztelettel: KarbatettKezűZoltán

ps: Ha SZÉPEN MEGKÉR, én akár tartom is neki amíg rágyújt!
Karbatett Kezű Zoltán 2009.02.23 09:58:36
@szubjektiv: Budapesten belül nem térítenek!
(és egy megjelenés kapcsán, nem pusztán utazási ktsg-ről van szó, sőt lehet mondani az a legkevesebb!)

"Kár volt rád az időt pazarolni. "

Sajnálom, hogy nem érted. Pedig éppen ez a kulcsa az egész sztorinak: Ha a bíró nem parancsolva, paraszt módon utasítgat, hanem normális hangnemben megkér, akkor meg sem születik ez a topic.
Ezen felül úgy néz ki, hogy még arra is van jogosítványa , hogy súlyos pénzbüntetést szabjon ki arra, aki nem úgy ugrál ahogy ő fütyül...
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
Karbatett Kezű Zoltán 2009.02.19 10:03:29
@Énbagoly:
Most vetem egy céget, megörököltem a telefonszámla és internet előfizetői csomagot.
2 in 1. Alap telefonvonal faxnak illetve 8MB-es "széles"sávú internet.... aszitem beszarok a röhögéstől amikor megláttam az első számlát(bár a mosolyom nem volt őszinte:)

Tipp az árra??


27000 Ft!!!!
Erre mondja az angol, hogy LOL

T-COM 2009

GRATULÁLOK!

Ezek után nem csodálkozom velük kapcsolatban semmin!

ps: Másnap lemondtam és kötöttem egy uyan ilyet 6000-ért(nem náluk!)
A Zugügyvéd a cigánybűnözéssel kapcsolatos cikkét ide is belinkeli.Mert a cigány bűnözés, mint ki nem mondott jogi kategória, pontosabban minősítő körülmény igenis létezik a bűnüldözés és az igazságszolgáltatás bugyraiban. ..