Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cruz

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ultrabanda meccsre hangolS füttykoncertre térdel angol...Szünetig a magyar gárdaSzilárd, mint egy aszfaltjárda. Tovább mér' is nézem, mér', ó?!Négy dugó itt, ott meg zéró...Nyoma sincsen doppingszernek,Minket itt most simán vernek. Szabadrúgásunk van kettő,Pickford lesz csak boldog…..
A dolgok jelenlegi állása szerint a TWD a kilencedik évad második felére változik meg gyökeresen, ugyanis Lauren Cohen és Andrew Lincoln, azaz Maggie és Rick összesen hat-hat részre szerződött csak le a sorozathoz. Azért feltételezem, hogy az első nyolc részben láthatjuk majd őket "élőben" - azaz…..
Cruz 2018.05.31 16:17:46
@Important roll: Ennyi... :)
Esszencia, amit írtál, nem is kell hozzá sok komment.
A BB a klasszikus, a Better Call Saul pedig megmutatta, hogyan kell tökéletes spinoff-ot csinálni. Tényleg útjelzők lehetnek minden sorozatkészítő számára...
Cruz 2018.05.31 16:21:30
@Prof. William: Valamit kavartak a témában, de tényleg csak egy cseppet. Emlékeim szerint kétszer is megjelent egy helikopter a sorozatban, egyszer Rick nézte döbbenten valamelyik jelenetben, aztán a guberálós banda főnöknője, amikor Negant tartotta fogva. De nyilván ez a kevésnél is kevesebb.
Egyik út sincs olyan hosszú, hogy vége ne legyen ... (bookmaker1)..
Cruz 2018.03.14 09:47:16
@Buldozer99: Jó szeló, de a törökök győzelmében nem hiszek.
A Bayern ízig-vérig germán mentalitás, a csereemberek megkettőzütt erővel fognak küzdeni, hogy bizonyítsanak.
Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet ! (pannonymous)..
Cruz 2018.03.09 10:39:30
@talpnyali: Bocs, nyali, kevertelek, már rájöttem közben.

Nagyon jó tippek voltak, trixie-vel is jókat hozott a konyhára.
Ha van meglátásod, ne tartsd magadban! :)

Köszi!
Cruz 2018.03.09 13:11:15
@andros: Bundesre nem?

Akkor mire fogadsz? Olaszokra, ahol adják-veszik a meccset, mint Mari néni a tojást a piacon?
Cruz 2018.03.09 13:54:42
@andros: Na, ez komoly korrekt válasz!
Szívesen látnék ilyen tippeket.
Soha nem gondoltam volna, de mostanság nekem is a komoly szorzós szelvényekből jön bevétel, pedig korábban igen élénken tiltakoztam ezek létjogosultsága ellen...
   BOLDOG NŐNAPOT A HÖLGYEKNEK!                        ..
Cruz 2018.03.08 09:29:38
@aszt a kutyafáját: Trixie-ben szoktad rakni vagy csak simán? Gondolom inkább előbbi.
A sportfogadás műfajába tartoznak az amúgy nehezen hihető dolgok is, de ezekkel lehet keresni (Pyriel)..
Cruz 2018.03.03 14:17:06
@AirTiger: Vitatkoznék. A finn csajok közül viszik a legtöbbet külföldre feleségnek.
Cruz 2018.03.03 14:29:17
@AirTiger: Én is jártam arra, délen, Varkaus környékén, Turku, de egészen Helsinkiig. 10-ből 7 szép volt. Az tény, hogy nem skandinávok, más típusok, mint pl. a svédek. Északabbra nem jártam.
Válogatni is tudni kell (tuti1x2)..
Cruz 2018.02.24 21:54:40
@Sohasemtalálomel: én is erre tippelek. Vagy edzőt akarnak buktatni a milánóiak vagy megmixelték a meccset.
Cruz 2018.02.24 23:33:09
@tenkeskapitány: nem mondta, hogy kettőt rúgnak, hanem, hogy tippmixelnek.
Az első félidőben úgy nyomozták.a labdát, mint Derrick felügyelő a bűnesetet..1 kapuralövésük volt, míg.a vendégeknek vagy 6.
Aztán hirtelen megtanultak focizni a 2. félidőre..
Minden a fejben dől el ! (Gepárd)..
Cruz 2018.02.23 16:57:02
@overhunter: Ehhez képest jött neki...

