Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vízálló

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
 Tiffán Zsolt: Egy a biztos. A borOrbán Viktor jóféle borissza ember"Hogy győzünk-e, nem tudjuk. Egy a biztos. A bor. Az nemcsak örömben - bánatban is jó társ" - véli Tiffán Zsolt villányi borász, aki a tavaszi parlamenti választásokon Fidesz-színekben indul…..
Talán nem csak engem zavar az a szituáció, amikor egy borissza cimboránk egy borkóstolón félrészegen olyasmit állít a legnagyobb magabiztossággal egyik vagy másik borász által alkalmazott technológiáról, amit ugyancsak félrészegen hallott egy másik kóstolón, és aminek az…..
Ma elég jó napom volt, hiszen lementem Dörgicsére, és megnéztem a pincét. A szűz hóban a hegy lábánál hagytam a kocsit, és gyalog sétáltam fel a szőlőhöz. A táj varázslatosan szép volt. Ehez hozzájárult az is, hogy egész nap szürke, borongós idő volt, de pont a pincénél…..
Vízálló 2010.01.21 16:48:56
@RAMBO: (fiatalborivo részére): Nem akarok okosnak tűnni, de ha RAMBO most megkénezi a bort, azonnal megáll az erjedés és a maradék cukor -mint fent olvasható- nem az ő ízlése szerint való. Tehát, ha eddig nem tette, merészen várja ki a tavaszt, hátha egyensúlyba kerül a cukor a savval és az eddigi legjobb borát kóstolhatja. :-)
Mindjárt elnézést is kérek a fenti állításért, de hát nehéz elhinni He Kexinről, hogy valóban 16 éves. Ráadásul olyan papírokkal rendelkezik, mely szerint ha csak pár órával hamarabb születik, már nem indulhatott volna Pekingben. Persze attól még hogy ennyire fiatal 16 évest…..
A Fidesz a legpofátlanabb spammerek közé tartozik. Többszöri határozott követelésemre sem képesek levenni a levelezési listájukról, amelyre önkényesen valamikor felvettek. Még az élesebb visszaszólásaim sem zavarják őket: 2006-ban írt reagálásom - Válaszlevél Orbán…..
:) 2008.08.16 17:05:00
Asszem megvan a legújabb T-Com reklám szövege:"Óriási meglepetésre azonban csak Fazekas Róbert került a legjobb 12 közé, mondhatni a Haladás VSE versenyzője mentette meg diszkoszvetőink becsületét."(Részlet a Magyar Atlétikai Szövetség honlapjáról)..
A fokozottan környezettudatos Károly herceg a huszonegyedik születésnapjára kapott (azaz immár 38 éves) Aston Martinját bioetanol-üzeműre állíttatta át. Sir Michael Peat, a trónörökös sajátos humorú személyi titkára a hírrel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Az a…..
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
Rémálom blog kérdések... 2007.04.09 20:30:00
Már három hete, hogy Koppenhágában voltunk. Azóta egyszer sikerült beszélni a fiamnak M-el, akkor is csak pár percet. A lány azt mondta, hogy amíg a fiam nem rendezi a helyzetét az egyházzal, addig nincs miről beszélniük. És letette a telefont. Azóta nem elérhető. Sem…..
Vízálló 2007.04.10 20:11:41
Egy biztonságos linkgyűjtemény, amiből valakinek egy startlapos oldalt illene szerkeszteni anti-sci témában:

www.scientology.fw.hu

A média be van szarva a scisektől. Minden ismerősöm elzárkozott a témától. Félnek.