Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pupalibera

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
pupalibera 2006.09.20 16:23:06
Blues!
Teljesen igazad van abban, amit a legalizált fosztogatásról írtál. Jelzem ezt a fosztogatást az ország jelentős része megszavazta. Az embereket sajnos nem lehet a saját ostobaságuktól megvédeni. De! Erre nem az az adekvát válasz, hogy akkor most autókat és székházakat, stb. gyújtunk fel. Pontosan igaz az, hogy az egyik oldal gaztettei nem mentesítik a "forradalmárokat" a felelősség alól. Arról nem is beszélve, hogy így sikerült elterelni a figyelmet a valóban fontos dolgokról, ami pedig senkinek nem áll az érdekében (kivéve a kormányt, természetesen). Ezek az emberek szégyent hoztak azokra, akik alkotmányos jogaikat gyakorolták, békésen.
Szintén nem mentesítik a kormány bűntettei a riportert, aki szerintem minősíthetetlen tudósítást nyújtott. Az meg szintén nem, hogy az egyéb csatornák tudósítói mit tettek volna, és mit nem...
Ha pedig nem abszolút, hanem relatív erkölcsi skálán mozgunk, akkor mondhatnánk azt is, hogy Gyurcsány hazudott, de mindenki más az egész magyar politikai elitben tett már ilyet. Volt aki folyamatosan. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy nem szabad mindig a másik oldal hibáit emlegetni, amikor nem tudunk mit válaszolni, mert akkor nem a valós problémákról fog szó esni, hanem mindenki kiteregeti a másik szennyesét. Abból meg van mindkét oldalon (akár a politikai jobb- és baloldalt, akár a jobb- és baloldali médiumokat nézzük) elég.
comment:com Hír Tv a tűzvonalban 2006.09.19 01:08:00
A dolog csak kicsivel változott augusztus huszadika óta. A Hír Tv kint van a frontvonalban és félamatőr tudósításokat küldözget, de legalább kint van. Az MTV-ben Baló György a tüntetők legdurvább betörése után jó sok idővel később kiváncsian megkérdezi, hogy akkor…..
Mindenkit idegesítenek Havasnak azok az egymás hátát paskolós, bratyizós interjúi a politikusokkal, amikor baromi oldott a hangulat, pártállástól függetlenül. Persze azt se lehet mondani, hogy nem szokott néha durván beszólni, ha olyan a hangulata, ha ballábbal kelt…..
pupalibera 2006.06.28 14:03:13
Csáp Géza Vén hazátlan marha 2006.06.14 13:18:00
Tíz éve még azt mondtam volna, Vonnegut egy szégyentelen közhelyvadász, frázispuffogtató, felületes, félművelt, nagypofájú, érzelgős marha. Ma már inkább nem mondok semmit. Elek posztja. A minap valaki megkérdezte Kurt Vonneguttól, hogy ha tíz éve azt mondta, nem ír több…..