@Joli a JOKER SAS: Köszi Sas, én épp 11-szeres oddson tettem! :)
A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer (FortuneBet)..
Cruz 2018.02.21 11:22:07
@Joli a JOKER SAS: 2-0 ról leadták ezek a hazaiak, 2:2 most, és az utolsó negyed is .izgalmas
Cruz 2018.02.21 11:31:12
@Joli a JOKER SAS: Basszus, ez durván izgalmasan alakul!
Cruz 2018.02.21 11:31:49
@Joli a JOKER SAS: Megvan, köszi, nagy tipp volt!! :)
Nem elég, hogy idén a Trónok harca csúszott pár hónapot, az eddig megszokott tíz helyett mindössze hét epizódot kaptak a nézők. Cserébe annyi a jó hír, hogy a The Dragon and the Wolf (a sárkány és a farkas) címet kapó finálé 81 perc hosszú lesz, ami a két és fél órás, monstre blockbusterek előtt…..
Cruz 2017.08.29 11:01:14
@rockjano: Engem is érdekelne, hol találtál rá az anyagra.
Cruz 2017.08.30 08:17:06
@vészmadár (pica pica): Igen, erősen necces. A 7. évadról megjelentek gyakorlatilag szóról-szóra megvalósultak, de ez...hát ha ez lesz, akkor az az igazi, "elborult" Martin-os vonalat jelentené.
Én sem igazán hiszem, hogy ez valós. Szerintem az elkövetkező 1-1,5 évben sok ál-forgatókönyv ki lesz szivárogtatva, akár szánt szándékkal is.
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
Cruz 2017.08.29 10:43:37
@Márton Vajda Riefenstahl: Tipikusan az a fajta vagy, akikkel tele a net mostanság, akik azért néznek egy sorozatot/filmet, mert váratlanul meghal egy-egy újabb hős. A vége legyen jó rossz, minél nagyon anti happy end, mert az úgy jó, a világ úgyis szar. :)

Egy film alapvetően művészeti alkotás, aminek valami olyan kimondatlan célja van, hogy pozitívan hasson rád. Az emberek többsége erre vágyik, a jó legyőzze a gonoszt. A GoT-ben sem azért hullottak a jó szereplők, mert ettől az ALAPvetéstől el akart nagyon térni (jó, az öreg R.R. Martin kicsit bomlott elméjű ilyen szempontból), hanem mert annyi szál volt, amiket könyörtelenül csökkenteni kellett.

Kezdj el olvasni! Javaslom a magyar alapvetésekkel (Egri csillagok, A láthatatlan ember, A koppányi aga testamentuma stb). Ha helyreáll a lelked elferdült vízmértéke, akkor állj újra neki a Trónok harcának...
Cruz 2017.08.29 12:31:18
@BloodBruce: Én nem röhögném, ilyenekkel vannak tele az elmegyógyin@Márton Vajda Riefenstahl: Javallom, olvass bele a 8. évad már neten lévő kiszivárogtatott forgatókönyvébe. Ha igaz, amit ott írnak (márpedig tekintettel arra, hogy a 7. évadról korábban kikerültek szóról-szóra megvalósultak), akkor elégedett lehetsz, nézheted a drámádat.

Shakespeare-t hagyjuk, más tészta, ezért javasoltam először a magyar irodalmat.
Cruz 2017.08.29 12:40:43
@Equinoxe: Nem vagyok az öcséd. Arra próbáltam rámutatni, hogy az emberek jelentős része még mindig azért ül le egy film/filmsorozat elé, mert valamiféle katarzisra vágyik.

A könyveket most sürgősen hagyjuk ebből a szempontból, nem ismerjük az írott történetet, ha elkészül valaha egyáltalán. Pont azon háborogtok, hogy mennyire kiszámítható a filmadaptáció a könyvekhez képest, és tele vannak a fórumok a Riefenstahl féle zavart lelkekkel, akik részenként főhősök hirtelen halálán örvendeznének.
A mai napon még nem a kínkeserves NB2-es győzelmekről fogok írni, nem is az NB1-es beharangozót kapjátok tőlem, hanem egy gyors kis véleményt szeretnék megfogalmazni a mandiner blog egy bejegyzésével kapcsolatban. Jó érzékkel rátapintottak a magyar foci egyik rákfenéjére (hej, de…..
Cruz 2011.04.07 11:38:39
@nbcee: Persze, lényeg a lényeg!
Elkeserítő, hogy az elmúlt pár évben minden pályán minimálisra csökkent a kilátogatók száma. Sajnos vidéken is.
Divat lett szidni a magyar focit. Csak mi maradtunk, a leghűségesebbek...
  Hallod-e, okoska, te szellemi rokona annak a fiúnak, aki pár napja mögöttünk ült az Ibolyában, és női társaságban kommentálta igen elmésen a holland-magyart („ó, a magyar foci, ugyan, itthon kikaptak 4-0-ra, csak az nem veri meg őket, aki nem akarja, kit érdekel az…..
Cruz 2011.04.01 22:17:09
@Dr. Zerge:

Gratula. Csodás : "Nos, magam részéről akkor fogok fizetni magyar bajnokiért - és persze akkor bérletem lesz az Üllőire -, ha majd, mint az angoloknál már jóideje, végre nem valami állatkerti ketrecbe vehetek drága pénzért zsugát."

