Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utazó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyorsvonat megáll Újszászon, de csak a vasutasoknak. A visszásságok közül talán azok a legbosszantóbbak, amikor a vasút úgy rendezi be az életét, hogy az a vasutasoknak legyen jó, kényelmes, ne pedig az utasoknak. (Ennél már talán csak az a rosszabb, amikor már nemcsak az…..
Utazó 2009.02.14 10:28:59
@erminavet:
Előttem Író!

Nem érted, hogy üresen megy a gyors? Nem érted, hogy senki nem akarja elfogadni a rosszabb körülményeket? Nem érted, hogy a gyorsok 6-7 pecet állnak Békéscsabán és Kétegyházán is? Nem érted, hogy Békéscsaba-Lökösháza között személyvonatként közlekednek a gyorsok, IC-ék, EC-ék és ezekre ebben a viszonylatba pótjegy sem kell? Nem érted, hogy a Szolnokon túl mindent lehet, Szolnok Pest között meg semmit? Tudod mikor közlekedik a kérdéses vonat, vagy a fáradságot sem vetted, hogy megnézd? 20.13-kor indul a Keletiből, ebben az időszakban Te sem szeretnél nyerni fél órát Igen is írigy társaság vagytok és Nagykátának és Újszásznak is jár a gyorsvonat és addig hajtjuk, amíg el nem intézzük írigykedjetek és utazzatok többet, mint mi egész életetekbe.
Utazó 2009.02.14 13:46:55
@erminavet:

Saját magaddal szórakozz ne mást minősíts.
Toll a fülükbe a menetrendszerkesztőknek. Számolom minden esetben mennyi utas van a gyorson, a haverotok zsúfolt vonatról ír, ebből egy szó sem igaz.
Nem értem a csatlakozásról mit írsz, mert zavaros! Újszászi nagykátai megállás semmilyen csatlakozást nem zavar, különösen nem a nyíregyházit - nem is értem mire hivatkozol.
Ezek szerint ti vagytok a szarkeverők, akik állandóan leveleznek, előkerültetek. A kalauzzal is Ti vitatkoztatok, nics igazatok irigyek és rossz indulatúak vagytok. Ha nem tudjátok elintézni, hogy megálljanak a gyorsok ne keverjétek a szart. Nem szégyelleteek ilyen cikket /blogot/ írni, íratni és másokat molesztálni név szerint.
Gyertek személyvonattal megérdemlitek.
rossz akaratú irigy társaság.
Utazó 2009.02.14 14:12:21
@erminavet:

Mezőtúrról és Gyomáról is két óránként indulnak a vonatok, csak az a balszerencséd, hogy az IC-ék órájában és nem a gyorsok órájában. Tehát semmit nem zavar a megállás. Látod én vettem a menetrendkönyvet -hátha tévedek, de nem. Ne mondjátok azt, hogy a 125, 127- vonalhoz kell igazítani egy fővonali menetrendet hiszen én sem montam a 86-ost, pedig ahhoz tényleg csatlakozhana Újszászon, de Szolnokon nem.
Ennyit a nagy eszetekhez, restellném, ha többet tudnátok nálam erről a vonalról.