Vegyél tapsikolós műanyag kezet, felfújható lufit és parókát, az menő, akkor nem érzed majd magad ketrecben...
2003-ban, amikor a Hozzád hasonlók kijöttek megnézni a MU sztárjait a Puskásba, nos akkor a visszavágón 4000 egerszegi döbbenten konstatálta, hogy a világ akkor egyik legjobb csapatának stadionjában az általad vázolt szalondrukkerek félmilliós öltönyben, sörözgetve nézik a saját csapatuk meccsét, miközben 4-0-ás hazai vezetésnél zeng a stadion a "Hajrá Zete"-től...ennyi a különbség. Sajnállak, mert soha nem fogod érteni a lényeget...
Ás magunkat is sajnálom, mert egyre inkább úgy tűnik a Te világképed lesz az elvárás a stadionokban, a valódi szurkoló pedig ellenségnek lesz kikiáltva.
Cruz 2011.04.02 09:33:23
@Dr. Zerge:
Pontosan erről van szó. Gőgös, nagyképű, kihaénnem világ, ez tükröz bennetek.
Mellesleg nem szoktam többmilliós bírságot kiküzdeni szeretett csapatomnak, ellenben 16 éve kint vagyok minden hazain, és sok iedegenbélin.
És tényleg sajnállak, roppantul sajnállak, mert nem tudod milyen az, egy tavaszi délután végigsétálni a kis városomon, felemenni a nyugati oldalra, lekezelni az ismerősökkel, felnézni a lelátóra, ahol Veled ellentétben sokan vannak, akik gyerekkel, feleséggel járnak, és 30% a fiatal nő.
Neked ez csak ketrec, meg "összeszart retyó". Írhatnám a stílusodban, hogy hulladék vagy, meg ostoba (ahogy Te írtad) de nem írom, mert nem igaz. Egyszerűen csak ennyivel kevesebbet kaptál az élettől...
Gyerünk fel a metróra, és irány a pláza!
A gerincferdülések nagy részét az orvosok idiopatikusnak tartják, azaz a kialakulásának az oka ismeretlen.  Legalábbis a struktúrális ferdülését, azaz azt, ahol már kialakult a gerinc deformitása. Van funkcionális scoliosis is, amely esetben szintén azt veszi észre a szülő,…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Cruz 2009.02.11 08:57:25
Először is, Kedves Árpád, le tudnál írni úgy mondjuk 5 szót egymás után, hogy nem legyen benne minimum egy trágárkodás?
Ez lenne az újságírás? Ez maximum olyan otthon, unalmadban, két marihuánás cigi között bevert maszlag, nem újságírás...
Az pedig, hogy pengellérre állítod a magyar történelem ikonjait, önmagában nevetséges.
Ha nem tetszett volna észrevenni az emberi fajhoz tartozol, amelynek népei történelmének alapvető eleme a másik legyőzése. Szomorú vagy nem, ez a helyzet. Az Általad magaslatokba emelt zsidó nép története sem csak a mérhetetlen szenvedésről szól (ahogy ezt igyekszik sok szerző kidomborítani), hanem bizony-bizony sok vér hullott el az ókortól kezdve a kezeik által. Lapozgasd csak Kedves Árpád az Eszter könyvét, a Biblia Ószövetségében (amit ugyi zsidó emberek írtak). Bizony, az a 80.000 perzsa sem ugrált örömében, amikor legyilkolászták őket...
Ja, amúgy megemlíteném, hogy volt ám valaha egy ország, ahol békében együtt tudott élni rengeteg nemzetség egy évezreden át, egészen addig amíg furcsa gondolkodásmódú szabadkőművesek és anarchisták szét nem verték.

Összegzésképpen az tudnám tanácsolni Kedves Árpád, készíts inkább továbbra is Pártunk és Kormányunk részére propaganda rajzfilmeket a toleráns, nemkirekesztő és európai együttélés szabályairól kis hazánkban, ahelyett, hogy erőszakosan ásnád Magadat a magyar és világtörténelem rejtelmeibe, és hülyeségeket írogatnál...
Nagyívű munkáidhoz további sok sikert kívánok!